Güneş Çarpması

Güneş Çarpması

Son dakika güneş çarpması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güneş çarpması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güneş çarpması haber sayfamızda...

Güneş Çarpması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 476 güneş çarpması haberi bulunmuştur.
30 milyon dolarlık miras cinayeti! Sevgilisini antifrizle öldürdü
30 milyon dolarlık miras cinayeti! Sevgilisini antifrizle öldürdü Sevgilisinden kalacak mirası ele geçirmek isteyen bir kadın akılalmaz bir plan kurdu. Skandal olayda bir kişi yaşamını yitirirken olayın detayları pes dedirtti.
2.11.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Gezegen ısındıkça akıl baştan gidiyor
Gezegen ısındıkça akıl baştan gidiyor Küresel ısınma, sadece biyolojik sağlığımızı tehdit etmiyor. Ruhsal sağlığımız da bozuluyor. Bir uzmana göre, sıcaklık yüzünden risk algısı değişen insanlar saldırganlaşıyor! Öyle ki ABD’de mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcak havalarda 8 bin silahlı saldırı meydana gelmiş.
13.08.2023 Dünya
Sanılandan çok daha tehlikeli! 'Belirtiler fark edildiğinde asla su içirilmemeli'
Sanılandan çok daha tehlikeli! 'Belirtiler fark edildiğinde asla su içirilmemeli' Güneş çarpması özellikle yaz aylarında birçok kişinin başına gelebilen bir durum. Sanılanın aksine ciddi riskleri de barındıran bu duruma karşı önlem almak sağlık açısından hayati önem taşıyor. Peki güneş çarpmasına karşı önlem olarak neler yapılabilir? İşte cevabı.
10.08.2023 Genel Sağlık
Termometreler 45 dereceyi gösterdi! Meteoroloji'den 'daha da artacak' uyarısı
Termometreler 45 dereceyi gösterdi! Meteoroloji'den 'daha da artacak' uyarısı Diyarbakır’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığıyla termometreler 45 dereceyi gösterdi. Meteoroloji sıcaklıkların 14 Ağustos'a kadar artarak ortalamaların 6 ile 10 derece üzerinde seyredeceğini açıkladı.
7.08.2023 Gündem
Güneş çarpmasını hafife almayın! 'Hayatı tehdit eden noktaya ulaşabilir'
Güneş çarpmasını hafife almayın! 'Hayatı tehdit eden noktaya ulaşabilir' Aşırı sıcaklarla birlikte artan güneş çarpması vakaları zaman zaman ciddi riskler barındırıyor. Sıcağa bağlı sağlık sorunlarının zamanında yapılacak doğru bir müdahale ile engellenebileceğine dikkat çeken uzmanlar, bu anlamda en tehlikeli durumun güneş çarpması olduğunu ifade ediyor.
1.08.2023 Genel Sağlık
Cehennem sıcakları geliyor! Akşam 9'a kadar kirlilik zirvede
Cehennem sıcakları geliyor! Akşam 9'a kadar kirlilik zirvede Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ile 6 derece üzerinde seyredeceğinin tahmin edildiği ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Şen yarın için " Sıcaklığın 40 dereceyi aşacağı yerler olacak." dedi.
26.07.2023 Gündem
Sıcak hava komalık etti! 'Etrafındaki eşyalarla konuşup kavga etmeye başladı'
Sıcak hava komalık etti! 'Etrafındaki eşyalarla konuşup kavga etmeye başladı' Antalya’da inşaat işçisi babasının yanında çalışarak para biriktirmek isteyen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, sıcak çarpması sonucu komalık oldu.
25.07.2023 Haberler
Sıcak hava komalık etti! 'Etrafındaki eşyalarla konuşup kavga etmeye başladı'
Sıcak hava komalık etti! 'Etrafındaki eşyalarla konuşup kavga etmeye başladı' Antalya’da inşaat işçisi babasının yanında çalışarak para biriktirmek isteyen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, sıcak çarpması sonucu komalık oldu.
25.07.2023 Gündem
Yaz aylarında burun kanaması hangi tehlikenin habercisi?
Yaz aylarında burun kanaması hangi tehlikenin habercisi? Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık Türkiye'de ve dünyanın birçok noktasında günlük hayatı zorlaştırmaya devam ediyor. Birçok kişi de güneş çarpması başta olmak üzere aşırı sıcakların tetiklediği sağlık sorunları sebebiyle hastanelere başvuruyor. Yaz mevsiminde artan rahatsızlıklardan biri de burun kanaması.
21.07.2023 Genel Sağlık
Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstüne çıkacak
Meteoroloji uyardı! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstüne çıkacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu paylaştı. Raporda hava sıcaklıklarının Marmara, Ege ve Akdeniz’de mevsim normallerinin 3 ila 8 derece, diğer bölgelerimizde ise mevsim normallerinin 1 ila 5 derece üzerine çıkması beklenlediği ifade edildi.
18.07.2023 Gündem
Meteoroloji'den 'yüksek sıcaklık' uyarısı! Çarşamba günü başlıyor
Meteoroloji'den 'yüksek sıcaklık' uyarısı! Çarşamba günü başlıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 19 Temmuz Çarşamba gününden itibaren yüksek sıcaklık uyarısında bulundu.
17.07.2023 Gündem
‘19-23 Temmuz’da sıcak pik yapacak’
