Gruplar

Gruplar

Son dakika gruplar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gruplar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gruplar haber sayfamızda...

Gruplar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.868 gruplar haberi bulunmuştur.
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
DMM'den açıklama! 'CPF'de LGBTİ’nin desteklenmesi söz konusu değildir'
DMM'den açıklama! 'CPF'de LGBTİ’nin desteklenmesi söz konusu değildir' Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Dünya Bankası ile imzalanan Ülke Çerçeve Programı’nda (CPF) LGBTİ’nin desteklenmesi söz konusu değildir" açıklamasında bulundu.
16.04.2024 Gündem
Hazine Bakanlığı'ndan Dünya Bankası ülke işbirliğine ilişkin açıklama
Hazine Bakanlığı'ndan Dünya Bankası ülke işbirliğine ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dünya Bankası ülke işbirliğine ilişkin açıklama yaptı.
16.04.2024 Ekonomi
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Baykar tarafına yapımına başlanan toplu konutlar yükselmeye devam ediyor.
12.04.2024 Ekonomi
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Devler Ligi’nde son 8 takım Avrupa’nın en iyisi olma yolunda sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. Misli, dev maçlara “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunarak heyecanı ikiye katlıyor.
9.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Ne dinlesek
Ne dinlesek Nashville çıkışlı ikili yeni albümlerinde Beck ve Noel Gallagher’dan da destek alarak popüler rock şarkılarına imza atıyor. Fabiana Palladino’nun ‘80’ler etkisindeki ilk albümüne dikkat.
7.04.2024 Kültür Sanat
Ramazan Bayramı’nda İstanbul’a turist akını!
Ramazan Bayramı’nda İstanbul’a turist akını! Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala İstanbul, turistlerin ilgi odağı haline geldi. Ramazan Bayramı’nda özellikle Orta Doğu ülkelerinden İstanbul’a yoğun talep var.
5.04.2024 Ekonomi
Aylık fiyat gelişmeleri raporu yayımlandı
Aylık fiyat gelişmeleri raporu yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) fiyat gelişmeleri raporunda yıllık enflasyonun gıda alt grubunda gerilerken temel mal ve hizmetlerde daha belirgin olmak üzere diğer gruplarda yükseldiği ifade edildi. Aylık bazda hizmet, gıda ve temel mallar fiyat artışları ile öne çıkan gruplar olduğu bildirildi.
4.04.2024 Uzmanpara
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri
KADİR SURESİ Oku: Kadir Gecesi Suresi Okunuşu (İnna Enzelnahü), Türkçe Anlamı (Meali), Arapça Yazılışı, Fazileti ve Tefsiri Kadir suresi İslam aleminde kandil ve Mübarek ramazan ayı içerisinde en fazla araştırma konusu olan sureler arasında yer alıyor. Kadir Suresi Kuran-ı Kerim'de yer alan 97. sure olarak bilinmektedir. Kadir Suresinde Kadir Gecesinin önemi ve Kuran-ı Kerim'in bu gece indirilmeye başlandığından bahsedilir. 5 ayeti kerimeden oluşan Kadir Suresi bu özel gecenin önemi bildirilmektedir. İlk ayeti kerimede doğrusu biz onu (Kuran-ı) Kadir gecesinde indirdik buyrulmuştur. İşte Kadir Suresi Türkçe meali ve Arapça okunuşunun yanı sıra diyanet tefsiri ve faziletini haberimizde bulabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
3 Nisan 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları
3 Nisan 2024 Çarşamba burç yorumu - Günlük burç yorumları Günün ilk yarısı sıkışık ! 3 Nisan 2024 Çarşamba burç yorumu
2.04.2024 Astroloji
‘Çok uluslu güç’ masada
‘Çok uluslu güç’ masada Gazze’de çok uluslu bir gücün oluşturulması ve yardımların daha sağlıklı biçimde yürütülmesi için görüşmeler sürüyor. İsrail’in bu sayede savaş sonrasında Hamas’ın yeniden güç kazanmasına da engel olmak istediği belirtiliyor.
31.03.2024 Dünya
31 Mart 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
31 Mart 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 31 Mart 2024 Pazar burç yorumu
30.03.2024 Astroloji
Dış ticaret rakamları açıklandı
Dış ticaret rakamları açıklandı Şubat ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %13,6 arttı, ithalat %9,2 azaldı.
29.03.2024 Ekonomi
Dış ticaret istatistikleri açıklandı
Dış ticaret istatistikleri açıklandı Şubat ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %13,6 arttı, ithalat %9,2 azaldı.
29.03.2024 Uzmanpara
Aytürk Kıyıcı: A Ligi’nde mücadele etmek istiyoruz!
Aytürk Kıyıcı: A Ligi’nde mücadele etmek istiyoruz! U19 Kadın Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Futbol
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
'Ülkemizin; akademisyenlerini antidemokratik uygulamalar nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz'
'Ülkemizin; akademisyenlerini antidemokratik uygulamalar nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, "Baskıcı, yasakçı, kendinden olmayanı ötekileştiren, ayrımcılık ve kutuplaşmadan beslenen yönetimlerde şeffaflık olmaz, liyakat olmaz. Kültürel çeşitlilik ve zenginliğe karşı hoşgörü olmaz. Kayırmacılık olur, tek tipcilik olur. Maalesef ülkemizin; çok kıymetli akademisyenlerini, sanatçılarını, gençlerini bu kutuplaştırıcı anlayış ve onun antidemokratik uygulamaları nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz" dedi.
27.03.2024 Gündem
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıya ilişkin Almanya Büyükelçisi ile bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Haberler
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıya ilişkin Almanya Büyükelçisi ile bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Gündem
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na terör örgütü sempatizanları taşlı saldırı gerçekleştirdi.
27.03.2024 Haberler
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na terör örgütü sempatizanları taşlı saldırı gerçekleştirdi.
27.03.2024 Gündem
Türkiye'den Belçika'ya PKK uyarısı: Avrupa'da toplumsal barışa ve düzene tehdit
Türkiye'den Belçika'ya PKK uyarısı: Avrupa'da toplumsal barışa ve düzene tehdit Belçika'da PKK yandaşlarının Türk vatandaşlarına saldırısı sonucu yaşanan olaylarla ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen açıklamada "Belçika’daki toplumumuzun sağduyulu tavrı ve Belçika emniyet makamlarının etkili müdahalesi sayesinde olayların büyümesi engellenmiştir. " ifadelerine yer verildi.
26.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gruplar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.