Güven

Güven

Son dakika güven haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güven gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güven haber sayfamızda...

Güven

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53.669 güven haberi bulunmuştur.
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı Mersin polisinin, bilinen alışveriş sitelerinin kopya linkini üreten, sahte hukuk bürolarından arama ve sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıcılık yaparak 180 milyon lira haksız kazanç elde eden çeteyi çökertti. Yakalanan şüphelilerden 20'si ise tutuklandı.
29.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor!
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor! Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım'
Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Kupa öncesi dostluk çağrısı yaptı, “Fenerbahçe ile birlikte basın toplantısına çıkalım. Ülke futbolu için ateşin düşmesi lazım. Teknik adam ve futbolcuların birbirine sarılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Galatasaray
Tempo hiç düşmedi
Tempo hiç düşmedi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisi aksiyon dolu bir bölümle ekrana gelirken, tempo hiç düşmedi.
29.03.2024 Cadde
‘Güç bela başardım’
‘Güç bela başardım’ ‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü açıkladı.
29.03.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programına katıldı. Yerlikaya, "Bu yüzyılda hiçbir esameleri kalmayacak olan; başta bölücü terör örgütü olmak üzere FETÖ, DHKP/C, MLKP yani bizim birliğimizi dirliğimize kardeşliğimize kim yan bakıyorsa, Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz, sizlerden almış olduğumuz cesaretle, bize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz." dedi.
28.03.2024 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında 'Güvenlik Toplantısı' yapıldı
İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında 'Güvenlik Toplantısı' yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, seçim güvenliği başta olmak üzere terör ve istihbarat konularını içeren güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
28.03.2024 Gündem
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı!
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Hayâl Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K. tarafından şiddete uğradığını açıkladı. Dava açtığını söyleyen ve bugün duruşması olan ünlü isim, yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.
29.03.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı! Emirkıran'ların kaderi Umut'un elinde
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı! Emirkıran'ların kaderi Umut'un elinde Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle dün akşam Kanal D'de izleyiciyle buluştu. Umut’un, Avukat Umut Tanrıkulu olarak Emirkıran'ların karşına dikildiği ve Tarık Yalman davasını kazandığı o anlar, gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
28.03.2024 Cadde
Ekonomik güven endeksi belli oldu
Ekonomik güven endeksi belli oldu TÜİK kritik veriyi açıkladı. Ekonomik güven endeksi 100,0 oldu
28.03.2024 Ekonomi
Ekonomik güven endeksi arttı
Ekonomik güven endeksi arttı Ekonomik güven endeksi 2024 yılı Mart ayında 100 oldu.
28.03.2024 Uzmanpara
‘Hep beraber başaracağız’
‘Hep beraber başaracağız’ Seçim çalışmalarını İstanbul’da sürdüren CHP lideri Özgür Özel, “Esenyurt, birlik, beraberlik, kardeşlik demektir. Barış demektir. Esenyurt ittifakı ve Türkiye ittifakı hepinizi mahcup edecektir. Buna inanıyoruz ve güveniyoruz. Hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı...
28.03.2024 Gündem
‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor
‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘İnci Taneleri’, kadrosuna dahil ettiği iki güçlü isimle merakı artırdı. Azem’in kızına dair bulduğu ipucu ise projenin yayınlanmasına saatler kala izleyiciyi heyecanlandırdı.
28.03.2024 Cadde
İnci Taneleri'nin Dilber'inden samimi açıklamalar! 'Her oyuncuya nasip olmaz’
İnci Taneleri'nin Dilber'inden samimi açıklamalar! 'Her oyuncuya nasip olmaz’ Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde Dilber'i canlandıran güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, Caddebostan'da objektiflere takıldı. Ünlü isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, dizinin başarısı karşısında da çok gururlandığını söyledi.
28.03.2024 Cadde
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye 1 sayı farkla mağlup!
Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye 1 sayı farkla mağlup! FIBA Avrupa Kupası Yarı Final ilk maçında Itelyum Varese, Bahçeşehir Koleji'ni 81-80 mağlup etti.
27.03.2024 Basketbol
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Murat Kurum: Sandık milletin mahkemesidir
Murat Kurum: Sandık milletin mahkemesidir Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftarda bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “Bu millet kendini kandıranlara, unutanlara ve o kaybolan yılların hesaplarını 31 Mart'ta sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün 31 Mart'ta sandık gelecek, hesap kesilecek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
TAŞ KAĞIT MAKAS FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU | Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisi oyuncuları kim, konusu nedir ve nerede çekiliyor? Dizi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
TAŞ KAĞIT MAKAS FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU | Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisi oyuncuları kim, konusu nedir ve nerede çekiliyor? Dizi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D ekranın yeni dizisi Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Taş Kağıt Makas Hayatın oyunu dizisi Kore yapımı, Remember: War Of The Son adlı diziden uyarlanmıştır. Peki Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor ve oyuncu kadrosunda hangi isimler var?
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro!
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro! Bir arada olmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatan Ramazan sofraları için Ramazan ayı boyunca sürecek tatlı bir telaş başlıyor! Bal, pastırma, peynir gibi iftariyeliklerden bakliyatlara, meyve-sebzelerden et - balık çeşitlerine ve kolayca hazırlanabilen tatlılara kadar iftar ve sahurda gönül rahatlığıyla besleyici ve lezzetli sofralar kurabileceğiniz her çeşit ürün, güvenilir alışverişin adresi Metro’da sizleri bekliyor. Düzenli analiz ve denetimlerden geçirilen Metro Usulü ürünler, Ramazan sofralarına hem lezzet hem de kalite ve güven katıyor.
28.03.2024 Advertorial
Ozan Güven ile aşk yaşadılar mı? Yüsra Geyik'ten açıklama geldi
Ozan Güven ile aşk yaşadılar mı? Yüsra Geyik'ten açıklama geldi Oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu'na 'Rüya' karakteri ile dahil oldu. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği çok izlenen yapımın başarısı hakkında konuşan Yüsra Geyik, rol arkadaşı Ozan Güven ile hakkında çıkan aşk iddialarına da açıklık getirdi. İşte detaylar...
27.03.2024 Cadde
Serra Arıtürk beyazlar içinde! Güzel oyuncunun gala tarzı büyüledi
Serra Arıtürk beyazlar içinde! Güzel oyuncunun gala tarzı büyüledi Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" ile seyirci karşısına çıkan Serra Arıtürk, katıldığı galanın ilgi odağı oldu. Ünlü ismin, beyazlar içindeki kombini ile çekildiği pozlarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
27.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Güven ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.