A Milli Futbol Takım

A Milli Futbol Takım

Son dakika A Milli Futbol Takım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan A Milli Futbol Takım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan A Milli Futbol Takım haber sayfamızda...

A Milli Futbol Takım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.282 a milli futbol takım haberi bulunmuştur.
Alanyaspor, Beşiktaş deplasmanında 3 golle kazandı!
Alanyaspor, Beşiktaş deplasmanında 3 golle kazandı! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 17'nci haftasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu.
22.12.2023 Beşiktaş
A Milli Futbol Takım, Almanya ile özel maçta karşılaşacak
A Milli Futbol Takım, Almanya ile özel maçta karşılaşacak Vincenzo Montella ile yeni bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımı'nın, 2024 Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Almanya ile özel maçta karşı karşıya geleceği açıklandı.
5.10.2023 Milli Takım
MİLLİ MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? Türkiye-Ermenistan EURO 2024 maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
MİLLİ MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? Türkiye-Ermenistan EURO 2024 maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? A Milli futbol takımı EURO 2024 Avrupa Şampiyonası elemeleri D grubu beşinci maçında Ermenistan ile karşılacak olan Türkiye'de gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Grupta çıktığı 4 maçın 3'ünü kazanan sadece Hırvatistan'a kaybeden A Milli futbol takım Ermenistan engelini de kayıpsız aşmak istiyor. Peki Türkiye-Ermenistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
8.09.2023 Bilgi Rehberi
Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na Bayburt'ta coşkulu karşılama
Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na Bayburt'ta coşkulu karşılama A Milli Futbol Takım'nın kaptanı ve Inter'in oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, ailesiyle geldiği memleketi Bayburt'ta coşkuyla karşılandı.
13.07.2023 Futbol
Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na Bayburt'ta coşkulu karşılama
Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na Bayburt'ta coşkulu karşılama A Milli Futbol Takım'nın kaptanı ve Inter'in oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, ailesiyle geldiği memleketi Bayburt'ta coşkuyla karşılandı.
13.07.2023 Magazin
Ne yaptın Arda Güler! A Milli Takım'da attığı golle tarihe geçti
Ne yaptın Arda Güler! A Milli Takım'da attığı golle tarihe geçti A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nun 4'üncü haftasında Galler ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maça genç yıldız Arda Güler damga vurdu ve attığı golle adını tarihe yazdırdı.
20.06.2023 Milli Takım
Stefan Kuntz: Letonya karşısında eksik olanı Galler maçında düzeltmeye çalışacağız
Stefan Kuntz: Letonya karşısında eksik olanı Galler maçında düzeltmeye çalışacağız A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Letonya karşısında eksik olanı Galler maçında düzeltmeye çalışacağız" dedi.
19.06.2023 Futbol
İrfan Can Kahveci: Biraz şaşırttı beni ama golü attım
İrfan Can Kahveci: Biraz şaşırttı beni ama golü attım A Milli Futbol Takımı, deplasmanda Letonya'yı 3-2'lik skorla mağlup etti. Maçın ardından son golün sahibi İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulundu.
16.06.2023 Milli Takım
TFF'den 'maçın adamı' Hakan Çalhanoğlu'na tebrik
TFF'den 'maçın adamı' Hakan Çalhanoğlu'na tebrik Türkiye Futbol Federasyonu, Porto-Inter maçının adamı seçilen milli yıldızı tebrik etti.
15.03.2023 Süper Lig
Depremzedeler için Madrid'de yardım maçı planlanıyor! Carlos ve Guti detayı
Depremzedeler için Madrid'de yardım maçı planlanıyor! Carlos ve Guti detayı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan deprem felaketi sonrasında Avrupa'da destek kampanyaları başladı. İspanyol basının haberine göre başkent Madrid'de yardım maçı düzenlenmesi planlanıyor.
13.02.2023 İspanya La Liga
A Milli Takım'da Stefan Kuntz ameliyat oldu!
A Milli Takım'da Stefan Kuntz ameliyat oldu! A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, dizinden operasyon geçirdi.
12.01.2023 Milli Takım
İrfan Can Kahveci: Benim favori takımım Türkiye
İrfan Can Kahveci: Benim favori takımım Türkiye A Milli Takımımız'ın Lüksemburg sınavı öncesi iki yıldız İrfan Can Kahveci ve Serdar Gürler basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
20.09.2022 Milli Takım
Türkiye-Lüksemburg maçının hakemi Tobias Stieler
Türkiye-Lüksemburg maçının hakemi Tobias Stieler Türkiye A Milli futbol takımının ilk rakibi Lüksemburg ile oynayacağı maçının hakemi Tobias Stieler oldu.
