SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

GÜZELLİK HABERLERİ

Kurtulmak bu kadar basit! Siğillerinizin üstüne sürün, hızlıca yok oluyor

Siğiller vücudun herhangi bir yerinde ortaya çıkabilir. Bunlar, viral bir cilt enfeksiyonunun sonucudur. Genellikle bir çizikle başlayan ve daha sonra etrafındaki deriyi etkileyen siğiller, doğası gereği viraldir, bu da insandan insana aktarılabileceği anlamına gelir. Zaman içinde kaybolduğu bilinse de, bazıları daha uzun süre dayanabilir ve acil bakıma ihtiyaç duyabilir. İşte siğillerden kurtulmanın 7 doğal yolu.

Gözleriniz şişiyorsa dikkat! Bu yiyeceklerden uzak durun

Göz şişliği ve göz altı torbaları hepimizin karşılaştığı bir sorundur ve sürekli olarak bu konuda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Muhtemelen uykusuzluğun bunlara neden olduğunu düşünüyorsunuz, bu yanlış değil, ancak göz şişkinliğine neden olabilecek ve göz şişkinliğini artırabilecek belirli yiyeceklerin olduğunu biliyor muydunuz? Göz şişliğinden nasıl kurtulacağınızı öğrenmek bu yiyeceklerden uzak durun.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.