Guillermo Del Toro

Guillermo Del Toro

Son dakika Guillermo del Toro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Guillermo del Toro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Guillermo del Toro haber sayfamızda...

Guillermo Del Toro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 125 guillermo del toro haberi bulunmuştur.
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Konsolu bırak direksiyona geç
Konsolu bırak direksiyona geç Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan “Gran Turismo”, sıra dışı başarı hikâyesini ortalama şekilde anlatırken araba yarışı tutkunlarına heyecan dolu sahneler sunuyor .
25.08.2023 Kültür Sanat
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor!
Beyaz perde oyuncaktan geçilmiyor! “Barbie” gişe rekorları kıradursun, biz sinemaya damgasını vurmuş oyuncaklara bakalım.
6.08.2023 Kültür Sanat
Ayakta alkışta rekor: 11 dakika
Ayakta alkışta rekor: 11 dakika Cannes Film Festivali’nin vazgeçilmez geleneği olan, film gösterimlerinde ayakta alkışlamanın ne kadar sürdüğü her yıl merak konusu olur.
25.05.2023 Dünya
Oscarlar aynı anda aynı filme
Oscarlar aynı anda aynı filme 11 adaylıkla 95. Oscar Ödülleri’nin favorisi olan “Everything Everywhere All at Once/Her Şey Her Yerde Aynı Anda” En İyi Film ve Yönetmen başta olmak üzere yedi ödül kazanarak geceye damgasını vurdu.
14.03.2023 Kültür Sanat
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü Yıldızların artık rengi kırmızı olmayan halıda yürüdüğü törende, sunucu Jimmy Kimmel The Banshees of Inisherin filminin yıldızı eşek ile sahneye geldi. Törende ödül alan isim, 95 yıllık Oscar tarihine geçti.
13.03.2023 Dünya
95'inci Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
95'inci Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Bu yıl 95’incisi düzenlenen Oscar ödül töreninde bildiğimiz kırmızı halı bu yıl kendini şampanya rengine bıraktı. Görkemli törende ödüller sahiplerini bulurken 95 yıl sonra bir ilk gerçekleşti. İşte kazananlar...
13.03.2023 Dünya
2023 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye'de yaşanan felaket unutulmadı
2023 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye'de yaşanan felaket unutulmadı Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Suriye'yi de etkileyen iki büyük depremi unutmadı. İşte 2023 BAFTA Ödülleri'ni kazanan isimler...
20.02.2023 Cadde
Ne dilediğine dikkat et!
Ne dilediğine dikkat et! En İyi Animasyon dalında Oscar adayı olan “Puss in Boots: The Last Wish/Çizmeli Kedi: Son Dilek” çocuklara elindekinin/yanındakinin kıymetini bilmeyi ve birlik olmayı öğütlüyor.
27.01.2023 Kültür Sanat
Eleştirmenler seçimini yaptı!
Eleştirmenler seçimini yaptı! 2023 Eleştirmenlerin Seçimi (Critics’ Choice) Ödülleri, sahiplerini buldu. Sinema ve televizyonun en iyilerinin ödüllendirildiği gecede şıklık yarışı vardı.
17.01.2023 Cadde
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg Altın Küre’de favori “The Fabelmans” ve “The Banshees of Inisherin” ipi göğüsledi. “The Fabelmans”la aldığı ödülle Oscar’da elini güçlendiren Steven Spielberg “Bu hikâyeyi ne zaman anlatabileceğimi anlamaya çalışmak için çok zaman harcadım ve 74 yaşıma geldiğimde anladım” dedi.
12.01.2023 Kültür Sanat
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu!
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! 'Irkçılık' suçlaması ve 'etik ihlaller' nedeniyle Hollywood tarafından boykot edilen ve yayına bir yıl ara veren Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 80'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
12.01.2023 Cadde
‘Sapık’ tüm zamanların en iyisi
