Gün ve Gün Gökyüzünün Mesajları! (5 Şubat- 9 Şubat)

GÜN VE GÜN GÖKYÜZÜNÜN MESAJLARI ! ( 5 Şubat- 9 Şubat )

Pazartesi:Haftaya güzel bir enerji ile başlıyoruz. Ay Terazi burcunda uyum ve denge ihtiyacının artması ilişkilere olumlu yönde yansıyabilir. Merkür’ün 18 Şubat’a kadar Kova burcundaki seyri düşünce ve fikirlerde sıra dışı üretimi getirebilir. Tabi burada inat ve takılı kalmamak önemli.

Salı:Erken saatlerde Ay Akrep burcuna geçiş yapmış olacak. Ay akrep burcunda kesinlikle sakin ve huzurlu değildir. Dolayısıyla dikkat edilmesi gereken konu iletişimi sağlıklı ve içten kuruyor olabilmek. Öğle saatlerinde Güneş , Jüpiter karesi ayağımıza gelen şans ve fırsatları göremeyip kaçırmamıza sebep olabilir. Vizyoner olmakta fayda var.

Haberin Devamı

Çarşamba:Karamsar bir enerji ile uyanabiliriz. Gökyüzünün Kova burcundaki stelyum görünümü birçok fikrin havalarda uçuşmasına sebep olabilir. Burada dikkat edilmesi gereken fikirlerin sorumluluğunu alabilme gücü olacaktır. Sorumluluğunu alabileceğin fikirlerini eyleme geçir. Akşama doğru empati eksikliği ilişkilerde gerginlik yaratabilir.

Perşembe:Yalnızlığın çokta matrah bir şey olmadığını sabah saatlerinde düşünmek ruhunuza iyi gelebilir. Derinlerdeki yalnızlık ihtiyacı öğle saatlerine doğru akıcı gelebilir. Yaptığınız işte hırs ve yaratıcı enerji şans getirebilir. Saat 17 civarı Yay burcuna geçiş yapacak olan Ay, daha rahat duygusal bir akış sağlayacak. Fakat o zamana kadar hırs ve odaklanmanın ürünlerini toplayın derim. Akşam 20:00 -21:30 saatleri arasında istek ve dilekler için uygun bir zaman dilimidir.

Cuma: Çılgınlıklara açık bir ruh halinden korkulur. Çünkü Ay ve Mars kavuşum halinde kıpır kıpır duygusal bir enerji mevcut. Gökyüzünün bu yoğun enerjisi hayatımızın yönünü belirleme konusunda bizleri zorlayabilir. Bugün yürüyüş veya bir egzersiz programı faydalı olabilir. Keyifli bir hafta sonu öncesi akşama doğru iletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Astroterapist Hülyanida Şahin