Bıçak

Bıçak

Son dakika Bıçak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bıçak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bıçak haber sayfamızda...

Bıçak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.630 bıçak haberi bulunmuştur.
3 aylık hamile eşini öldürdü! 'Pes' dedirten savunma
3 aylık hamile eşini öldürdü! 'Pes' dedirten savunma Kütahya’da, 3 aylık hamile eşi Esra Uşak’ı (26) gittikleri akraba ziyaretinde bıçakla öldüren Enes Uşak (29) tutuklandı. Öte yandan Uşak’ın ifadesi ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı. Yıldırım savunmasında, “Sinirden elime bıçağı aldım, elimden tuttu, ilk o beni kesti. Boğazımı sıktı o an bıçak elindeydi. Şimdi takipçi kazanmak için medyaya çıkıyor” dedi.
27.03.2024 Gündem
İmamoğlu'ndan seçim güvenliğiyle ilgili açıklama
İmamoğlu'ndan seçim güvenliğiyle ilgili açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
27.03.2024 Gündem
Bıçaklarınıza keskinliğini geri kazandıracak! 6 kolay püf noktası var
Bıçaklarınıza keskinliğini geri kazandıracak! 6 kolay püf noktası var Bıçaklar her mutfağın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Ancak zamanla bu araçlar da eski gücünü kaybederek keskinliğine veda ediyor. Peki bu noktada bıçakları kurtarmanın bir yolu var mı? Detaylar ve aradığınız cevaplar haberimizde!
27.03.2024 Püf Noktası
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı Kayseri’de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Gündem
Avcılar'da liseliler arasında bıçaklı kavga! Yaralılar var
Avcılar'da liseliler arasında bıçaklı kavga! Yaralılar var Avcılar’daki bir lisede ders bitimi sonrasında dağılan öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada 1 öğrenci bıçakla yaralandı. 2 öğrencinin de çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralandığı kavga anı, saniye snaiye kaydedildi.
26.03.2024 Haberler
Avcılar'da liseliler arasında bıçaklı kavga! Yaralılar var
Avcılar'da liseliler arasında bıçaklı kavga! Yaralılar var Avcılar’daki bir lisede ders bitimi sonrasında dağılan öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada 1 öğrenci bıçakla yaralandı. 2 öğrencinin de çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralandığı kavga anı, saniye snaiye kaydedildi.
26.03.2024 Gündem
Hem katledip hem kaydetmişler
Hem katledip hem kaydetmişler Moskova’daki korkunç terör saldırısıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, eylemi üstlenen DAEŞ, teröristlerin üzerlerinde bulunan kameralardan çekilen video görüntülerini de paylaştı! Detaylar ise dehşet verici.
25.03.2024 Dünya
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
‘Mükemmellik’ hâlinin içindeki devasa zavallılık
‘Mükemmellik’ hâlinin içindeki devasa zavallılık “Override”da insanların hayallerindeki kendilerine ulaşmayı istedikleri ve bunu teknoloji ile becermeye çalıştıkları bir gelecek işleniyor.
24.03.2024 Kültür Sanat
Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın annesi: Gelinlik giyecektin, kefen giydirdiler
Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın annesi: Gelinlik giyecektin, kefen giydirdiler İzmir’de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde uğradığı bıçaklı saldırıda ölen İlayda Alkan'ın (20) olayda yaralanan annesi Oya Tarhan (45), kızının mezarını ziyaret etti. Kızının yeni alıp da giyemediği kıyafetleri mezarının üzerine bırakan Tarhan, "Gelinlik giyecektin, kefen giydirdiler" diyerek ağladı.
23.03.2024 Gündem
Kan donduran olay! İkizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü
Kan donduran olay! İkizler, kendilerine taşla saldıran amcalarını öldürdü Konya’da ikizler M.M. (17) ve H.M. (17), kendilerine taşla saldıran husumetli oldukları amcaları Yasin Mutlu'yu (32) bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Mutlu, hayatını kaybetti, gözaltına alınan ikizler ise tutuklandı.
23.03.2024 Gündem
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım'
