Güdümlü Füze

Güdümlü Füze

Son dakika güdümlü füze haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güdümlü füze gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güdümlü füze haber sayfamızda...

Güdümlü Füze

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 816 güdümlü füze haberi bulunmuştur.
Rusya, İran ve Çin Umman Körfezi'nde savaş gemileriyle ortak tatbikata başlıyor
Rusya, İran ve Çin Umman Körfezi'nde savaş gemileriyle ortak tatbikata başlıyor Tatbikatta Pakistan, Kazakistan, Azerbaycan, Oman, Hindistan ve Güney Afrika donanmalarından temsilcilerin gözlemci olarak görev alacağı bildirildi.
12.03.2024 Dünya
F-35'lere nükleer füze! ABD'den tüyler ürperten karar: B61-12'ler monte edilecek
F-35'lere nükleer füze! ABD'den tüyler ürperten karar: B61-12'ler monte edilecek ABD, F-35A model uçaklarının artık nükleer füze taşıyacağını bildirdi. Skandal karar dünya medyasında ses getirirken nükleer füzenin türü ve gücü de ortaya çıktı.
9.03.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde PKK'ya darbe
Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde PKK'ya darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “BOZDOĞAN-8” operasyonlarında 9 ilde 58 mağara, sığınak ve patlayıcı deposunun imha edildiğini söyledi.
6.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde PKK'ya darbe
Bakan Yerlikaya açıkladı! 9 ilde PKK'ya darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “BOZDOĞAN-8” operasyonlarında 9 ilde 58 mağara, sığınak ve patlayıcı deposunun imha edildiğini söyledi.
6.03.2024 Gündem
Paris’te barış diplomasisi
Paris’te barış diplomasisi İsrail-Hamas savaşının sonlanması ve ateşkes sağlanabilmesi için Fransa’nın başkenti Paris’te İsrail, ABD, Mısır ve Katarlı yetkililer arasında ateşkes diplomasisi gerçekleşti. Diplomatik kaynaklar, olumlu işaretler olduğunu söylüyor.
25.02.2024 Dünya
Hava Gücü'ne Viper destek! Türkiye'ye F-16 satışında engel kalmadı
Hava Gücü'ne Viper destek! Türkiye'ye F-16 satışında engel kalmadı Türkiye’nin ABD’den 40 F-16 Blok 70 savaş uçağı, 79 modernizasyon kiti, 1353 hava-hava füzesi ve çok sayıda mühimmatın alımı için gereken Kongre onayı süreci tamamlandı. Alımların yanı sıra Türkiye’nin F-16 filosunun önemli bölümü gelecek 5-6 yıl içinde Blok 70 olarak ifade edilen Viper seviyesine çıkartılacak.
12.02.2024 Gündem
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor?
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor? F-16 savaş uçağı ilk uçuşunu 1974 yılında gerçekleştirdi. Üstünden 50 yıl geçti ama Amerikan yapımı uçak hala ilk günkü kadar önemli.
25.01.2024 Dünya
TSK saldırıya misliyle karşılık verdi
TSK saldırıya misliyle karşılık verdi PKK-YPG terör örgütünün kontrolündeki Suriye’nin Ayn El Arap (Kobani) bölgesinden Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gerçekleştirilen saldırıya karşılık veren TSK, bir çok terör hedefini vurdu
14.01.2024 Haberler
Sınır hattındaki terör hedefleri ateş altında
Sınır hattındaki terör hedefleri ateş altında Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK-YPG terör örgütünün kontrolündeki Suriye’nin Ayn El Arap (Kobani) bölgesinden Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gerçekleştirilen saldırıya misliyle karşılık verdi.
14.01.2024 Gündem
Askerlerin toplandığı binaya güdümlü füze
Askerlerin toplandığı binaya güdümlü füze İsrail'in füzelerle Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki bir apartman dairesini vurması ve Hamas'ın iki numarası Salih Aruri'yi hedef alması, 14 haftadır çatışmaların sürdüğü kuzey cephesinin alev almasına yol açtı.
14.01.2024 Haberler
GKRY'nin Deniz Saha Planlaması onayına Türkiye'den tepki: Kabul edilemez
GKRY'nin Deniz Saha Planlaması onayına Türkiye'den tepki: Kabul edilemez Dışişleri Sözcüsü Öncü Keçeli, GKRY Bakanlar Kurulu tarafından 20 Aralık 2023 tarihinde onaylanan Deniz Saha Planlaması hakkında yazılı açıklama yaptı.
23.12.2023 Dünya
Saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi
Saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 5 PKK'lının etkisiz hale getirildiği bildirildi.
23.12.2023 Gündem
Ankara'da yollar buz tuttu, araçlar devrildi!
