15 Temmuz

15 Temmuz

Son dakika 15 Temmuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 15 Temmuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 15 Temmuz haber sayfamızda...

15 Temmuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.384 15 temmuz haberi bulunmuştur.
Abdullah Avcı öğrencilerle buluştu
Abdullah Avcı öğrencilerle buluştu Bordo-mavili takımın Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Yol-İş Sendikası Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.
23.04.2024 Trabzonspor
MSKÜ’de nefesli çalgılar konseri
MSKÜ’de nefesli çalgılar konseri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda, 1. Uluslararası Nefesli Halk Çalgıları Sempozyumu ve ardından Nefesli Çalgılar Konseri düzenlendi.
20.04.2024 Ege
FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı
FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı Kayseri'de terör örgütü FETÖ'den aranan firari emniyet müdürü, hücre evine yaptığı gizli geçitten kaçarken yakalandı.
19.04.2024 Haberler
2 ilde FETÖ operasyonu! Eski emniyet müdürü hücre evinde yakalandı
2 ilde FETÖ operasyonu! Eski emniyet müdürü hücre evinde yakalandı Kayseri’de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan eski emniyet müdürü Ş.Ü. (53), saklandığı hücre evinde gizli geçitten kaçmaya çalışırken yakalandı. Afyonkarahisar'da ise 2 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan kadın jandarma tarafından yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun'
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun' 2013 yılında göreve başlayan Papa Fransis, zaman zaman yaptığı açıklamalar ve katıldığı etkinliklerle gündeme geliyor. Katolik dünyasının ruhani lideri, birçok kişiye göre de kendinden önceki papalardan farklı bir profil çiziyor. Tam 34 yıldır televizyon izlemiyor oluşu da en dikkat çeken özellikleri arasında. Gerçeği ise yıllar sonra kendisi anlattı.
18.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti
Tatilde otoyollardan 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11.2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
Bayram tatili dönüşü 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk
Bayram tatili dönüşü 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşlar, tatilin sona ermesiyle dönüş yolculuğuna geçti. Kente dönen vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu.
14.04.2024 Haberler
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
Dönüş çilesi başladı! Sürücüler dikkat, yasak başlıyor
Dönüş çilesi başladı! Sürücüler dikkat, yasak başlıyor 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen memleketlerine ve tatil beldelerine giden vatandaşların dönüş çilesi başladı. 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale başta olmak üzere Karadeniz, Tekirdağ, Muğla, Bolu, Düzce'de yoğunluk yaşandı. Öte yandan İstanbul Valiliği, büyük araçların 14 Nisan saat 05.00 ile 15 Nisan saat 05.00’e kadar İstanbul’a girişlerine izin verilmeyeceğini duyurdu.
14.04.2024 Gündem
15 Temmuz Demokrasi Otogarında bayram dönüşü hareketliliği başladı
15 Temmuz Demokrasi Otogarında bayram dönüşü hareketliliği başladı Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarında Ramazan Bayramı tatili sonrası dönüş hareketliliği yaşanıyor.
13.04.2024 Gündem
9 günlük tatil göçü!
9 günlük tatil göçü! Ramazan Bayramı tatilinin dokuz güne çıkmasının ardından dün otogarlar, havalimanları ve yollarda yoğunluk arttı. Yollarda trafik denetimleri de üst seviyeye çıkarılırken, yoğunluğun bayramın ilk güne kadar süreceği tahmin ediliyor.
7.04.2024 Gündem
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, İstanbul'dan memleketlerine ve tatil yörelerine gitmeye başladı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde yoğunluk devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram yoğunluğu
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram yoğunluğu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyenlerin oluşturduğu yoğunluk bugün de devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
Ulaşıma bayram kolaylığı
Ulaşıma bayram kolaylığı Yaklaşık 35 milyon kişinin seyahat edeceği öngörülen bayram tatilinde karayollarının yanı sıra havalimanları ve otogarlarda da yoğunluk yaşanırken, vatandaşların gidecekleri yerlere erişimini kolaylaştıracak uygulamalar duyuruldu. Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
6.04.2024 Ekonomi
Vali Gül trafik denetimine katıldı! 'Bütün tedbirler alındı'
Vali Gül trafik denetimine katıldı! 'Bütün tedbirler alındı' İstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ndaki polis kontrol noktasını ziyaret ederek trafik denetimine katıldı. Vali Gül, İstanbul’da bayram döneminde alınan tedbirlere dair bilgi verdi.
5.04.2024 Gündem
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor Bugün 9 günlük bayram tatili başlıyor. Binlerce kişi İstanbul’dan memleketine ya da farklı lokasyonlara tatil yapmak için harekete geçmeye başladı. İşte trafikte son durum...
5.04.2024 Gündem
Bayram nedeniyle toplu taşıma araçları ücretsiz kullanım Resmi Gazete'de
Bayram nedeniyle toplu taşıma araçları ücretsiz kullanım Resmi Gazete'de Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
5.04.2024 Gündem
Son dakika: Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayram tatilinde köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Son dakika: Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayram tatilinde köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Ekonomi
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı.
4.04.2024 Haberler
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı.
4.04.2024 Ekonomi
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde hep ayaktayız
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde hep ayaktayız Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15 Temmuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.