Grup Gündoğarken

Grup Gündoğarken

Son dakika Grup Gündoğarken haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Grup Gündoğarken gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Grup Gündoğarken haber sayfamızda...

Grup Gündoğarken

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 263 grup gündoğarken haberi bulunmuştur.
Nâzım Hikmet Harbiye’de anılıyor
Nâzım Hikmet Harbiye’de anılıyor Cumhuriyetin 100’üncü yılı kapsamında düzenlenen “Yüzyılın Yüzleri” etkinlik serisinde 3 Haziran’da Nâzım Hikmet anılıyor.
1.06.2023 Kültür Sanat
Yeri doldurulamaz!
Yeri doldurulamaz! Gazeteci-yazar Uğur Mumcu, 30. ölüm yıldönümünde Bayraklı, Karşıyaka Çiğli, Selçuk, Seferihisar, Gaziemir ve Ayvalık’ta düzenlenen etkinliklerle anıldı.
25.01.2023 Ege
Müzik
Müzik Alternatif müziğin genç sesi sahnede! Canay Doğan, 19 Ocak Perşembe akşamı kendi parçaları ve sevdiği şarkılardan oluşan bir repertuvarla Celtic Irish Pub sahnesinde müzikseverlerle bir araya geliyor! Instagram ve YouTube’da yayınladığı cover parçalarla dikkatleri çeken Canay Doğan, “Ben de Biraz Deliyim”, “Kadın”, “Tutarsız”, “Uzak” gibi çalışmalara imza atarak başarılı bir çıkış yakaladı...
15.01.2023 Kültür Sanat
Kuşadası, 29 Ekim’i sporla içiçe geçirdi
Kuşadası, 29 Ekim’i sporla içiçe geçirdi Cumhuriyet Çocukları Spor Şenliği ile 29 Ekim’de miniklere bayram hediyesi veren Kuşadası Belediye Başkanı Günel, “Çocuklara Cumhuriyet coşkusunu yaşatıp önemini kavramalarını istedik” diye konuştu.
31.10.2022 Ege
İlhan Şeşen'in Ferhan Şensoy ve Levent Kırca anıları! 'Parasını hâlâ vermedi'
İlhan Şeşen'in Ferhan Şensoy ve Levent Kırca anıları! 'Parasını hâlâ vermedi' 1968’de dans müziği orkestralarında şarkıcılık yaparak müziğe başlayan, 1971'de 'Kavga' isimli 45'liğini piyasaya sunan İlhan Şeşen, 'Ustalara Saygı Konserleri' kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne aldı. Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarının yanı sıra yeni albümünden de eserlere yer veren usta sanatçı, kendisini dinlemeye gelen konuklarıyla Levet Kırca ve Ferhan Şensoy anılarını da paylaştı.
15.10.2022 Cadde
Ustalar sahnede
Ustalar sahnede MESAM tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen ‘Ustalara Saygı Konserleri’ kapsamında sezonun ilk performansını İlhan Şeşen gerçekleştirdi.
15.10.2022 Cadde
Açılış Şeşen’den
Açılış Şeşen’den İlhan Şeşen, MESAM tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen Ustalara Saygı Konserleri’nin açılışını Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda verecek.
12.10.2022 Cadde
Seferihisar, sanatın yanında
Seferihisar, sanatın yanında Seferihisar Belediyesi’nin Kaleiçi’nde gerçekleştirdiği “Türkiye 2.Yüzyıla Hazır mı” söyleşilerinin bu haftaki konukları; Grup Gündoğarken, gazeteci Sedat Bozkurt ve gazeteci Savaş Kerimoğlu oldu. 
15.08.2022 Ege
50 yıllık serüven sahnede kutlanacak
50 yıllık serüven sahnede kutlanacak Bülent Ortaçgil 50. sanat yılını “Elli Buçuk” albümü ile taçlandırmıştı. 12 yıl aradan sonra gelen albüm müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı.
24.06.2022 Kültür Sanat
Datça’da Can Yücel zamanı
Datça’da Can Yücel zamanı Datça Kültür Sanat Dayanışması’nın düzenlediği Can Yücel Kültür Sanat Festivali başladı.
3.06.2022 Kültür Sanat
Yaşasın 19 Mayıs!
Yaşasın 19 Mayıs! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, pandeminin etkisini yitirmesiyle birlikte bu yıl büyük coşkuya sahne oluyor. Belediyelerin düzenlediği konserler tüm Ege’de festival havası estiriyor
19.05.2022 Ege
Bayramınızı bayram edin!
Bayramınızı bayram edin! Ramazan Bayramı tatilinde takvimlerinizde kendinize yer açın, bayramınıza renk katın!
3.05.2022 Kültür Sanat
Kaan Öztürk'ün teklisi sosyal sorumluluk hedefiyle yola çıktı