Ankara'da yollar buz tuttu, araçlar devrildi! Ankara'nın Akyurt ilçesinde yollarda meydana gelen buzlanma nedeniyle 6 araç devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.
23.12.2023 Gündem
Şehit Çağatay Erenoğlu'nun acı haberi Sinop'taki ailesine ulaştı
Şehit Çağatay Erenoğlu'nun acı haberi Sinop'taki ailesine ulaştı Irak'ın kuzeyinde şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Çağatay Erenoğlu'nun acı haberi Sinop'taki ailesine ulaştı.
23.12.2023 Gündem
Yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa'da yolcu otobüsü ve 2 TIR'ın karıştığı kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı bildirildi.
23.12.2023 Gündem
İran ve Suudi Arabistan arasında yeni savaş: Füzeleri fırlatın!
İran ve Suudi Arabistan arasında yeni savaş: Füzeleri fırlatın! İsrail-Hamas arasında başlayan ancak bütün Orta Doğu'ya yayılma tehlikesi bulunan savaşta şimdi de İran ve Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. ABD ordusunun ise Yemen'i vurmak için Başkan Biden'dan talimat beklediği ortaya çıktı.
21.12.2023 Dünya
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 12 ilde terör örgütüne darbe
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 12 ilde terör örgütüne darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ilde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonların detaylarını paylaştı. 'Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz.' diyen Bakan Yerlikaya 78 barınma alanı imha edilerek çok sayıda anti-tank, obüs ve top mühimmatı ile tanksavar silahı ele geçirildiğini açıkladı.
10.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 12 ilde terör örgütüne darbe
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! 12 ilde terör örgütüne darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ilde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonların detaylarını paylaştı. 'Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz.' diyen Bakan Yerlikaya 78 barınma alanı imha edilerek çok sayıda anti-tank, obüs ve top mühimmatı ile tanksavar silahı ele geçirildiğini açıkladı.
10.12.2023 Haberler
Aden Körfezi’nde neler oluyor?
Aden Körfezi’nde neler oluyor? Gazze’deki savaş, Ortadoğu’daki su yollarını da etkileyen gerilimlere neden oluyor. Son olarak İran destekli Husilerin saldırısına uğrayan ve kaptanı Türk olan ticaret gemisi, Amerikan savaş gemisinin müdahalesiyle kurtarıldı.
28.11.2023 Dünya
Hizbullah'tan dikkat çeken video
Hizbullah'tan dikkat çeken video İsrail ordusuyla 8 Ekim'den bu yana Lübnan sınırında çatışan Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah, bir kez daha taraftarlarına seslenecek.
11.11.2023 Haberler
ABD'den Kızıldeniz hamlesi! USS Eisenhower, İran için mi bölgede?
ABD'den Kızıldeniz hamlesi! USS Eisenhower, İran için mi bölgede? İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken ABD'den dikkat çeken bir hamle geldi. Doğu Akdeniz'e demirleyen uçak gemisi USS Eisenhower'ın bölgeden ayrıldığı bildirilirken yeni rotasının Kızıldeniz olduğu açıklandı. Peki ABD'nin uçak gemisini Kızıldeniz'e göndermesi ne anlama geliyor? Bu hamle bölgede neleri değiştirir? Savunma Politikası Analisti Turan Oğuz milliyet.com.tr için değerlendirdi.
6.11.2023 Dünya
Yerli ve milli üretim
Yerli ve milli üretim Savunma sanayiinin yerlileştirilmesi için kurulan şirketler ürünleri ve sistemleri ile havada,karada ve denizde Türkiye’nin gücüne güç katıyor.
28.10.2023 Gündem
İsrail, Hamas’a ait noktaları vuruyor
İsrail, Hamas’a ait noktaları vuruyor İsrail, Gazze Şeridi’ne düzenlenen hava saldırılarında Hamas’a ait olduğu belirlenen noktaları vurmaya devam ediyor.
20.10.2023 Haberler
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu?
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu? 11 Eylül 2001 Salı günü, saldırganlar Amerikan yolcu uçaklarını kaçırmış ve New York'taki iki gökdelene çarparak binlerce kişinin ölümüne neden olmuştu.
11.09.2023 Dünya
Üç yıldızlı mesaj
Üç yıldızlı mesaj Türkiye ile ABD silahlı kuvvetleri arasında son bir hafta içinde denizde ve havadaki iş birliği dikkati çekti.
27.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güdümlü Füze ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.