Bizim Hikaye

Bizim Hikaye

Son dakika Bizim Hikaye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bizim Hikaye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bizim Hikaye haber sayfamızda...

Bizim Hikaye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.022 bizim hikaye haberi bulunmuştur.
Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor? Melisa Döngel'den açıklama
Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor? Melisa Döngel'den açıklama "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım ama 'asla' demem. Yapmamaya özen gösteririm. Etkilendiysek ne yapalım, geçmiş olsun" sözleriyle uzun süre magazin gündeminden düşmeyen Melisa Döngel (24), adının Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz'la (23) aşk iddialarına karışması hakkında konuştu.
15.02.2024 Cadde
'2023'te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım!'
'2023'te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım!' Son olarak 'Gizemli Mesaj' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Çiğdem Batur, geçtiğimiz gün Etiler'de bir etkinliğe katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Batur, 2023 yılında çok darbe aldığını söyleyerek; "2024'te mükafatlarını alacağım inşallah" dedi.
21.12.2023 Cadde
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor! 'Ölene Kadar'ın cast çalışmaları başladı
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor! 'Ölene Kadar'ın cast çalışmaları başladı Kanal D’de, 2024 Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan ve anlaşması 16 – 19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen MIPCOM 2023’de gerçekleşen Till Death (Ölene Kadar) dizisi için cast çalışmaları başladı.
1.11.2023 Cadde
Beren Gökyıldız'ın son hali gündem oldu! Mezuniyet pozlarına yorum yağdı
Beren Gökyıldız'ın son hali gündem oldu! Mezuniyet pozlarına yorum yağdı Henüz dört yaşındayken 'Kocamın Ailesi' adlı diziyle oyunculuğa ilk adımı atan, bir dönemin çocuk yıldızı Beren Gökyıldız'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlar gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzakta olan 14 yaşındaki Gökyıldız'ın mezuniyet karelerine beğeni yağdı.
7.06.2023 Cadde
Beren Gökyıldız en korktuğu sahneyi anlattı
Beren Gökyıldız en korktuğu sahneyi anlattı Onu küçük yaşlardan itibaren ekranlarda severek izliyoruz… ‘‘Kocamın ailesi’’ dizisiyle başladığı ekran yolculuğuna genç yaşına rağmen birçok başarılı proje sığdırdı. Anne, Kızım, Bizim hikaye onlardan birkaçı…
21.07.2023
Nesrin Cavadzade: Artık sürekli endişe duyuyorum
Nesrin Cavadzade: Artık sürekli endişe duyuyorum Geçtiğimiz sene bir mücevher markasının yüzü olan oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Mücevher Fuarı'nda görüntülendi. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, 6 Şubat'ta Türkiye'ye felaketi yaşatan 7.7 ve 7.6’lık iki büyük depremle ilgili konuşarak; sürekli endişe duyduğunu belirtti.
18.03.2023 Cadde
Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu: O geceyi hatırlamak istemiyorum!
Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu: O geceyi hatırlamak istemiyorum! 'Bizim Hikaye', 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' gibi şarkılarla şöhreti yakalayan Çağatay Akman, geçtiğimiz yaz eski sevgilisi Öykü Uslu'nun Cihangir'deki evinin kapısına dayanmıştı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüşmüştü. Darp anları güvenlik kamerasına yansımıştı. Akman'dan şikayetçi olan Uslu, uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Öykü Uslu, yaşananlardan aylar sonra Cihangir'de objektiflere yansıdı.
7.11.2022 Cadde
Kusursuz Kiracı dizisi Leyla'yı oynayan Melisa Döngel yaşı kaç, nereli, kimdir? Melisa Döngel hayatı...
Kusursuz Kiracı dizisi Leyla'yı oynayan Melisa Döngel yaşı kaç, nereli, kimdir? Melisa Döngel hayatı... Melisa Döngel, TV ekranlarına Kusursuz Kiracı dizisi ile geri geldi. Genç oyuncu, İstanbul'da doğdu ve Hangimiz Sevmedik dizisi ile öne çıktı. Döngel, FOX'da başlayan Kusursuz Kiracı dizisinde Leyla rolüne hayat verior. Peki, Melisa Döngel boyu ve yaşı kaç?
