Galatasaray 'Eboue kendini asarak intihar etti' iddiası ortalığı ayağa kaldırdı! İşte gerçek...

'Eboue kendini asarak intihar etti' iddiası ortalığı ayağa kaldırdı! İşte gerçek...

27.08.2018 - 09:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue'nin kendini asarak intihar ettiği iddia edildi. Gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Eboue kendini asarak intihar etti iddiası ortalığı ayağa kaldırdı İşte gerçek...

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue için intihar iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra eşinden ayrılan ve maddi imkansızlıklardan dolayı psikolojik bunalıma giren futbolcunun kendini asarak intihar ettiğini ileri sürüldü.

35 yaşındaki Eboue'nin kız kardeşinin evinde intihar ettiği, polislerin eve girdiklerinde Eboue'yi tavana asılı şekilde buldukları da öne sürüldü.

Sosyal medyada gündem olan bu haberin Ocak ayında İngilizler tarafından yapıldığı ortaya çıktı.

EBOUE KORKUTMUŞTU: 'İNTİHARIN EŞİĞİNE GELDİM'

Eboue, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, "İntiharın eşiğine geldim. Tanrıdan yardım diliyorum bu düşüncelerden beni alıkoyması için. Türkiye'de 8 milyon euro kazandım ancak bunun tamamını eve gönderdim. Ekonomik olarak zor durumdayım. Eski çalıştığım kulüpler bana iş verirse geri çevirmem. Öyle bir tekliflere de gerek yok. Örneğin gençlere yardım edebilirim. Evde olduğum zamanlar çok korkuyorum. Polisler her an kapıma gelebilir. Yaşadıklarım adil değil. Umarım Tanrı bana yardımcı olur. Bu düşüncelerimi ancak o şekilde atabilirim. Bu nedenle sonuna kadar savaşacağım'' ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

İşte söz konusu haber...

Eboue kendini asarak intihar etti iddiası ortalığı ayağa kaldırdı İşte gerçek...