Greyfurtun Faydaları Nelerdir? Greyfurt Suyu ve Kabuğu Neye İyi Gelir?
Greyfurtun Faydaları Nelerdir? Greyfurt Suyu ve Kabuğu Neye İyi Gelir? Kış mevsimlerinde tezgahlardaki yerini alan greyfurt tadı nedeniyle çok tercih edilmese faydaları saymakla bitmiyor. C vitamini kaynağı olan greyfurt suyu ve kabuğu da pek hastalığa karşı koruyucu kalkan görevi görüyor. Narenciye çeşidi olan greyfurtun farklı renkleri ayrıca çekirdekli veya çekirdeksiz çeşitleri bulunur. Kansere karşı savaşan greyfurt kalp sağlığını korur ve kilo vermeye yardımcı olur. Aşırı greyfurt tüketiminin zararları olabilir. Greyfurt suyu ve kabuğu neye iyi gelir? diyorsanız “Greyfurt faydaları nelerdir?” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.12.2021 Genel Sağlık
İlaçlarla greyfurt suyu içerseniz ne olur?
İlaçlarla greyfurt suyu içerseniz ne olur? Greyfurt suyu ile ilaç tüketmenin birçok yönden zararı bulunuyor. İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ziya Mocan ilaçlarla neden greyfurt suyunun tavsiye edilmediğini anlattı.
16.01.2019 Genel Sağlık
Mehmet Öz'den yağ yakan greyfurt suyu
Mehmet Öz'den yağ yakan greyfurt suyu Dr. Mehmet Öz, yağ yakan mucize içeceğinin tarifini verdi. Bikini sezonu gelmişken hızlı ve kolay kilo vermek isteyenler için Dr. Mehmet Öz'ün zayıflatan greyfurt suyu tarifi...
13.06.2016 Diyetler
Greyfurt zayıflatır mı?
Greyfurt zayıflatır mı? Yıllardır yağ yaktırır, kilo verdirir ümidiyle greyfurt suyu içip durduk. Hatta bazılarımız sabah aç karnına bardak bardak greyfurt suyu içmekten mide rahatsızlıklarına hastalıklarına sebep oldu.
6.07.2021 Bilgi