Güvenlik

Güvenlik

Son dakika güvenlik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güvenlik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güvenlik haber sayfamızda...

Güvenlik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 230.563 güvenlik haberi bulunmuştur.
Soğukkanlılıkla yaklaştı, milyonluk soygunu tek hamledi önledi! Film sahnesi gibi olay
Soğukkanlılıkla yaklaştı, milyonluk soygunu tek hamledi önledi! Film sahnesi gibi olay Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldıkları belirlendi. Şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı. Film gibi soygunda iş yeri çalışanları ve çevredekilerin şüphelilerin peşinden koştuğu, bir esnafın ise gasbedilen taksinin lastiğine bıçak sapladığı kameraya yansıdı.
19.04.2024 Gündem
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı Tokat’ta meydana gelen deprem sonrası Sivas’ta gökyüzünün sararması ve Mammatus bulutlarının çıkması vatandaşlar tarafından merak uyandırdı. Öte yandan Sivas’ta da hissedilen sarsıntıya ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Haberler
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video İran'ın orta kesiminde yer alan İsfahan şehrinde gece yarısı gerçekleşen patlamalar, devlet medyası tarafından üç küçük silahlı insansız hava aracının havada imha edilmesi olarak sunuldu. İran medyası, saldırıyı önemsiz göstermek için şaka yoluyla minyatür insansız hava aracı fotoğrafları yayınladı.
19.04.2024 Haberler
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti ABD, Cezayir tarafından Filistin'in BM'ye tam üyeliğini talep eden karar tasarısını veto etti.
19.04.2024 Dünya
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş!
İsrailli kaynaklar konuştu: Göze göz, dişe diş! İran'ın hafta sonu ilk kez topraklarından İsrail'i hedef almasına gece saatlerinde karşılık geldi, nükleer tesislerin konumlandığı İsfahan'da duyulan patlamalar dünyada ses getirdi. Şok etkisi yaratan saldırı hakkında açıklama yapan İsrailli kaynaklar, "Göze göz, dişe diş" dedi. 
19.04.2024 Dünya
Kaçak kazı ihbarına gittiler! Ekipleri şoke eden manzara
Kaçak kazı ihbarına gittiler! Ekipleri şoke eden manzara Van’ın İpekyolu ilçesi kırsalında define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.
19.04.2024 Gündem
Turkcell 30. yılını kutluyor
Turkcell 30. yılını kutluyor 1994 yılında cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletişim teknolojilerinde yeni bir dönem başlatan Turkcell, 30’uncu kuruluş yılında yeni hedeflerini açıkladı. Kurulduğu günden bu yana odağına ‘insanı’ koyan Turkcell, önümüzdeki dönemde telekomünikasyon operatörlüğündeki liderliğini korumayı ve ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonunu büyütmeyi hedefliyor.
19.04.2024 Ekonomi
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, jeopolitik riskler nedeniyle İsrail'in kredi notunu düşürdü.
19.04.2024 Uzmanpara
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına ve dış cephesine isabet etti.
19.04.2024 Haberler
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına ve dış cephesine isabet etti. Polis saldırı sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
19.04.2024 Gündem
ÖGG SINAV BAŞVURUSU 2024 EGM: Özel Güvenlik 108. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
ÖGG SINAV BAŞVURUSU 2024 EGM: Özel Güvenlik 108. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik 108. dönem Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimleri takvimi yayımlanan kılavuzla adaylarla paylaşılmıştı. ÖGG sınav tarihini araştıran adaylar, ''Özel Güvenlik Sınavı ne zaman?'' sorusuna yanıt arıyor. 2024 ÖGG sınav takvimi...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
İsfahan'da şiddetli patlamalar
İsfahan'da şiddetli patlamalar İran'ın orta bölümünde yer alan İsfahan eyaletinde yaşayanlar, gece yarısı patlama sesleriyle yataklarından fırladı. Çok şiddetli en az üç patlama sesi duyuldu.
19.04.2024 Haberler
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Temmuz'da Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Temmuz'da Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması Asgari ücrete ara zam gelecek mi, sorusu gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ara zam yapılan milyonlarca asgari ücretli çalışan bu yıl da ara zam olacak mı sorusunun yanıtını arıyor. 2024 Asgari ücret ara zammı ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi.
19.04.2024 Bilgi Rehberi
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
MİT ve Emniyet’ten DHKP-C’ye darbe!
MİT ve Emniyet’ten DHKP-C’ye darbe! MİT, terör örgütü DHKP-C’nin silahlı propaganda birliği mensuplarından Fehmi Oral Meşe’nin hava yoluyla İsviçre’den Türkiye’ye giriş yapacağı bilgisi üzerine harekete geçti.
19.04.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 yılı şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan polis ile ona asılsız bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. 1 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.04.2024 Gündem
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık Isparta’da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtaran öğretmen Özlem Kara, "Heimlich manevrası yaptım ve cismin çıktığını gördük ikimizde rahat bir nefes aldık. Hayat kurtarmak çok mutluluk verici” dedi.
18.04.2024 Haberler
Kazı yaparken tanksavar roketi bulundu, bölgede alarm verildi
Kazı yaparken tanksavar roketi bulundu, bölgede alarm verildi Sivas'ta Orman İşletme Müdürlüğü'nde kepçe operatörü olarak çalışan A.K., kazı yaptığı arazide tanksavar roketi buldu.
18.04.2024 Gündem
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır'
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni'nde konuşarak, "Türkiye, artık kendi savaş uçağını, eğitim ve jet uçaklarını, helikopterlerini üretebilen dünyanın sayılı ülkelerinden biri oldu. Söz konusu ürünlerin seri üretiminin başlaması ve envantere girmesiyle semaların yılmaz koruyucusu olan Hava Kuvvetlerimiz, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini daha güçlü şekilde koruyacak, Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi törenle karşıladı.
18.04.2024 Gündem
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi
Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran selde bir aracın kapı koluna tutunarak hayatta kalmaya çalışan kedi, güvenlik güçleri tarafından kurtarıldı.
18.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.