Berna Öztürk

Berna Öztürk

Hak ve Adalet Partisi Burdur 1 .sıra Adayı.

Berna Öztürk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 436 berna öztürk haberi bulunmuştur.
Ebeye cinsel taciz hekime ölüm tehdidi
Ebeye cinsel taciz hekime ölüm tehdidi Okuldan, statlara son dönemde dalga dalga yayılan şiddet, bu açıdan en mağdur durumda olan sağlıkçıları bir kez daha hedef aldı. Şiddetin adresi bu kez Denizli’nin Babaköy İlçesi, Yeniköy Mahallesi; hedeftekiler ise biri hekim diğeri ebe iki kadın sağlıkçıydı.
21.12.2023 Gündem
Ablasının 22 yaş küçük aşkını onaylıyor! 'Güzel bir çiftler'
Ablasının 22 yaş küçük aşkını onaylıyor! 'Güzel bir çiftler' Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk'ün DJ kız kardeşi Berna Öztürk, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ablasının hem Tarkan ile olan eski ilişkisinden, hem de kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşkından konuştu.
13.12.2023 Cadde
Sis Boğaz'da kartpostallık görüntüler oluşturdu
Sis Boğaz'da kartpostallık görüntüler oluşturdu İstanbul'da oluşan yoğun sis tabaksı bugün de etkisini gösterdi. Gün doğumu sırasında Boğazda oluşan sis kartpostallardaki gibi görüntüler ortaya çıkardı.  
3.01.2023 Gündem
Hemşire eşini öldürüp, kendini ihbar etti! Şok detaylar ortaya çıktı
Hemşire eşini öldürüp, kendini ihbar etti! Şok detaylar ortaya çıktı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, Murat Tortop (38),  hemşire eşi Hülya Tortop'ı (35) bıçaklayarak öldürdü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, kendini ihbar eden Tortop, polise teslim oldu.
18.12.2022 Gündem
Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum
Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından sıkça söz ettiren Bilge Öztürk (43), sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlamıştı. Bilge Öztürk, önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Öztürk, evlilikle ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
27.07.2022 Cadde
Bilge Öztürk'ten romantik paylaşım
Bilge Öztürk'ten romantik paylaşım Avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşıyor. Son olarak İspanya'ya gittikleri tatilden dönen çiftten Öztürk, 22 yaş küçük sevgilisiyle yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.
13.05.2022 Cadde
Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle İspanya'da
Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle İspanya'da Avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşıyor. Şu sıralar İspanya'da olan çiftten Öztürk, 22 yaş küçük sevgilisiyle yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.
9.05.2022 Cadde
AB Büyükelçisi Meyer-Landrut: Türkiye mültecilere ciddi destek veriyor
AB Büyükelçisi Meyer-Landrut: Türkiye mültecilere ciddi destek veriyor Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Yunanistan sınırından geri itildikten 19 düzensiz göçmenin donarak hayatını kaybetmesini vahim bir olay olarak değerlendirerek, "Elbette bu konuyla ilgili olarak ne kadar insani trajedi olduğunu görüyoruz. Bu yaşanan hakikaten son derece vahim bir konu" dedi.
10.02.2022 Siyaset
Yerli aşı Turkovac Denizli'de uygulanmaya başlandı
Yerli aşı Turkovac Denizli'de uygulanmaya başlandı Yerli korona virüs aşısı Turkovac Denizli’de uygulanmaya başlandı. Turkovac aşısı olmak isteyen vatandaşlar randevularını alarak Denizli Devlet Hastanesi’nde aşılarını yaptırabilecek.
8.02.2022 Gündem
Eski vekilin oğlu koronavirüsten hayatını kaybetti
Eski vekilin oğlu koronavirüsten hayatını kaybetti Denizli'den AK Parti 23. Dönem Milletvekilli olan Dr. Mithat Ekici'nin oğlu 32 yaşındaki Ahmet Rıza Ekici, Kovid-19 tedavisi gördüğü Ankara'daki hastanede hayatını kaybetti.
5.12.2021 Gündem
Denizli’de aşı ikna timi görev başında
Denizli’de aşı ikna timi görev başında Denizli İl Sağlık Müdürü Uzm...
3.12.2021 Ege
Doktora yumruk atan hasta gözaltına alındı
Doktora yumruk atan hasta gözaltına alındı Denizli Devlet Hastanesi'nde görevli Üroloji Uzmanı Dr. Hüseyin Alim'e poliklinik sırasında yumruk atan hasta S.G. gözaltına alındı. Darp raporu alan Dr. Alim, hastadan şikayetçi oldu.
1.12.2021 Gündem
TURKOVAC, Denizli’de ilk hastaya vuruldu
TURKOVAC, Denizli’de ilk hastaya vuruldu Sağlık Bakanlığı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ile Kayseri Erciyes Üniversitesi işbirliğinde geliştirilen TURKOVAC aşısında, Faz-3 çalışmasının Türkiye genelinde uygulanacağı 41 merkezden biri Denizli oldu.