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım' Kayseri'de çocukların kavgası nedeniyle çıkan tartışmada Sedat Daşdemir'i (30) bıçaklayarak öldüren, kardeşi Ramazan Daşdemir'i de yaralayan Resul İbaokurgil'in (30) müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık İbaokurgil, kardeşi S.İ.'nin kendisini aradığını ve dövüldüğünü söyleyerek, "Arabayı tekmeliyorlardı. Yanlarına gitmek zorunda kaldım. 15- 20 kişi vardı. Maktule bıçak sallamadım. Nasıl yaralandığını görmedim. Ben o sıra baygınlık geçiriyordum. Böyle olsun istemedim. Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım" dedi. Duruşma öncesi sanığa tokat atan maktulün ablası İ.L. hakkında ise mahkeme, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
22.03.2024 Gündem
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem
'40 dikişli' dehşette korkunç detaylar: Ağaca tırmanıp saklandı, taksiyle kapısına dayandı
'40 dikişli' dehşette korkunç detaylar: Ağaca tırmanıp saklandı, taksiyle kapısına dayandı Kadıköy Göztepe Marmaray İstasyonu'nda Gülhan Karadereli’ye bıçakla saldıran Çetin Akay’ın 5 ay önce de kadının evinin önündeki ağaca tırmanarak tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Öte yandan Gülhan Karadereli’nin yüzüne 40 dikiş atılmıştı.
22.03.2024 Gündem
Son hali olay olmuştu! Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı
Son hali olay olmuştu! Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı Estetikli ünlüler kervanına katılan son isim Cenk Eren olmuştu. Geniş bir hayran kitlesine sahip şarkıcının, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan görüntüleri çok konuşulmuştu. Değişimiyle dikkat çeken Cenk Eren'in, yüz gerdirme operasyonuna ödediği fiyat dudak uçuklattı.
23.03.2024 Cadde
İstanbul'da DEAŞ gözaltıları
İstanbul'da DEAŞ gözaltıları İstanbul'da DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösterdiğine dair istihbari bilgi bulunan 12 şüpheli tespit edildi.
22.03.2024 Gündem
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı Kayseri’den, eşi Ahmet Uluyol'u (31) kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla öldüren Mervenur Uluyol'un (27), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sürekli şiddet gördüğünü öne süren Uluyol, "Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Beni de kendini de yaktı" dedi.
22.03.2024 Gündem
İstanbul'da maganda şoku! Emniyettenim dedi, gerçek ortaya çıktı
İstanbul'da maganda şoku! Emniyettenim dedi, gerçek ortaya çıktı İstanbul Şişli’de bir otomobil sürücüsü, trafikte kendisine korna çalan sürücüye tepki göstererek aracına yumruk attı. Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından ‘Gereği yapıldı’ diye paylaşım yaptı.
22.03.2024 Gündem
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bankalarda promosyon yarışı: Yüzde 50'lik artış sinyali
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bankalarda promosyon yarışı: Yüzde 50'lik artış sinyali Kamu bankalarında promosyon ödemeleri değişti. Promosyon ödemeleri Kamu bankalarında 12 bin TL'ye kadar yükseltildi. Peki özel bankaların promosyon ücretlerinde de bir değişiklik olacak mı? İşte detaylar...
22.03.2024 Ekonomi
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler'
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler' 19 yaşında polis okulunu kazanıp 21 yaşında meslek hayatına başlayan Zonguldak doğumlu Melih Bektaş, 10 yıl polis olarak görev yaptıktan sonra istifa edip dünya turuna çıktı. Ancak seyahatinin 6. ayında gittiği Malezya’da saldırıya uğradı. "Başımda bıçak bilediler, Samuray kılıcıyla beklediler" diyen Melih, 13 saatlik alıkonulma sürecini anlattı.
22.03.2024 Yaşam
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
Yapay zekayla kavuştuğu kendi sesiyle anlattı! Gürkan'ın ALS olduğunu anladığı belirti
Yapay zekayla kavuştuğu kendi sesiyle anlattı! Gürkan'ın ALS olduğunu anladığı belirti Her şey normal seyrinde ilerliyordu. Üniversiteyi bitirmişti, akademik kariyerini sürdürmek için yüksek lisansa başlamıştı. İşte ne olduysa o zaman oldu. 8 yıl içinde tüm kaslarının kontrolünü kaybeden Gürkan Özcan ALS hastalığı sebebiyle yatağa bağımlı hale geldi. Ancak yılmadı. Kendisine 'Yerli Ve Milli Hawking' diyen Gürkan, abisinin desteği sayesinde yeniden kavuştuğu kendi sesiyle binlerce kişinin takip ettiği bir isim oldu.
22.03.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bıçak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.