‘Sapık’ tüm zamanların en iyisi Geçtiğimiz günlerde 117. yılını kutlayan Variety, tüm zamanların en iyi 100 filmini seçti. Açıklamada “Bu listenin oluşturulmasında yoğun tartışmalar yaşandı.
3.01.2023 Kültür Sanat
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Altın Küre Ödülleri, 10 Ocak’ta sahiplerini bulacak. Oscarların habercisi olarak gösterilen ödüllerin jürisisinde bu yıl Milliyet Sanat dergisi yazarlarından Selin Gürel ve Janet Barış da oy kullandı.
14.12.2022 Kültür Sanat
Sinema
Sinema Pinocchio Oscar Ödüllü yönetmen Guillermo del Toro, stop motion tekniğiyle hayata geçirilen bu müzikalde, canlanan tahta bir kukla hakkındaki klasik masalı baştan yaratıyor...
11.12.2022 Kültür Sanat
En süper kahraman Örümcek Adam
En süper kahraman Örümcek Adam Bilim Kurgu, Fantastik ve Korku Filmleri Akademisi’nce dağıtılan Saturn Ödülleri sahiplerini buldu. Bu sene 50’ncisi verilen ödüllerde genel olarak bilim kurgu, korku ve fantastik filmler ödüllendirilirken farklı türlerdeki filmler ve oyuncular da değerlendiriliyor.
31.10.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Başbakanlarla podyumda Tülin Şahin, önümüzdeki hafta Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenecek ‘Sürdürülebilir Moda’ temalı defilede podyuma çıkacak...
25.10.2022 Cadde
Akademi’ye ‘yanlıştan dönün’ çağrısı
Akademi’ye ‘yanlıştan dönün’ çağrısı Bu sene alınan kararla sekiz kategori (En İyi Kısa Belgesel, Kurgu, Makyaj-Saç, Orijinal Şarkı, Yapım Tasarımı, Kısa Animasyon, Kısa Film ve Ses) Oscar Töreni’nin canlı yayınından çıkarılmıştı.
29.04.2022 Kültür Sanat
Jane Campion Oscar’a gidiyor
Jane Campion Oscar’a gidiyor Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden Oscarlar için merakla beklenen adaylar belirlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin bu sene 94. kez vereceği Oscar Ödülleri için adaylar, Tracee Ellis Ross ve Leslie Jordan tarafından Akademi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak açıklandı.
9.02.2022 Kültür Sanat
Ben acılarla yoğrulmuşum!
Ben acılarla yoğrulmuşum! Dilber Ay’ın trajedilerle dolu yaşam öyküsünü anlatan “Dilberay”, seyircinin izlerken bile zorlanacağı zulümlere rağmen bir kadının hayata tutunma direnişine odaklanıyor.
4.02.2022 Kültür Sanat
Audrey Hepburn'ün hayatını anlatacak filmin başrolü belli oldu
Audrey Hepburn'ün hayatını anlatacak filmin başrolü belli oldu Oscar adayı oyuncu Rooney Mara, Hollywood'un Altın Çağı'ndan ikonik yıldız Audrey Hepburn'ün biyografisinde başrolde yer alacak. Hepburn'ün oğlu, annesini Rooney Mara'nın canlandıracağını açıklanmasının ardından bunu onayladığını söyledi.
11.01.2022 Cadde
Bogdanovich’ten hayata son gösteri
Bogdanovich’ten hayata son gösteri “Son Gösteri", "Aşka Vakit Yok" ve "Ay Beyazdır" gibi filmleriyle tanınan yazar ve yönetmen Peter Bogdanovich, 82 yaşında hayatını kaybetti.
8.01.2022 Kültür Sanat
Avrupa ve Amerika’nın en iyi filmleri belli oldu
Avrupa ve Amerika’nın en iyi filmleri belli oldu Srebrenitsa katliamını anlatan Jasmila Zbanic imzalı “Quo Vadis, Aida?” Avrupa Film Akademisi tarafından yılın en iyi filmi seçildi.
13.12.2021 Kültür Sanat
Keyfi yerinde
Keyfi yerinde Bradley Cooper, önceki gün New York’ta arkadaşlarıyla buluştu.
25.06.2021 Cadde
Vampir Filmleri: Geçmişten Bugüne En Beğenilen Vampir Filmleri
Vampir Filmleri: Geçmişten Bugüne En Beğenilen Vampir Filmleri Geçmişten bugüne en beğenilen vampir filmleri nelerdir? Vampir filmleri içerisinde en yüksek puanlı olanlar hangileridir? Bu güne kadar en çok beğenilen izlemekten keyif alınan vampir filmlerinin başında olanlar hangileridir? İşte, tüm detaylar. 
27.01.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Guillermo Del Toro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.