H-100 Aşısı

Cildimizin zaman içerisinde maruz kaldığı elastikiyet ve nem kaybı, cansızlaşması ve sarkmalar gibi yaşlanma belirtilerine karşı Avrupa’nın birçok ülkesinde uzun yıllardır anti-aging amaçlı kullanılan doktorlar tarafından yapılan bir uygulamadır. İçerdiği hyalüronik asit ve mannitol, H-100’ü diğer birçok gençleştirme tedavilerinden ayırır. Mannitol; hyalüronik asidin cilt dokularındaki normal ömrünün uzamasını sağlar ve ödem çözücü etkisi bulunur. Cildin ihtiyacı olan diğer yapı taşları Peptit, vitamin, aminoasit ve mineraller de H-100 aşısı içerisinde kokteyl olarak bulunur.

Haberin Devamı

İçeriğindeki hyalüronik asit, ciltte su tutarak dokuların tamir edilmesine ve elastikiyetin artmasına yardımcı olur. Cildin nem kapasitesinin artmasına, sarkan ve deforme olan bölgelerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Mimik çizgilerinin ve kırışıklıkların açılmasını, derinin doğal yolla doldurulmasını ve sıkılaşmasını sağlar. Deride hücre yenilenmesini hızlandırarak yeniden yapılanmayı sağlar. Böylece yaşlanma sürecini geciktirmeye yardımcı olur.

Cildin ihtiyacına göre uygulama sıklığı ve seans aralığı değişmektedir. Bazı cilt yapılarına 1 seans yeterli olurken bazı cilt yapılarına 3 seans gerekmektedir. Botoks veya dolgunun yerini tutmaz. Tamamen cilt iyileştirme ve gençleştirme amacıyla yapılır. Cildin kalitesini arttırır, nemlendirir. İnce kırışıklıkları açar.

UYGULAMA ALANLARI:

- Yüz - Boyun - El Üzeri- Gıdı- Dekolte