Araba

Araba

Son dakika araba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan araba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan araba haber sayfamızda...

Araba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.593 araba haberi bulunmuştur.
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları
Ali Yerlikaya duyurdu: 16 ilde Sibergöz operasyonları 16 ilde siber suçlulara karşı düzenlenen Sibergöz operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonların detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
24.04.2024 Gündem
Pompalı tüfekle hastaneyi bastı! Serbest kalınca yeniden geldi
Pompalı tüfekle hastaneyi bastı! Serbest kalınca yeniden geldi İzmir'de Bayraklı Şehir Hastanesi'ni basan şahıs gözaltına alınıp serbest kalınca gün içerisinde yeniden hastaneye gelip tehditler savurdu. Bu kez gözaltına alınan şahıs tutuklandı.
23.04.2024 Gündem
Kırmızı ışık ihlali yapıp yaya geçidindekilere çarptı
Kırmızı ışık ihlali yapıp yaya geçidindekilere çarptı Batman'da feci bir kaza meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yapan bir sürücü yaya geçidinde biri bebek 4 kişiye çarptı. İşte detaylar...
23.04.2024 Gündem
Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu! 'Araba burada yanıyormuş'
Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu! 'Araba burada yanıyormuş' Başakşehir'de kamyonu yanan şoför Zafer Çamlı, "Arkadaki arabalarda yemek yiyorduk. Üşüdüm montumu almaya geldiğimde arabanın içinden alev çıktı. Biz orada yemek yerken araba burada yanıyormuş" ifadelerini kullandı.
23.04.2024 Gündem
Yüksekova'da engerek yılanları sürü halinde görüntülendi
Yüksekova'da engerek yılanları sürü halinde görüntülendi Hakkari’de ölümcül zehre sahip olan engerek yılanları, sürü halinde güneşlenirken görüntülendi.
22.04.2024 Gündem
Karşıdan gelen arabanın güçlü farı kalbi resmen mahvediyor! Öldüren LED gerçeği
Karşıdan gelen arabanın güçlü farı kalbi resmen mahvediyor! Öldüren LED gerçeği Geceleri araç kullanan herkes, karşıdan gelen güçlü farların neden olduğu aniden kör olma dehşetini bilir, üstelik bu ışıkların rahatsız ettiği tek organımız gözlerimiz de değil. Güçlü farlar özellikle orta yaşlı veya yaşlı sürücülerde kalp-damar hastalıklarını da tetikliyor. Peki ama nasıl?
22.04.2024 Genel Sağlık
Pendik'te korkunç olay! Tineri içti, araca döküp kendini yaktı
Pendik'te korkunç olay! Tineri içti, araca döküp kendini yaktı Pendik'te ara sokakta park halindeki bir otomobilin içinde kısmen yanmış bir erkek cesedi bulundu. Olayın ayrıntıları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
Aracına saplanmış mermiyi görünce şoke oldu! 'Ya çocuğuma isabet etseydi'
Aracına saplanmış mermiyi görünce şoke oldu! 'Ya çocuğuma isabet etseydi' Tokat'ta yaşayan Emre Kanbulat, evinin bahçesine park ettiği aracında yaşadığı olayla sarsıldı. Aracının ön camına giren mermiyi gören Kanbulat, "Mermi havada durmuyor. Çocuklarımıza da isabet edebilirdi" diyerek tepki gösterdi.
21.04.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü
Beylikdüzü'nde kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü Beylikdüzü D-100'de, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Kazada, bulunduğu yerde sıkışan sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti.
19.04.2024 Gündem
15 metrelik uçurumdan uçtular! Görgü tanığı kaza anını anlattı: Ağaç sayesinde kurtuldular
15 metrelik uçurumdan uçtular! Görgü tanığı kaza anını anlattı: Ağaç sayesinde kurtuldular Antalya’da yaklaşık 15 metrelik yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düşen otomobildeki karı koca emekli öğretmen, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla kurtarıldı. Kazanın görgü tanığı o anları anlattı.
19.04.2024 Gündem
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Çocuk
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi Boyu zaman zaman 20-25 santim olan Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ’da görüntülendi.
17.04.2024 Gündem
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Gölbaşı'nda kamyona çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Gölbaşı'nda kamyona çarpan otomobilin sürücüsü öldü Park halindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Sedat Çakmak (29), hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı'
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı' Arda Turan'ın Barcelona'da oynarken oturduğu evin sahibi, İspanyol basınana çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Futbol
Arabada skandal! Gece saatlerinde yakalandı, iç çamaşırlarıyla kaçtı
Arabada skandal! Gece saatlerinde yakalandı, iç çamaşırlarıyla kaçtı Arabada birlikte oldukları sırada aniden polisler tarafından yakalandılar. Korkudan ne yapacağını şaşıran genç önce sürücü koltuğuna atlayıp kurtulmaya çalıştı, panikle kaza yapınca çaresizce iç çamaşırıyla kaçarak gecenin karanlığında gözden kayboldu.
15.04.2024 Dünya
Kadıköy'de kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı: 3 yaralı
Kadıköy'de kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı: 3 yaralı Kadıköy'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çarparak yan yattı. Kazada sürücü ile yanında bulunan 2 kişi yaralandı.
15.04.2024 Gündem
Nevşehir'de solladığı otomobile çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Nevşehir'de solladığı otomobile çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Nevşehir’de trafikte seyir halinde giden otomobilin, sollama yapacağı araca çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Van'da kaza yapan otomobil asılı kaldı: 3 yaralı
Van'da kaza yapan otomobil asılı kaldı: 3 yaralı Van-Erciş karayolunda bariyerlere çarpan otomobil dik şekilde asılı kaldı. Kazada 3 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu Arnavutköy’de sürücüsü tarafından çalışır halde bırakılan ve torpido gözünde 2 milyon lira olduğu iddia edilen otomobil çalındı. Sürücü yoldan geçen başka bir araca binerek aracını çalan şüpheliyi takip etti. Polis ekipleri otomobili çalan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
14.04.2024 Gündem
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının otomobilini çalan hırsızı etkisiz hale getiren ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz o anları anlattı. Yılmaz, “Kadını bıçaklayacaktı. Müdahale etmek zorunda kaldım ve kişiyi etkisiz hale getirdim” dedi.
14.04.2024 Haberler
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının otomobilini çalan hırsızı etkisiz hale getiren ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz o anları anlattı. Yılmaz, “Kadını bıçaklayacaktı. Müdahale etmek zorunda kaldım ve kişiyi etkisiz hale getirdim” dedi.
14.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.