Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Güzellik için çok para harcamıyorum'

Avrasya'nın en büyük güzellik, bakım, sağlık ve kozmetik fuarı olarak organize edilen CNR Beauty&Wellness Show İstanbul kapılarını açtı. Fuarın yüzü model ve oyuncu Fatoş Kabasakal oldu.

|

Fatoş Kabasakal, CNR Beauty&Wellness Show İstanbul'da güzellik sırlarını anlattı.

Güzellik için çok para harcamadığını dile getiren manken, "Biraz tutumlu bir kızım. Güzellik için çok para harcamıyorum. Doğal bakımlarla güzelleşiyorum. Yılda bir, iki kez güzellik merkezine gidiyorum. Sadece bir cilt ve gözaltı kremi kullanıyorum. Bir de su ve sabuna dokunuyorum. Kadınlar doğal bakım ürünlerine yönelebilirler. Cildimizi ne kadar çok kurcalarsak o kadar çok yıpranır" şeklinde konuştu.

Estetiğe karşı olmadığını ve gerekirse yaptırabileceğini ifade eden Kabasakal, "Bir gün kendimi mutsuz hissedersem botoks ve estetik yaptırırım" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.