Haber

Haber

Son dakika haber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haber haber sayfamızda...

Haber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 369.540 haber haberi bulunmuştur.
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki birinin gözlerden uzakta bir çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi bir psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru' Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Ankaragücü
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor'
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi!
Türkiye Kupası Yarı Final maçında Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi! Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı.
23.04.2024 Ankaragücü
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg'in (84) evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartı, kıyafet parçaları ile insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu.
23.04.2024 Gündem
Liverpool'da Diogo Jota'dan kötü haber geldi!
Liverpool'da Diogo Jota'dan kötü haber geldi! Jürgen Klopp, Diogo Jota'nın sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi!
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi! Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi.
23.04.2024 Fransa Ligue 1
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu Büyükada'daki Aya Yorgi Kilisesi'nde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı. Kilise dilek dilemek ve gezmek için gelen yerli ve yabancı yüzlerce turistin akınına uğradı. Turistler 'Azap Yokuşu' olarak bilinen orman yolundaki ağaçlara ip bağlayarak yokuşu tırmandı ardından da Aya Yorgi Kilisesi’nde mum yakıp dilek diledi.
23.04.2024 Gündem
Künefe ustası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i güldürdü
Künefe ustası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i güldürdü Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaret ettiği Hatay'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
23.04.2024 Galatasaray
Kahreden haber! İyi niyeti sonu oldu
Kahreden haber! İyi niyeti sonu oldu Bursa'da dün akşam saatlerinde markette yaşanan cinayetin sebebi şoke etti. Yaşanan tartışmayı ayıran 62 yaşındaki kişi kalbinden bıçaklanması sonra hayatını kaybetti. Şüpheli Bursa'dan otobüse binerek İstanbul'a kaçarken Bursa polisi şüpheliyi yakalayarak geri getirdi.
23.04.2024 Gündem
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı Antalya’da yaşanan teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu otomasyon amiri Serkan Yellice kaza yaşanınca sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü. Kazada hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine binme anları da görüntülerde yer aldı.
23.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 Süper Lig
Nuri Alço'dan sevindiren haber! 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan sevindiren haber! 'Terk etmedi sevdan beni' Yeşilçam efsanelerinden Nuri Alço'dan haber var. Usta oyuncunun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından sevindiren gelişmeyi duyurdu.
23.04.2024 Cadde
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu Kartal’da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, ağacı devirerek yol kenarındaki arsaya uçtu.
23.04.2024 Gündem
'Yaşam Vadisi'nde dehşet! Saldırgan her yerde aranıyor
'Yaşam Vadisi'nde dehşet! Saldırgan her yerde aranıyor İstanbul Sarıyer'de 'Yaşam Vadisi' nde tartıştığı kişiye kurşun yağdıran şüpheli kayıplara karıştı.
23.04.2024 Haberler
'Yaşam Vadisi'nde dehşet! Saldırgan her yerde aranıyor
'Yaşam Vadisi'nde dehşet! Saldırgan her yerde aranıyor İstanbul Sarıyer'de 'Yaşam Vadisi' nde tartıştığı kişiye kurşun yağdıran şüpheli kayıplara karıştı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Uzmanpara
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a kötü haber! Eski nişanlıya takipsizlik kararı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, 2022 yılında iş insanı Burak Kalfa ile nişanlamış fakat 16 gün sonra ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Nişanlısı ile yollarını ayıran Tuğçe Tayfur, Temmuz 2023'te Burak Kalfa'dan şikayetçi oldu. Hakaret ve tehdit yönünden yapılan değerlendirmede de savcılık kararını verdi.
23.04.2024 Cadde
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki!
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki! Sivasspor-Fenerbahçe maçında uzatma dakikalarında ev sahibi ekibin kazandığı penaltı tartışmaları beraberinde getirdi. Müsabakayı değerlendiren Tümer Metin, penaltı pozisyonu ile ilgili de yorum yaptı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Gazze'deki savaşta son dakika... 200 gün sonra bir ilk! İsrail en derin noktadan vuruldu: Hizbullah'tan jet misilleme
Gazze'deki savaşta son dakika... 200 gün sonra bir ilk! İsrail en derin noktadan vuruldu: Hizbullah'tan jet misilleme ABD basınına konuşan İsrailli yetkililer Hamas'ın Gazze'nin kuzeyine tekrar yerleştiğini itiraf etti. Uydu fotoğraflarını analiz eden AP haber ajansı ise, Mısır sınırındaki hazırlığı ortaya çıkardı. İsrail ise Hizbullah'ın üst düzey komutanlarını peş peşe öldürürken Lübnan kanadından savaşın başından beri yaşanan en büyük misillemelerden biri geldi.
23.04.2024 Dünya
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı.
23.04.2024 Gündem
Doğum için gün sayan Müge Boz: Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum
Doğum için gün sayan Müge Boz: Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum Oyuncu Müge Boz (39) ile basketbolcu Caner Erdeniz (36), ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Bebeğin cinsiyetini henüz öğrenmeyen ünlü çiftten Müge Boz, bebeğine kavuşmayı beklerken yaptığı hazırlıklardan bahsetti.
23.04.2024 Cadde
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Haber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.