SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Güneş gözlüklerinde 60'lar geri dönüyor

60’lı yılların sonlarına doğru büyük bir akım haline dönüşen çift köprülü modeller, her zaman en çok tercih edilen damla (pilot) gözlükler, sarı, mavi, pembe gibi renkli camlar...

|

Her zaman el işçiliği, moda ve yeniliği bir arada sunan RETRO Eyewear, eşsiz ve sınırsız model seçenekleri ile aksesuar sevenlerin vazgeçilmezi oluyor.

RETRO Eyewear’in İlkbahar-Yaz koleksiyonunda öne çıkan ‘’Extreme’’ serisinde yer alan ve köşegen çerçeveye sahip gözlükler sarı, pembe, mavi renkli camlarla tamamlanıyor. Hem iç hem dış mekanlarda kullanılabilecek olan imaj gözlüğü niteliğine sahip modeller Unisex olması ile hem kadın hem erkekler için zamansız bir seri haline geliyor.

Koleksiyonda ‘’Black Gold ve My Story’’ serilerinde yer alan, zamansız damla (pilot) gözlükler ve onları tamamlayan çift ve tek köprü detaylı tasarımlar sizi yeni sezonun moda hikayesinde başrol oyuncusu yapıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.