Grammy

Grammy

Son dakika Grammy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Grammy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Grammy haber sayfamızda...

Grammy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.608 grammy haberi bulunmuştur.
Z kuşağının plak sevdası
Z kuşağının plak sevdası Geçmişin müzik sembolü plakların satışının artmasının nedeni, Z kuşağından kadınların plak sevgisine bağlanıyor.
10.03.2024 Gündem
'Christian Bale ile ilgili bir rüya gördüm ve uyandığımda sevgilimi terk ettim!'
'Christian Bale ile ilgili bir rüya gördüm ve uyandığımda sevgilimi terk ettim!' Son dönemin en başarılı şarkıcılarından Billie Eilish, dün Oscar adayları için için düzenlenen bir yemeğe katıldı. Etkinlikte röportaj veren ünlü isim, kendisinden 28 yaş büyük oyuncu Christian Bale ile ilgili bir rüya gördükten sonra erkek arkadaşından ayrıldığını açıkladı.
2.03.2024 Cadde
Ortalığı karıştıran iddia! 'Tish Cyrus, kızı Noah Cyrus'ın sevgilisini çaldı'
Ortalığı karıştıran iddia! 'Tish Cyrus, kızı Noah Cyrus'ın sevgilisini çaldı' İki sene önce Billy Ray Cyrus ile evliliğini noktalama kararı alan Tish Cyrus, boşanmanın ardından Dominic Purcell ile dünyaevine girmişti. Aileye yakın bir kaynak, Dominic'in aslında Tish'in kızı Noah Cyrus ile aşk yaşadığını ve ünlü ismin kızının sevgilisini çaldığını öne sürdü.
2.03.2024 Cadde
Gökhan Türkmen'den Beyonce esprisi: Ne konuşacağım?
Gökhan Türkmen'den Beyonce esprisi: Ne konuşacağım? Katıldığı talk show programında Yasemin Şefik'in sorularını cevaplayan şarkıcı Gökhan Türkmen, 32 Grammy ödüllü ABD'li yıldız Beyonce'la ilgili açıklamasıyla izleyenleri güldürdü.
23.02.2024 Cadde
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu!
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, kırmızı halıda tarzlarını sergiledi. 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden 'Oppenheimer', geceden yedi ödülle ayrıldı.
20.02.2024 Cadde
‘İhaneti duyunca saçımı kestim’
‘İhaneti duyunca saçımı kestim’ 32 Grammy ödüllü ABD’li şarkıcı Beyonce, 2013’te saçını neden kısacık kestirdiğini, “Essence” dergisinin yeni sayısına şöyle anlattı: “ 2008’den beri evli olduğum hem eşim hem meslektaşım Jay-Z’nin beni aldattığını öğrenince ilk işim kuaförüme koşmak oldu...
19.02.2024 Dünya
Araçtan iner inmez flaşlar patladı! Ünlü şarkıcı sevgilisiyle partide boy gösterdi
Araçtan iner inmez flaşlar patladı! Ünlü şarkıcı sevgilisiyle partide boy gösterdi Yönetmen Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipa, geçtiğimiz ay İngiliz aktör Callum Turner’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden ikili, son olarak Grammy Ödülleri'nden sonra düzenlenen partiye birlikte katıldı.
10.02.2024 Cadde
Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir'
Ünlü oyuncunun dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir' Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, son olarak dövmesiyle gündeme geldi. Fox'un tüm kolunu kaplayan dövme, hayranlarından olumsuz tepkiler aldı.
10.02.2024 Cadde
İstanbul’da bir centilmen
İstanbul’da bir centilmen KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - Evliya Çelebi’nin “Seyahatname”sin- den esinlenerek bestelediği “A Gentleman of Istanbul” albümüyle Grammy’ye “En İyi Klasik Müzik Kaydı” dalında aday gösterilen Mehmet Ali Sanlıkol, 24 Şubat’ta CRR Konser Salonu’nda! Müzikal mirası ve kültürel kökenleri arasında köprüler kuran Sanlıkol’a konserde Murat Cem Orhan yönetimindeki CRR Senfoni Orkestrası eşlik edecek...
9.02.2024 Kültür Sanat
Taylor Swift hız kesmiyor
Taylor Swift hız kesmiyor Taylor Swift, 13’üncü Grammy’sini kazandığı törende yeni albümünü duyurdu.
7.02.2024 Kültür Sanat
Dilara Fındıkoğlu kimdir, kaç yaşında? Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu özgeçmişi...
Dilara Fındıkoğlu kimdir, kaç yaşında? Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu özgeçmişi... Dilara Fındıkoğlu'nun tasarladığı 66. Grammy Ödül Törenine katılan Dojo Cat, bununla kalmayıp, elbisesinin tasarımcısının adını alnına dövme olarak yaptırdı. Bu gelişme sonrasında Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu kimdir, kaç yaşında soruları gündeme geldi. Peki Dilara Fındıkoğlu kimdir, aslen nereli?
