Güllüoğlu

Güllüoğlu

Son dakika güllüoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güllüoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güllüoğlu haber sayfamızda...

Güllüoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 532 güllüoğlu haberi bulunmuştur.
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır”
“21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” Türkiye-Tanzanya İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Tanzanya ile 2003 yılında yaklaşık 11 milyon dolar olan ikili ticaret hacmimiz, 2023 yılında 350 milyon dolar seviyesine yaklaşmıştır. Hedefimiz ise 1 milyar dolar olarak belirlendi. 21’inci Yüzyıl Afrika ve Türkiye yüzyılı olacaktır” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Kalın, Demir, Özvar ve İnci konsey üyesi
Kalın, Demir, Özvar ve İnci konsey üyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Konseyi üyelikleri ile 12 üniversiteye rektör ataması yapıldı.
16.03.2023 Eğitim
12 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar yayımlandı
12 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 12 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.03.2023 Gündem
Fuat Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı ile bir araya geldi
Fuat Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) bir araya geldi.
11.03.2023 Gündem
Büyükelçi Güllüoğlu Türkiye’ye çağrıldı
Büyükelçi Güllüoğlu Türkiye’ye çağrıldı AFAD Başkanlığı yaptıktan sonra Tanzanya Büyükelçiliği’ne atanan Dr. Mehmet Güllüoğlu, depremle ilgili çalışmalarda görev almak amacıyla Dışişleri Bakanlığı’nca Türkiye’ye çağrıldı. Güllüoğlu, Adana merkezli çalışmaları koordine etmeye başladı.
10.02.2023 Gündem
Enkazdan hayat kurtaran köpeklerin sırrı! Hiçbir teknoloji önüne geçemiyor
Enkazdan hayat kurtaran köpeklerin sırrı! Hiçbir teknoloji önüne geçemiyor Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası arama-kurtarma çalışmaları büyük umutlarla devam ediyor. Bu çalışmalarda termal kameralar, ses dinleme cihazları ve çeşitli teknolojilerden yararlanılsa da uzmanlara göre en sağlıklı ve doğru veriler eğitimli arama-kurtarma köpekleri aracılığıyla sağlanıyor. AKUT Koordinasyon Sorumlusu Mustafa Aygün ve Veteriner, İç Hastalıkları ve Psikoloji Uzmanı Prof. Dr. Tamer Dodurka dikkat çeken bilgiler paylaştı.
9.02.2023 Gündem
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları SERCAN KISMET - Suşi aşkına! İstanbul’un Kalbi Maslak 42’de yer alan Yakuza Asian&Sushi, Uzak Doğu’nun egzotik lezzetlerini sunuyor...
4.02.2023 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Sercan Kısmet - Manzara ve eşsiz lezzet Rumelihisarı’ndaki İstanbul Hisar Cafe, eşsiz manzarası ve birbirinden enfes lezzetleriyle öne çıkıyor...
21.11.2022 Cadde
Atatürk yeniden odasında
Atatürk yeniden odasında Sanatçı Görkem Candan’a ait Atatürk’ün hiperrealist silikon heykeli, Pera Palas’ta bulunan Atatürk Müze Odası’ndaki yerini aldı. Ulu önderin Pera Palas Otel’inde konakladığı ve doğumunun 100. yılında “Atatürk Müze Odası” olarak ziyarete açılan 101 numaralı odaya yerleştirilen heykel için düzenlenen açılış buluşmasına, heykelin yapımı için bağışlarını sunan 16 isim ve eserin yaratıcısı Görkem Candan katıldı.
15.09.2022 Kültür Sanat
Baklava dersleri başlıyor
Baklava dersleri başlıyor Karaköy Güllüoğlu, Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) iş birliğiyle MSA öğrenci ve mezunları için hazırlanan “Uzman Baklavacılık ve Hamur Açma Teknikleri”nin yeni dönemi eylülde başlıyor.
28.08.2022 Pazar
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Sercan Kısmet - YEŞİL VE MAVİNİN BULUŞMASI Tok Hotels çatısı altında faaliyet gösteren Assos Dionysos Hotel, Sivrice Koyu’nda yeşil ve mavinin buluştuğu doğanın içinde misafirlerini ağırlıyor...
20.08.2022 Cadde
Anılar tazelendi
Anılar tazelendi Arkadaşlıkları 20 yıl öncesine dayanan Nuray Güllüoğlu, Gaye Alacalar, Meral Ketenci, Gülseren Yankılıç ve Jale Çağlar, önceki gün Yeşilyurt Deniz Kulübü’nde bir araya geldi.
4.02.2022 Cadde
