Göztepe Göztepe, Cikalleshi ile yollarını ayırdı

Göztepe, Cikalleshi ile yollarını ayırdı

15.01.2019 - 11:36 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe, Arnavut golcü Sokol Cikalleshi'nin kiralık sözleşmesini feshetti...

Göztepe, Cikalleshi ile yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de, sezon başı Osmanlıspor'dan kiralık olarak kadroya dahil edilen Sokol Cikalleshi ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, Cikalleshi ile yapılan karşılıklı görüşmeler neticesinde, oyuncunun sözleşmesinin feshedildiği bildirildi.

Cikalleshi'ye teşekkür edilen açıklamada, futbol kariyerinde başarılar dilendi. Bu sezon ligde ve kupada sarı-kırmızı formayla 10 maça çıkan Cikalleshi, kupada 2 gol kaydetti.

Haberin Devamı

Ghilas takımda kaldı

DHA'da yer alan habere göre; Göztepe'nin ilk yarıda lisans çıkarmadığı Cezayirli forvet Nabil Ghilas'la teknik direktör Kemal Özdeş'in isteği doğrultusunda yola devam etme kararı aldı. Ghilas'ı Antalya kampına dahil eden Özdeş'in forvet transferi istemediği de iddia edildi. Jarome, Ghilas ve Samed Ali'ye yola devam edeceği ifade edilen Özdeş'in yeni transfer Serdar Gürler'i de hücumda etkin bir şekilde kullanacağı vurgulandı.

Ghilas'ın Antalya kampına 94 kilo gelip kamp sonunda ise 96 kiloya çıktığı ileri sürüldü. Göztepeli taraftarlar ise Ghilas'ın takımda kalmasına ve kilo problemi yaşamasına sosyal medyadan isyan etti. Futbolseverler sanal ortamda, "Kulüp güreş şubesi açsın, Ghilas orada daha başarılı olur" gibi yorumlara yer verdi. Kemal Özdeş'in devre arasında sadece sol bek takviyesi düşündüğü dile getirildi.

Haberin Devamı