‘19-23 Temmuz’da sıcak pik yapacak’ Dünya Meteoroloji Örgütü, aşırı sıcakların 2 hafta daha süreceğini duyurdu. Aşırı sıcakların etkisi sürerken İtalyan meteorolog Fiulio Betti ise yeni rekor için tarih verdi: ‘19-23 Temmuz arasında sadece İtalya’da değil, Yunanistan, Türkiye ve Balkanlar’da sıcaklık zirveye ulaşacak’
17.07.2023 Gündem
‘El Nino’ Türkiye’yi kavurdu
‘El Nino’ Türkiye’yi kavurdu Tüm dünyayı üç gündür etkisi altına alan El Nino sıcaklıkları Türkiye’yi de kavurmaya devam ediyor.
16.07.2023 Haberler
‘El Nino’  Türkiye’yi kavurdu
‘El Nino’ Türkiye’yi kavurdu Tüm dünyayı üç gündür etkisi altına alan El Nino sıcaklıkları Türkiye’yi de kavurmaya devam ediyor.
16.07.2023 Gündem
Orman yangınları ile mücadele sürüyor! Yasaklandı
Orman yangınları ile mücadele sürüyor! Yasaklandı Orman Yangınları ile Mücadele komisyonu kararıyla Eskişehir’de ormanlık alanlara girişler 31 Ekim 2023 tarihine kadar yasaklandı.
14.07.2023 Gündem
Bunaltıcı hava kaç gün daha devam edecek? Meteoroloji yeni raporu yayımladı
Bunaltıcı hava kaç gün daha devam edecek? Meteoroloji yeni raporu yayımladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda güneş çarpması ile ilgili vatandaşlara uyarıda bulunulurken, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların bazı bölgelerde biraz azalacağının tahmin edildiği belirtildi.
14.07.2023 Gündem
İstanbul'da sıcakla birlikte fırtına şoku! Vatandaşlar sığınacak yer aradı
İstanbul'da sıcakla birlikte fırtına şoku! Vatandaşlar sığınacak yer aradı Sıcaklığın 37 dereceyi bulduğu İstanbul'da fırtına çıktı. Vatandaşlar ise aniden çıkan fırtına sonrası sığınacak yer aradı.
14.07.2023 Gündem
Turistik ilçede anonsla uyarı: Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın
Turistik ilçede anonsla uyarı: Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın Çöl sıcaklıklarının etkilediği kentlerden olan Adana'da termometreler 47 dereceyi gösterdi. Nemle birlikte hissedilen sıcaklığın 50 dereceyi geçtiği kentte, birçok kişi, çareyi parklardaki ağaçların altına sığınmakta buldu. Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde ise görevliler anonslarla, zorunlu olmadıkça vatandaşlara dışarı çıkmamaları uyarısında bulundu. Sıcaklığının 38 dereceyi aştığı ilçede plajlar boşaldı.
14.07.2023 Gündem
Kavurucu sıcaklar kapımızda! Aşırı sıcaklardan korunmak için yöntemler
Kavurucu sıcaklar kapımızda! Aşırı sıcaklardan korunmak için yöntemler Bunaltıcı sıcakların baş göstermesi ile birlikte uzman hekimlerden uyarılar gelmeye başladı. Belli saatlerde dışarı çıkılmaması gerektiğine dair uyarılarda bulunan uzmanlar sıcaktan korunmanın yöntemlerini anlattı. İşte kavurucu sıcaklardan korunmak için yapabilecekleriniz…
14.07.2023 Sağlık
Türkiye'yi 'sıcak çarptı'! 'Dışarı çıkmayın proteini az tüketin'
Türkiye'yi 'sıcak çarptı'! 'Dışarı çıkmayın proteini az tüketin' Aşırı sıcaklar Türkiye’de etkili olmaya başladı. Mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkan sıcaklığın bugün Antalya, Aydın ve Manisa’da 43 dereceyi bulacağı öngörülüyor. Uzmanlar vatandaşları uyardı: ‘Pamuklu kıyafetler giyin, gerekmedikçe dışarı çıkmayın, yüksek proteinli gıda tüketmeyin, güneş altında kalan aracınıza hemen binmeyin’
14.07.2023 Gündem
Meteoroloji saat vererek uyardı! Sıcaklıklar daha da artacak
Meteoroloji saat vererek uyardı! Sıcaklıklar daha da artacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık tahmin raporunu yayımladı. Raporda sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyredeceği belirtildi.
13.07.2023 Gündem
Ekiplerden 'sıcaklık' teyakkuzu! Önümüzdeki 2 güne dikkat, uyarılar peş peşe geldi
Ekiplerden 'sıcaklık' teyakkuzu! Önümüzdeki 2 güne dikkat, uyarılar peş peşe geldi AKOM yüksek sıcaklık uyarısı yaparken ekiplerin 2 gün boyunca teyakkuz halinde olacağını duyurdu. Öte yandan Bakan Koca da vatandaşlara çağrıda bulundu.
13.07.2023 Gündem
Sıcaklıklar 10 derece birden yükselecek! Meteoroloji' saat verdi, Bakan Koca uyardı
Sıcaklıklar 10 derece birden yükselecek! Meteoroloji' saat verdi, Bakan Koca uyardı Uzmanlar, 'cehennem sıcağı' için kritik uyarılarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ‘Hava Sıcaklıkları Hissedilir Derecede Artarak Mevsim Normalleri Üzerine Çıkacak' ifadelerine yer verirken, bir uyarı da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. İşte önümüzdeki 3 kritik gün…
12.07.2023 Gündem
Meteoroloji'den kritik sıcak hava uyarısı geldi! Bu saatlere dikkat...
Meteoroloji'den kritik sıcak hava uyarısı geldi! Bu saatlere dikkat... Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarına dikkat çektiği uyarısında 'Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerine çıkacak!' ifadelerine yer verdi.
10.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güneş Çarpması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.