20.10.2021 Ege
Aşı olmadılar, pişman oldular
Aşı olmadılar, pişman oldular Denizli’de Covid-19'a yakalanan Erhan Topalkara (52) ve Olcay Bıçak (40), aşı olmadıkları için hastalığa yakalandıklarını, hastane sürecini çok zor geçirdiklerini söyledi. Topalkara ve Bıçak herkesi aşı olmaya çağırdı.
1.09.2021 Haberler
Aşı olmadılar, pişman oldular
Aşı olmadılar, pişman oldular Denizli’de Covid-19'a yakalanan Erhan Topalkara (52) ve Olcay Bıçak (40), aşı olmadıkları için hastalığa yakalandıklarını, hastane sürecini çok zor geçirdiklerini söyledi. Topalkara ve Bıçak herkesi aşı olmaya çağırdı.
1.09.2021 Gündem
Aşı olmadılar, pişman oldular
Aşı olmadılar, pişman oldular Denizli'de Covid-19'a yakalanan Erhan Topalkara (52) ve Olcay Bıçak (40), aşı olmadıkları için hastalığa yakalandıklarını, hastane sürecini çok zor geçirdiklerini söyleyerek herkesi aşı olmaya çağırdı.
1.09.2021 Gündem
Aşılama artıyor vakalar azalıyor
Aşılama artıyor vakalar azalıyor İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, aşılanma oranında ülke genelinde ilk 10 il arasında yer aldıklarını, vaka sayılarındaki düşüşün devam ettiğini açıkladı.
7.07.2021 Ege
Bakan Koca illeri tek tek açıkladı! Büyük sevinç yaşandı
Bakan Koca illeri tek tek açıkladı! Büyük sevinç yaşandı Denizli'nin koronavirüs vaka sayısında en fazla düşüş gözlenen illerden birisi olması, kentte görev yapan sağlık çalışanlarını sevindirdi. İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, "Virüsle başa çıkabilmenin tek yolu aşıdır. Bu başarıda emeği geçen, var gücüyle çalışan sağlık çalışanlarımıza ve aşılarını yaptırarak tüm tedbirlere uyan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim" dedi.
6.07.2021 Gündem
Yürekler ağza geldi! Seyir halinde alev aldı
Yürekler ağza geldi! Seyir halinde alev aldı Denizli'nin Honaz ilçesinde, filyasyon ekibini taşıyan araç seyir halindeyken aniden alev aldı. Yangın sonucu metal yığınına dönen araç kullanılamaz hale gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı. 
1.05.2021 Gündem
Üç kuralı unutmayın
Üç kuralı unutmayın DENİZLİ Valisi Ali Fuat Atik, koronavirüsle mücadelede kontrollü normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte, kentte yapılan maske, mesafe ve hijyen denetimine katıldı.
6.03.2021 Ege
Hayırseverlerden 22 oksijen cihazı
Hayırseverlerden 22 oksijen cihazı Denizlili hayırseverlerce, koronavirüsle mücadele kapsamında yurtdışından 22 yüksek akımlı oksijen cihazı satın alındı.
8.12.2020 Ege
93 yaşında koronavirüsü yendi
93 yaşında koronavirüsü yendi Denizli'de yaşayan Nuri Güler, 14 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenerek sağlığına kavuştu. Sağlık çalışanlarına minnettar olduğunu belirten Güler, "Allah tez zamanda virüs belasından bizi kurtarsın" dedi.
25.11.2020 Gündem
Atik İLe Zolan göz açtırmıyor
Atik İLe Zolan göz açtırmıyor Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Jandarma Komutanı Albay Veysel Yanık, Sağlık Müdürü Berna Öztürk ve İl Emniyet Müdür Vekili Osman Kutlu Balak ile Pamukkale Çamlaraltı Mahallesi’nde gıda sektöründe faaliyet iş yerlerinde, koronavirüs tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol etti.
10.10.2020 Ege
Kovid-19’lu gelinler düğününe gelemedi
Kovid-19’lu gelinler düğününe gelemedi DENİZLİ İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, kentte 2 gelin adayının katıldıkları düğünde koranavirüse yakalandıkları, tedavi sürecinin başladığını, bu nedenle bir hafta sonra yapılacak olan kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdi.
18.08.2020 Ege
Son dakika! Koronaya yakalanan 2 gelin adayı kendi düğünlerine katılamayacak
Son dakika! Koronaya yakalanan 2 gelin adayı kendi düğünlerine katılamayacak Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 2 gelin adayının tedbirsizlik sonucunda bir başka düğünde korona virüse yakalandıkları ve izolasyona alındıklarını belirtti. Öztürk, “Bugün üzülerek 2 gelin adayına 1 hafta sonraki kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdik. En mutlu gününüzün, acı ve hüsranla sonuçlanmasını istemiyorsanız lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım” dedi.
16.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berna Öztürk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.