19.09.2022 Milli Takım
Stefan Kuntz: “Yediğimiz goller oynamış olduğumuz sistemden kaynaklanmadı”
Stefan Kuntz: “Yediğimiz goller oynamış olduğumuz sistemden kaynaklanmadı” A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, İtalya karşısında yedikleri gollerin kendisini üzdüğünü belirterek, “Biri frikikten, biri bireysel hatadan diğeri ise doğru şekilde savunamamaktan kaynaklandı. Dolayısıyla yediğimiz goller oynamış olduğumuz sistemden kaynaklanmadı” dedi.
30.03.2022 Futbol
A Milli Takım'da Cebelitarık maçının hazırlıkları sürdü
A Milli Takım'da Cebelitarık maçının hazırlıkları sürdü A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçında 13 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da konuk edeceği Cebelitarık maçının hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
11.11.2021 Milli Takım
Bakan Kasapoğlu'ndan Stefan Kuntz'a ziyaret
Bakan Kasapoğlu'ndan Stefan Kuntz'a ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Norveç ve Letonya öncesi A Milli Futbol Takımı'nda Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u ziyaret ederek bilgi aldı.
7.10.2021 Milli Takım
A Milli Takım'ın 46. teknik direktörü Stefan Kuntz
A Milli Takım'ın 46. teknik direktörü Stefan Kuntz Ay-yıldızlı ekip, yaklaşık 98 yıllık tarihinde oynadığı 598 maçta 26'sı Türk, 19'u yabancı, toplam 45 teknik adam yönetiminde sahaya çıktı. Stefan Kuntz, vatandaşı Sepp Piontek'in ardından A Milli Takım'da görev yapan ikinci Alman teknik direktör olacak. Milliler, en fazla maça Fatih Terim yönetiminde çıktı, en çok galibiyeti de yine Terim'in teknik adamlığı döneminde aldı.
21.09.2021 Milli Takım
Stefan Kuntz, İstanbul'a geldi
Stefan Kuntz, İstanbul'a geldi A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, İstanbul'a geldi.
19.09.2021 Futbol
Ampute A Milli Futbol Takımı yarı finale yükseldi
Ampute A Milli Futbol Takımı yarı finale yükseldi Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde İrlanda'yı 4-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı.
17.09.2021 Futbol
Son dakika - Emre Belözoğlu Barcelona - Bayern Münih maçıyla dönüyor
Son dakika - Emre Belözoğlu Barcelona - Bayern Münih maçıyla dönüyor Son dönemde adı A Milli futbol takım ve birçok Süper Lig ekibiyle anılan Emre Belözoğlu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona - Bayern Münih maçını yorumlayacak.
14.09.2021 Şampiyonlar Ligi
Şenol Güneş - Özdemir toplantısında Emre ve Ozan Tufan itirafı! Vatan haini ilan edildim
Şenol Güneş - Özdemir toplantısında Emre ve Ozan Tufan itirafı! Vatan haini ilan edildim Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün Riva'da bir araya geldi. Futbol dünyasının merakla beklediği toplantı sonrası bir resmi açıklama yapılmadı. Nihat Özdemir ile Şenol Güneş arasındaki kritik zirvenin detayları belli oldu. İşte TFF'de yaşanan zirvenin perde arkası...
10.09.2021 Milli Takım
Şenol Güneş: "Hedefimiz gruptan çıkmak"
Şenol Güneş: "Hedefimiz gruptan çıkmak" A Milli Futbol Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş, "Hedef gruptan çıkabilmek. 9 puan, 6 puan, 4 puan... Çıktıktan sonra nasıl çıktığı önemli değil. İtalya'ya karşı iyi oyun bekliyorum, inşallah hayal kırıklığına uğramayız. Şu anda çalışmanın ilk basamağındayız." dedi.
3.06.2021 Euro 2020
Son dakika - Şenol Güneş: "Hedefimiz gruptan çıkmak"
Son dakika - Şenol Güneş: "Hedefimiz gruptan çıkmak" A Milli Futbol Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş ve Yusuf Yazıcı açıklamalarda bulundu. Güneş, "Hedef gruptan çıkabilmek. 9 puan, 6 puan, 4 puan... Çıktıktan sonra nasıl çıktığı önemli değil. İtalya'ya karşı iyi oyun bekliyorum, inşallah hayal kırıklığına uğramayız. Şu anda çalışmanın ilk basamağındayız." dedi.
2.06.2021 Milli Takım
beIN SPORTS Süper Lig tarihinin en çekişmeli sezonunu tüm Türkiye’ye ve dünyaya izletti
beIN SPORTS Süper Lig tarihinin en çekişmeli sezonunu tüm Türkiye’ye ve dünyaya izletti beIN SPORTS Türkiye futbol tarihinin en uzun soluklu sezonunu yıl boyunca beş kıtada, milyonlarca futbolsevere canlı ulaştırdı. Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS, güçlü uluslararası ağı ve başta Paris, Miami ile Doha’daki yorumcularıyla da Süper Lig’in tüm dünyadaki bilinirliğine katkı sağladı.
31.05.2021 Futbol
Kasapoğlu ve Çavuşoğlu'ndan A Milli Takım'a ziyaret
Kasapoğlu ve Çavuşoğlu'ndan A Milli Takım'a ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, A Milli Futbol Takım'nı ziyaret etti.
27.05.2021 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Futbol Takım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.