Kaan Öztürk'ün teklisi sosyal sorumluluk hedefiyle yola çıktı Kaan Öztürk, tekli şarkılar serisine, Grup Gündoğarken’den tanıdığımız ‘Dert Olur’ şarkısını yeniden yorumlayarak devam ediyor. Bu şarkının amacında şarkı dinletmekten fazlası var.
27.09.2021 Kültür Sanat
Beşiktaş'ta Revival Konserleri başlıyor
Beşiktaş'ta Revival Konserleri başlıyor Beşiktaş Belediyesi, Getir ana sponsorluğunda ve +1 katkılarıyla ülkemizin önde gelen müzisyenlerini Revival Konserleri” ile bir araya getiriyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 28 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek olan konserlere tüm halkımızı davet etti.
26.08.2021 Kültür Sanat
OutdoorFest için geri sayım
OutdoorFest için geri sayım Outdoor Türkiye Platformu tarafından hayata geçirilen Türkiye'nin ilk Outdoor Yaşam ve Aktivite Festivali OutdoorFest, 3-4-5 Eylül’de outdoor yaşamı sevenleri bir araya getirecek. Birçok aktivitenin yer aldığı festival deGrup Gündoğarken, Onur Kahvecioğlu, Retrobüs, Onur&Oğuzhan Okur ve İlker Tulunay ile müzikseverlerle buluşuyor.
24.08.2021 Kültür Sanat
Assos Müzik Festivali başlıyor
Assos Müzik Festivali başlıyor Ülkemizin tarihi ve doğal turizm bölgelerinin başında gelen Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sınırları içerisindeki Assos antik kenti Kadırga Koyu mevkiinde bu yıl birincisi yapılacak Assos Müzik Festivali 20-21 Ağustos 2021 tarihlerinde gerçekleşecek.
28.07.2021 Kültür Sanat
IF Performance Hall Beşiktaş kapılarını açıyor
IF Performance Hall Beşiktaş kapılarını açıyor IF Performance Hall Beşiktaş, yenilenen konseptiyle 30 Temmuz’dan itibaren müzikseverlerle buluşmak için kapılarını açıyor.
22.07.2021 Kültür Sanat
Bir ‘Kavuk’ devrildi!
Bir ‘Kavuk’ devrildi! Önceki gün yaşamını yitiren Rasim Öztekin’in oyununda öncelikle iddia değil, samimiyet ve mütevazılık vardır. Bu doğal oyunculuğun hamurunda ustaya hürmet ve minnet, bilgiye, öğrenmeye, değişime, yeniliğe açlık vardır. Rasim Öztekin de koca bir neslin ne aklından çıkacak ne de yüreğinden. Çünkü gerçek bir aktör asla unutulmaz
10.03.2021 Kültür Sanat
Grup Gündoğarken'den çevrimiçi konser
Grup Gündoğarken'den çevrimiçi konser 1983 yılından bugüne uzanan müzikal yolculuklarında, efsaneleşmiş “Ellerimde çiçekler, Gibi Gibiyim, Ankara’dan Abim Geldi, Dert Olur” gibi şarkılara imza atan Grup Gündoğarken bu akşam naklen yayınlanacak, online konserleri ile Moda Sahnesi’nde sevenleriyle buluşuyor
21.01.2021 Kültür Sanat
Ercüment Doğan kimdir?
Ercüment Doğan kimdir? Ercüment Doğan kimdir, kaç yaşındaydı? Birçok dizi ve filmde rol alan Ecüment Doğan tiyatroya gönül vermiştir. Birçok oyun sahneye koyan Ercüment Doğan'ın ölüm haberi sevenlerini üzdü. İşte Ercüment Doğan'ın hayatı ile ilgili merak edilenler.
4.01.2020 Gündem
‘Yıldızlı Buluşmalar’ın son konuğu
‘Yıldızlı Buluşmalar’ın son konuğu Mirkelam, Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar’ın son konuğu oldu.
19.09.2019 Cadde
Sadri Alışık’ı andı
Sadri Alışık’ı andı Can Bonomo, Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar’ın konuğu oldu.
5.09.2019 Cadde
Uzay ve Kuzey babalarını izledi
Uzay ve Kuzey babalarını izledi Şarkıcı Emre Altuğ, Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras'ta Yıldızlı Buluşmalar'ın konuğu oldu.
29.08.2019 Cadde
Müzik ve sohbet
Müzik ve sohbet Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar’ın ilk konuğu, Fatma Turgut oldu.
8.08.2019 Cadde
Fatma Turgut hayranlarını kıramadı
Fatma Turgut hayranlarını kıramadı Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar’ın ilk konuğu olan Fatma Turgut, misafirlere unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Eskimeyen şarkıları canlı olarak yorumlayan Fatma Turgut’a, Grup Gündoğarken eşlik etti.
7.08.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Grup Gündoğarken ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.