Belek

Belek

Son dakika Belek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Belek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Belek haber sayfamızda...

Belek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.972 belek haberi bulunmuştur.
Wilfried Zaha: Şampiyon olacağımızı düşünüyorum!
Wilfried Zaha: Şampiyon olacağımızı düşünüyorum! Galatasaray'ın yıldızı Wilfired Zaha, Antalya kampında basın mensuplarına konuştu.
27.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi!
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi! Galatasaray'ın Antalya kampında Dries Mertens açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde Galatasaray'a sezon başında transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen 'Dayı' lakaplı Kerem Demirbay rekor kırmak istiyor.
27.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Icardi, Torreira ve Muslera, Antalya kampına katıldı
Galatasaray'da Icardi, Torreira ve Muslera, Antalya kampına katıldı Galatasaray'da Antalya kampı sürüyor. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Fernando Muslera bugün kampa katıldı.
26.03.2024 Galatasaray
Derrick Köhn'den Sacha Boey sözleri ve Almanya'ya transfer cevabı!
Derrick Köhn'den Sacha Boey sözleri ve Almanya'ya transfer cevabı! Galatasaray'ın devre arasında Hannover 96'dan kadrosuna kattığı Derrick Köhn, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da forma giyerek hayalini gerçekleştirdiğini aktaran Köhn, Okan Buruk için "Sahada fark yaratıyor." ifadelerini kullandı. Derrick Köhn ayrıca Bayern Münih'e transfer olan Boey ve geleceği hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Galatasaray
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Megasaray’da ana tablo heyecanı
Megasaray’da ana tablo heyecanı Antalya’nın ilk WTA turnuvası Megasaray Hotels Open’da ana tablo maçları bugün başlayacak. Temsilcilerimiz Zeynep Sönmez, Çağla Büyükakçay, İpek Öz ve Ada Kumru da korta çıkacak.
26.03.2024 Tenis
Galatasaray'a Aurier müjdesi! Takımla çalışmalara başladı
Galatasaray'a Aurier müjdesi! Takımla çalışmalara başladı Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.
25.03.2024 Galatasaray
'Kedi Eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı'
'Kedi Eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı' Antalya'da 2 yıl önce köpeklerden kaçarken kamyon altında kalarak yaralanan, 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın (9) babası Murat Pınar (47) açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Haberler
'Kedi Eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı'
'Kedi Eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı' Antalya'da 2 yıl önce köpeklerden kaçarken kamyon altında kalarak yaralanan, 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın (9) babası Murat Pınar (47) açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Gündem
'23 gün acı çeken Mahra'nın babasından tepki: Davamızın arkasındayız
'23 gün acı çeken Mahra'nın babasından tepki: Davamızın arkasındayız Antalya'nın Serik ilçesinde 2 yıl önce köpeklerden kaçarken kamyon altında kalarak yaralanan, 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın (9) babası Murat Pınar (47), "Kedi Eros'un 6 dakika işkence edildiği, acı çektiği dava gündem oldu, Türkiye bunu günlerce konuştu. 23 gün acı çeken Mahra'mın acısı bu kadar konuşulmadı” dedi.
25.03.2024 Gündem
Gloria Özaltın Championship heyecanı!
Gloria Özaltın Championship heyecanı! Gloria Özaltın Championship 2024 turnuvası Gloria Hotels&Resorts bünyesinde bulunan Türkiye’nin tek 45 delikli golf tesisi ünvanına ve Trackman Range uygulamasına sahip Gloria Golf Club sahalarında 31 Mart-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
23.03.2024 Golf
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin
Acun Ilıcalı: Türk futbolu çok zor durumda! Yabancı hakem getirilsin Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türk futbolunda yaşanan gerginliğin en büyük sebebinin hakemler olduğunu ve yabancı hakemler getirilmesi durumunda tansiyonun düşeceğini belirtti.
21.03.2024 Süper Lig
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi Curaçao Milli Futbol Takımı'nın Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'yi çalıştırdığı döneme de değindi. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Hull City’e antrenman sonunda McVitie’s’li baklava sürprizi
Hull City’e antrenman sonunda McVitie’s’li baklava sürprizi İngiliz ekibi Antalya'nın Serik ilçesinde kamp çalışmalarına devam ediyor. Taraftara açık antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
Galatasaray'dan milli arada Antalya'da kamp kararı!
Galatasaray'dan milli arada Antalya'da kamp kararı! Galatasaray milli ara sebebiyle verilecek arada 25-29 Mart tarihleri arasında Antalya'da kamp yapacak.
16.03.2024 Galatasaray
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
‘İnsanlığın meselelerini forumda masaya yatırdık’
‘İnsanlığın meselelerini forumda masaya yatırdık’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün sona eren Antalya Diplomasi Forumu’nun kapanış konuşmasını yaptı.
4.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3. Antalya Diplomasi Forumu’na ilişkin son gün oturumlarının ardından değerlendirme toplantısı düzenledi.
3.03.2024 Dünya
‘Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisi’ni gezdi
‘Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisi’ni gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu’na (ADF) katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
2.03.2024 Gündem
Akdeniz Üniversitesi'nde YÖK Başkanı Özvar başkanlığında toplantı
Akdeniz Üniversitesi'nde YÖK Başkanı Özvar başkanlığında toplantı Akdeniz Üniversitesi'nde Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında bölge üniversite rektörleri ile toplantı gerçekleştirildi.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Serik ilçesindeki Mecek Camii'nde kıldı. Çıkışta sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, çocuklara harçlık verdi, oyuncak dağıttı.
1.03.2024 Gündem
Diplomasinin nabzı Antalya’da atacak
Diplomasinin nabzı Antalya’da atacak Antalya Diplomasi Forumu’nun 3. toplantısı bugün başlıyor. Üç gün boyunca diplomasinin nabzı Antalya’da atacak. Teması “Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak” olarak belirlenen forum, Belek’teki Nest Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.
1.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! Antalya Müzesi'ne yeni proje
Bakan Ersoy açıkladı! Antalya Müzesi'ne yeni proje Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Dünyanın en önemli koleksiyonlarından birine sahip olan Antalya Arkeoloji Müzesi'nin yeniden yapımıyla ilgili proje çalışmalarına geçen haftadan itibaren başladık, müjdesini vermiş olayım. Mimari proje ekibimiz şu anda çalışmalarını yürütüyor. İnşallah projelerin tamamlanmasıyla birlikte Antalya Arkeoloji Müzesi'ni yine kendi yerinde en kısa sürede tamamlamayı arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.
23.02.2024 Gündem
Savunma sanayiinde hedef NATO pazarı
Savunma sanayiinde hedef NATO pazarı Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı, Antalya’nın Belek Turizm Merkezindeki Cornelia Oteli’nde önceki akşam Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın konuşması ile başladı.
18.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Belek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.