Gürcistan

Gürcistan

Son dakika Gürcistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gürcistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gürcistan haber sayfamızda...

Gürcistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.087 gürcistan haberi bulunmuştur.
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik"
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik" Ankara'da gerçekleştirilen sergide bulunan Rus ressam Tatiana Kirillova'dan açıklamalar. Kirillova "Hitit kültürü, bana ilham veriyor" dedi.
15.04.2024 Kültür Sanat
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu! 2 günde 44 bin yolcu giriş- çıkış yaptı
Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu! 2 günde 44 bin yolcu giriş- çıkış yaptı Artvin'de, Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan en önemli sınır geçişlerinden olan Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Bayramın 1. ve 2. gününde, 44 bin 890 yolcu Sarp Sınır kapısından giriş ve çıkış yaptı.
12.04.2024 Gündem
Tek tuşla 360 derece dönen ev! Rizeli mucidi anlattı: 'Karı-koca kavgası fikir oldu'
Tek tuşla 360 derece dönen ev! Rizeli mucidi anlattı: 'Karı-koca kavgası fikir oldu' Yağmurlu ve gökyüzünün kapalı olduğu günlerin ardından nadiren yüzünü gösteren güneş ışınlarından etkili şekilde yararlanmak için tasarlandı, Karadenizli çiftlerin ilginç tartışmasından doğdu. 'Dönen Ev'in Rizeli mucidi ve inşaatçı Cemil Eksilmez, "ODTÜ'lü uzmanlara da danışarak yaptık" dediği tasarımını anlattı.
10.04.2024 Yaşam
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi
Sarp Sınır Kapısı'nda 'tatil' yoğunluğu
Sarp Sınır Kapısı'nda 'tatil' yoğunluğu Artvin’de bulunan Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu yaşıyor. Bayramı tatilini Batum’da geçirmek isteyenler sınır kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.
9.04.2024 Ekonomi
TIR yanlış yerde durdu! Aranan kardeşler gizli bölmeden çıktı
TIR yanlış yerde durdu! Aranan kardeşler gizli bölmeden çıktı Sarıyer Maslak'ta bir restoran önünde İsveç'te yaşayan Türklerin karıştığı ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili aranan Ömer Roni Güneş ve Robin Baran Güneş kardeşler, Türkiye'den Gürcistan'a giriş yaptıktan sonra TIR'da saklanırken yakalandı.
8.04.2024 Gündem
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde gümrük işlemlerinin kolaylaştırılmasını amaçlayan anlaşmayı onayladı. Bu kapsamda risk analizi sistemlerine göre aksi belirtilmedikçe, uluslararası transitteki eşya fiziksel muayeneye tabi tutulmayacak.
8.04.2024 Gündem
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki gümrük anlaşması! Resmen yayımlandı
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki gümrük anlaşması! Resmen yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Projesi Kapsamında Gümrük Transit İşlemlerinin Kolaylaştırılmasına Yönelik Ön Veri Değişimine İlişkin Anlaşma'nın onaylanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
6.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: İsrail casuslarına operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: İsrail casuslarına operasyon İstanbul’da, İsrail istihbarat servisine bilgi topladıkları tespit edilen 8 şüpheli 'Köstebek-3' operasyonu ile yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 6'sı adli kontrolle serbest kaldı.
5.04.2024 Gündem
Karadeniz’de hamsi göçtü!
Karadeniz’de hamsi göçtü! Karadeniz'de sıcak hava, balık boylarını istenilen seviyede olmaması ve hamsinin erken göçü sonrası balıkçılar, erkenden ağlarını toplayıp, tekne bakım ve onarımına başladı.
5.04.2024 Ekonomi
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul
Dünya çocuklarının başkenti her zaman İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 19-25 Nisan arasında düzenlenecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde 16 ülkeden çocuklar buluşuyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Gürcistan'da 4.6 büyüklüğünde deprem: Ardahan'da hissedildi
Gürcistan'da 4.6 büyüklüğünde deprem: Ardahan'da hissedildi Gürcistan'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü, Racha-Lechkhumi-Kvemo Svaneti olan deprem, Ardahan ve ilçelerinde de hissedildi.
30.03.2024 Gündem
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? EURO 2024'e sayılı günler kala turnuvanın favorileri sıralaması ortaya çıktı. Türkiye'nin 24 takımlı organizasyondaki yeri dikkat çekti.
29.03.2024 EURO 2024
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi Ümit Milli Takım’ın İtalya ile 1-1 berabere kaldığı maçta çok sayıda scoutun tribünde yer aldığı ve Semih Kılıçsoy’u izlediği belirlendi. Napoli, Juventus, Milan, Inter ve Roma’ya bağlı yetenek avcılarının 18 yaşındaki Beşiktaşlı golcünün performansından etkilendikleri öğrenildi.
28.03.2024 Beşiktaş
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi 2024 yılı aylık bazda turizme rekorlar getirmeye devam ediyor. Hem şubat ayı, hem de ocak-şubat toplamında Türkiye, bugüne kadar ağırladığı en yüksek oranda turist sayısına ulaştı.
28.03.2024 Ekonomi
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin'
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin' A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Ağır yenilgi sonrası Yılmaz Vural Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.
27.03.2024 Milli Takım
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz'
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz' Tayland’ı çok seviyor, sık sık ziyaret ediyordu. Bu sevgisi Tayland’da değil ama Türkiye’de onu hayatının aşkıyla buluşturdu. 2012 yılında Taylandlı Thipphawan ile tanışıp evlenen Mustafa Uysal, 2020 yılında Kovid-19 nedeniyle herkes gibi eve kapanmak zorunda kaldı. Ancak bu durum Mustafa ve eşine, hiç beklemedikleri kadar iyi bir boyuta ulaşan yeni bir iş kapısı oldu.
27.03.2024 Yaşam
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
Türkiye'nin gözü Gürcistan-Yunanistan maçında! Rakibimiz belli oluyor
Türkiye'nin gözü Gürcistan-Yunanistan maçında! Rakibimiz belli oluyor EURO 2024’te A Milli Takımımız'ın gruptaki son rakibi bu akşam belli olacak. Play-off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya gelecek.
26.03.2024 Milli Takım
Beşiktaş, Buducnost maçında moral buldu!
Beşiktaş, Buducnost maçında moral buldu! Kartal, Ümraniye’de konuk ettiği Karadağ liginin lideri Buducnost karşısında farka koştu. Gedson, Umut Meraş, Ghezzal, Aboubakar ve Worrall’ın golleriyle kazanırken alkış toplayan siyah-beyazlı takım moral buldu.
24.03.2024 Beşiktaş
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda! Macaristan karşısında 1-0 yenilmesine rağmen futboluyla göz dolduran A Milli Takımımız’da birçok eksikler giderildi ancak golcü yönünden sıkıntımızı bir kez daha gözler önüne serdi. Ay-yıldızlı ekipte sadece klasik santrfor Enes Ünal bulunuyor.
24.03.2024 Milli Takım
Ümit Milli Takım'da İtalya maçı mesaisi başladı!
Ümit Milli Takım'da İtalya maçı mesaisi başladı! 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup elemelerinde İtalya ile karşı karşıya gelecek Ümit Milli Takım'da hazırlıklar başladı.
23.03.2024 Futbol
U17 Milli Takımı, Gürcistan'a mağlup oldu!
U17 Milli Takımı, Gürcistan'a mağlup oldu! UEFA Avrupa U17 Şampiyonası Elit Tur 2'nci maçında Gürcistan, U17 Milli Takımı'nı 3-1 mağlup etti.
23.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gürcistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.