Tanzanya’da 1.9 milyar $’lık demir yolu projesi üstlendi
Tanzanya’da 1.9 milyar $’lık demir yolu projesi üstlendi Yapı Merkezi, Tanzanya Darüsselam-Mwanza Demiryolu’nun 1. ve 2. fazından sonra 3. faz çalışmalarını da üstlendi.
30.12.2021 Ekonomi
Aromatik çaylar baklavayla buluştu
Aromatik çaylar baklavayla buluştu Geleneksel baklava ve Türk çayının kültürümüzdeki eşleşmesi, Melez Tea ve Karaköy Güllüoğlu’nun tadım menüsüne ilham oldu.
12.12.2021 Pazar
Define ararken kazdığı çukurda ölü bulundu
Define ararken kazdığı çukurda ölü bulundu Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, 4 gün önce define aramak için evinden ayrılan Nizamettin Güllüoğlu (49), kazdığı çukurda ölü bulundu. Güllüoğlu’nun jeneratör gazından zehirlenerek öldüğü tahmin ediliyor.
10.08.2021 Gündem
Murat Güllü: Baklavada biz bir denge arıyoruz
Murat Güllü: Baklavada biz bir denge arıyoruz Baklava günümüzde Doğu Akdeniz ve Balkan coğrafyasında en sevilen tatlılardan biri olma özelliğine sahip. Farklı tarifleri bulunsa da aslında mesele biraz da tüm bileşenleriyle denge kurmakta saklı. Bu tanım Türkiye'de altı kuşaktır baklava üretimi yapan Karaköy Güllüoğlu'nun yeni jenerasyon yöneticisi Murat Güllü'ye ait. Siyaset Bilimi ve Gıda İşletmeciliği eğitimlerinin ardından çocukluğundan bu yana her kademesinde yer aldığı işletmenin başına geçen Murat Güllü, ömrünü gastronomi özellikle de baklava tarihi üzerine vakfetmiş bir insan. Bu lezzetli tatlının farklı coğrafyalarda ve farklı zamanlardaki yolculuğunun izlerini süren Murat Güllü ile baklavanın tarihi, gasto-diplomasideki yeri ve Karaköy Güllüoğlu'nun hikâyesini konuştuk.
17.07.2021 Tatil
Süper Lig ekibi Gaziantep'te başkanlık koltuğu Cevdet Akınal'a emanet
Süper Lig ekibi Gaziantep'te başkanlık koltuğu Cevdet Akınal'a emanet Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Mehmet Büyükekşi görevini Cevdet Akınal'a devretti.
25.05.2021 Gaziantep FK
Bayram tatlısız olmaz
Bayram tatlısız olmaz Geleneklerimizde bayramlar, önemli olaylar hep tatlıyla başlar tatlıyla biter. Anadolu’da ev baklavasına doyum olmaz, büyük kentlerde ise asırlık lezzetleriyle tatlıcılar yetişir imdada.
15.05.2021 Cumartesi
E-baklava trafiği başlıyor
E-baklava trafiği başlıyor Baklavacılar, kapanma günlerine denk gelen bayramda online siparişleri tüketicilere kuryeyle göndermeye hazırlanıyor. Tatlı sektörünün duayenleri, tüketicileri, “İyi baklavanın şerbeti damlamaz” diye uyarıyor.
8.05.2021 Ekonomi
Veliahda özel mesaj
Veliahda özel mesaj Karaköy Güllüoğlu’nun sahibi Nadir Güllüoğlu ve eşi Nuray Güllüoğlu, önceki gün 33 yaşına giren oğulları Murat’ın doğum gününü kutladı.
4.05.2021 Cadde
Diyanetten  Afrika’ya hayat suyu
Diyanetten Afrika’ya hayat suyu Diyanet Vakfı Ramazan programı kapsamında 75 ülke 208 bölgede ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı. Vakfın yardım götürdüğü yerlerden birisi olan Tanzanya’da temiz içme suyu sağlayan 21 su kuyusu açıldı...
3.05.2021 Gündem
Ramazan’ın gülü piyasaya çıktı
Ramazan’ın gülü piyasaya çıktı İftar sofralarını süsleyen güllaç, market raflarında, pastane tezgahlarında boy gösterdi. Pastanede hazır güllacın kilogram fiyatı 98 lirayı buluyor, markette güllaç yufkasının paket fiyatı ise 9.75 liradan başlıyor
16.04.2021 Ekonomi
Gizli, saklı bir lezzet: Keme
Gizli, saklı bir lezzet: Keme Bir yer altı hazinesidir keme; zengin Gaziantep mutfağının mücevher değerindeki lezzetlerinden keme kebabının zamanıdır şimdi.
13.03.2021 Cumartesi
MSD Türkiye’de üst düzey atama
MSD Türkiye’de üst düzey atama MSD’de, üst düzey atama gerçekleşti. MSD Macaristan Genel Müdürü Gözde Güllüoğlu, MSD’nin Türkiye Bölgesi (Türkiye, Ukrayna ve BDT ülkeleri) genel müdürlüğü görevine atandı.
24.02.2021 Ekonomi
Yıl dönümü mutluluğu
Yıl dönümü mutluluğu Yurdumuzun asırlık kuruluşları arasında yer alan Karaköy Güllüoğlu’nun sahibi Nadir Güllü ve eşi Nuray Güllü’nün evlerinde, tam anlamıyla bir karnaval havası esti.
22.02.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Güllüoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.