6.02.2024 Bilgi Rehberi
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği törende, ünlü şarkıcı Doja Cat, ürk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı bir elbiseyi giydi. Doja Cat'in alnına Fındıkoğlu'nun adını dövme yaptırması ise törenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.
6.02.2024 Cadde
Grammy olaylı geçti
Grammy olaylı geçti Grammy Ödülleri, 66. kez düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecenin kazananı Taylor Swift oldu.
6.02.2024 Kültür Sanat
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Yapay zeka ile oluşturulan müstehcen kareleri 27 milyon kez görüntülendi! İsmi aratılamadı
Yapay zeka ile oluşturulan müstehcen kareleri 27 milyon kez görüntülendi! İsmi aratılamadı 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift'in yapay zeka ile yapılan müstehcen görselleri, X (twitter) platformunda yayınlandı. Söz konusu fotoğraflar kısa sürede sosyal medyadan kaldırıldı. Yaşananların ardından müstehcen kareleri 19 saat içinde 27 milyon kez görüntülenen ünlü ismin adını X'tw aratan sosyal medya kullanıcıları, hata mesajıyla karşılaştı.
30.01.2024 Cadde
Taylor Swift'in yapay zeka ile yapılan müstehcen görselleri sosyal medyada yayıldı!
Taylor Swift'in yapay zeka ile yapılan müstehcen görselleri sosyal medyada yayıldı! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift'in yapay zeka ile yapılan müstehcen görselleri, X (twitter) platformunda yayınlandı. Söz konusu fotoğraflar kısa sürede sosyal medyadan kaldırılsa da, şarkıcıya yakın bir kaynak Swift'in yakın çevresinin bu konuda çok öfkeli olduğunu ve şarkıcının yasal işlem başlatmayı düşündüğünü söyledi.
27.01.2024 Cadde
Ünlü şarkıcının takıntılı hayranı üçüncü kez tutuklandı! 'Elinde çiçekle kapısına geldi'
Ünlü şarkıcının takıntılı hayranı üçüncü kez tutuklandı! 'Elinde çiçekle kapısına geldi' 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swif, 'takıntılı hayran' haberleriyle gündeme geldi. David Crowe isimli bir şahıs, defalarca kez şarkıcının evinin etrafında görülmesinin ardından üçüncü kez tutuklandı. Swift'in komşuları, Crowe'un elinde çiçekle ünlü ismin kapısına geldiğini söyledi.
26.01.2024 Cadde
Şarkılar seni söyler
Şarkılar seni söyler ABD müzik endüstrisinin en büyük ödülü Grammy’ler 4 Şubat’ta sahiplerini bulacak.
21.01.2024 Dünya
Elton John en büyükler kulübünde
Elton John en büyükler kulübünde Sir ünvanlı müzik efsanesi, 76 yaşındaki Elton John, Farewell From Dodger Stadium performansıyla ilk Emmy Ödülü’nü kazanarak EGOT yani Emmy, Grammy, Oscar ve Tony Ödülü’nün hepsini kazanmış 19. sanatçı oldu.
17.01.2024 Kültür Sanat
Trompetin ustası İstanbul’a geliyor
Trompetin ustası İstanbul’a geliyor Dünyaca ünlü trompetçi İbrahim Maalouf, yepyeni müzikal projesi T.O.M.A ile Türkiye’ye geliyor!
1.01.2024 Kültür Sanat
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Dua Lipa 40 yaşına gelmeden milyarder olma yolunda!
Dua Lipa 40 yaşına gelmeden milyarder olma yolunda! Geçtiğimiz günlerde sekiz aylık sevgilisi, 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'le ayrılan Dua Lipa, İngiltere'nin en çok kazanan kadın şarkıcısı olmaya hazırlanıyor. Genç şarkıcının "40 yaş altı milyarderler" arasına katılabileceği öngörülüyor.
26.12.2023 Cadde
Magazin gündemine damga vurdular! İşte 2023'ün en büyük 10 ünlü skandalı
Magazin gündemine damga vurdular! İşte 2023'ün en büyük 10 ünlü skandalı 2024'e sayılı günler kalmışken, 2023 yılında magazin dünyasına damga vuran skandallar bir kez daha mercek altına alındı. İşte birbirinden ünlü isimlerin başrolünde olduğu yasak aşklar, boşanmalar ve diğerleri..
26.12.2023 Cadde
'Estetik yaptırmaktan utanmıyorum ama bazı operasyonlardan dolayı pişmanım!'
'Estetik yaptırmaktan utanmıyorum ama bazı operasyonlardan dolayı pişmanım!' ABD'li şarkıcı ve müzik yazarı, Dolly Parton, son röportajında yaptırdığı bazı estetik işlemlerden pişman olduğunu belirtti. Bazen dolgu ve botoksu fazla kaçırdığını itiraf eden ünlü isim, buna rağmen estetik yaptırmaktan utanmadığının da altını çizdi.
26.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Grammy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.