Gülen

Gülen

Son dakika Gülen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülen haber sayfamızda...

Gülen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.490 gülen haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Kaya, gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce trafikten uzaklaşmaya çalışsa da, başarılı olamadı.
16.04.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkını ilan etti! 'İlişkimiz güzel gidiyor'
Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkını ilan etti! 'İlişkimiz güzel gidiyor' Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya hemen Mert Demir'i aradı! Milano dönüşü havalimanında köşe kapmaca
Serenay Sarıkaya hemen Mert Demir'i aradı! Milano dönüşü havalimanında köşe kapmaca Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024 Cadde
Hasan Arat: Takımı düşünmeyen hemen çeksin gitsin!
Hasan Arat: Takımı düşünmeyen hemen çeksin gitsin! Siyah-beyazlı takım ve teknik direktör Fernando Santos’la dün biraraya gelen Başkan Hasan Arat sert çıktı, “Sahada mücadele vermeyecekseniz, taraftarın istediği futbolu oynamayacaksanız, hemen şimdi bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz. Ödemelerinizi yapar yolları ayırırız” ifadelerini kullandı.
6.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir'
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir' Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, futbol takımıyla bir görüşme gerçekleştirdi.
5.04.2024 Beşiktaş
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrencilere eğitim verildi
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrencilere eğitim verildi Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından afetlerde sağlık hizmetleri ile ilgili proje hazırlama konusunda öğrencilere eğitim verildi.
5.04.2024 Eğitim
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Poyraz ile Atakan birbirine girdi
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Poyraz ile Atakan birbirine girdi Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Mavi Takım'dan bir isim ise üçüncü eleme adayı olarak belirlendi. Survivor'da bu hafta da gerilim tavan yaptı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı.
3.04.2024 Cadde
Yerel seçim sonuçları | Antalya'da 3 kadın belediye başkanı seçildi
Yerel seçim sonuçları | Antalya'da 3 kadın belediye başkanı seçildi Antalya'da 16 ilçede CHP, 2 ilçede AK Parti, 1 ilçede DP belediye başkanlığı kazanırken 3 ilçede ise kadın belediye başkanları seçildi.
1.04.2024 Gündem
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek Malatya’da dünyaya gelen ve 6 Şubat depreminin ardından evlerini kaybettikleri için İzmir'e yerleşen SMA Tip 1 hastası 23 aylık Berfin Ada Fırat'ın ailesi bağış kampanyasını tamamlamak için mücadeleye devam ediyor. Annesi Helin Fırat (20) kızının bakımından arta kalan zamanlarda sosyal medyada bağış toplamaya çalışırken babası Cem Fırat (22) da il il dolaşıp kızına destek istiyor.
29.03.2024 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Yağmur Uraz: Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız!
Yağmur Uraz: Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız! Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin golcüsü Yağmur Uraz, Galatasaray Petrol Ofisi'ni 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Ünlü isimler, sanat dünyasını yasa boğan ölümün ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Bahar Öztan'a veda etti.
22.03.2024 Cadde
Emine Erdoğan Gönül Elçileri ile bir araya geldi: Koruyucu ailelerin sayısını 8 bin 307'ye çıkardık
Emine Erdoğan Gönül Elçileri ile bir araya geldi: Koruyucu ailelerin sayısını 8 bin 307'ye çıkardık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze başta olmak üzere yeryüzündeki tüm çocukların hak ettikleri gibi güven, huzur ve sevgi içinde büyüyebildikleri adil bir dünya dilediğini söyledi.
21.03.2024 Gündem
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı!
Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde şampiyon Yıldız Takımı! Şirketler Arası Basketbol Ligi’nde (CBL) 78 şirket takım arasından şampiyon olan kulüp Yıldız Holding Basketbol Takımı oldu.
21.03.2024 Basketbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
20.03.2024 Diğer
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Aleyna'ya arkadaşları açtı ağzını yumdu gözünü
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Aleyna'ya arkadaşları açtı ağzını yumdu gözünü Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele yaşandı. Bu haftaki dokunulmazlığı Kırmızı Takım 12-7 kazanarak rahat bir nefes aldı. Konseyde Mavi Takım'dan bir kişi üçüncü eleme adayı oldu. Aleyna için Kırmızı Takım'da büyük gerginlik çıktı. Arkadaşları Aleyna'ya açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
19.03.2024 Cadde
Oğuz Murat Aci’nın babası: Benim manevi gücüm, onların maddi gücünü yenecek
Oğuz Murat Aci’nın babası: Benim manevi gücüm, onların maddi gücünü yenecek Eyüpsultan'daki feci kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nın babası Özer Aci, anne Eylem Tok ile oğlu T.C.'nin ABD'de de sokakta gülerek dolaştığı fotoğraflar üzerine, "Her şeyden önce insanlık dışı bir davranış. Şahsen görünce insan olduğuma üzüldüm. Bu davada son gülen ben olacağım" dedi.
15.03.2024 Gündem
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.
15.03.2024 Haberler
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.
15.03.2024 Gündem
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak ve dolu yağışı nedeniyle havalimanındaki uçuş trafiği 3 saat aksadı. Dolu yağışı nedeniyle, Aksu ve Kepez ilçelerindeki tarım alanları zarar gördü.
14.03.2024 Gündem
Hablemitoğlu davası tanığı Buzoğlu: Savcı dosyanın zaman aşımına uğrayacağını söylemiş
Hablemitoğlu davası tanığı Buzoğlu: Savcı dosyanın zaman aşımına uğrayacağını söylemiş Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu, "Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi.
6.03.2024 Gündem
Hablemitoğlu davasında Uğur Mumcu'nun yengesi tanık oldu: 2-3 el silah sesi duyduk
Hablemitoğlu davasında Uğur Mumcu'nun yengesi tanık oldu: 2-3 el silah sesi duyduk Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, Uğur Mumcu'nun ağabeyinin eşi Naciye Mumcu, tanık olarak dinlendi.
5.03.2024 Gündem
Hatay’ın hafıza albümü! Benzersiz arşiv
Hatay’ın hafıza albümü! Benzersiz arşiv Beledna/ Memleketim Hafıza Haritası, Hataylıların ve Hatay’a adım atmış herkesin 6 Şubat depremleri öncesindeki kişisel hatıralarını bir araya getirerek şehrin hafızasını canlandırıyor. “İnsan sonun son olduğunu bilemiyor, ne acı.”
5.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.