30.08.2022 Bilgi Rehberi
İbrahim Kendirci: Uzun süredir annemden saklıyordum!
İbrahim Kendirci: Uzun süredir annemden saklıyordum! 2000'li yılların başında fırtına gibi esen 'Kavak Yelleri' dizisi, Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasına girdi. Beş sezon ekranlarda kalıp, 170'inci bölümü ile final yapan diziinin başrol oyuncularından olan İbrahim Kendirci, Bebek'te taksiye binerken görüntülenirken. Kırık kolu dikkat çeken Kenmdirci, yaşadığı kazayı ve yaşadığı şaşkınlığın nedenini anlattı.
13.08.2022 Cadde
Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl boşandı mı? İşte hayatı ve oynadığı diziler
Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? Burcu Kıratlı - Sinan Akçıl boşandı mı? İşte hayatı ve oynadığı diziler Afara'nın konukları arasında bulunan Burcu Kıratlı ile ilgili sorular peş peşe geliyor. Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında? merak ediliyor. Adını başarılı projelerde duyuran Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile boşandı mı? İşte Burcu Kıratlı'nın hayatına dair bilinenler ve oynadığı diziler...
27.05.2022 Cadde
Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı! 'Suçlu bizdik'
Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı! 'Suçlu bizdik' Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Üç Kız Kardeş' adlı dizide 'Sadık' karakterine hayat veren Reha Özcan ve 'Bir Garip Orhan Veli' oyunundaki rol arkadaşları Burdur turnesinde çoban köpeklerinin saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan Özcan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
21.05.2022 Magazin
Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı! 'Suçlu bizdik'
Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı! 'Suçlu bizdik' Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Üç Kız Kardeş' adlı dizide 'Sadık' karakterine hayat veren Reha Özcan ve 'Bir Garip Orhan Veli' oyunundaki rol arkadaşları Burdur turnesinde çoban köpeklerinin saldırısına uğradı. Ayağından yaralanan Özcan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
22.05.2022 Cadde
Ekin Uzunlar kimdir? Ekin Uzunlar yaşı ve boyu kaç, nereli?
Ekin Uzunlar kimdir? Ekin Uzunlar yaşı ve boyu kaç, nereli? Ekin Uzunlar haatı ve biyografisi haberimizde! Karadeniz müziğini, Batı müziği ile sentezleyerek bambaşka bir biçim ortaya koyan Ekin Uzunlar'ın hayatı, müzikseverlerin aramalarına konu oldu. Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlayan Ekin Uzunlar kaç yaşında?
4.05.2022 Cadde
Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncusu Hazal Kaya kimdir, kaç yaşında? Hazal Kaya evli mi?
Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncusu Hazal Kaya kimdir, kaç yaşında? Hazal Kaya evli mi? Birçok dizi ve filmde oynayan sevilen oyuncu Hazal Kaya, dijital platformda yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ile gündemde. Peki, Hazal Kaya kimdir, kaç yaşında? İşte Hazal Kaya'nın hayatı.
7.03.2022 Cadde
Alp Akar 16 yaşına bastı! 'Mutlu yıllar canımın içi'
Alp Akar 16 yaşına bastı! 'Mutlu yıllar canımın içi' Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Ali' karakterine hayat veren Alp Akar, dün 16 yaşına bastı. Akar'ın doğum gününü rol arkadaşları Nazlı Bulum, Melis Sezen ve Caner Cindoruk sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.
28.02.2022 Cadde
Üç Kız Kardeş Sadık kimdir, gerçek adı nedir? Sadık'ı oynayan Reha Özcan kaç yaşında, eşi kim?
Üç Kız Kardeş Sadık kimdir, gerçek adı nedir? Sadık'ı oynayan Reha Özcan kaç yaşında, eşi kim? Başarılı oyuncu Reha Özcan, Üç Kız Kardeş adlı dizide Sadık rolü ile sevenleri karşısına çıkıyor. Dizide kendisine İclal Aydın eşlik ediyor. Sadık'ı oynayan Reha Özcan'ın hayatına dair detaylar araştırılmaya başladı. Oyuncu, Bingöl'de doğdu ve eğitimini de Mimar Sinan'da tamamladı. İşte, Reha Özcan dizileri ve hayatı...
22.02.2022 Cadde
Hazal Kaya: Asla tatile gidemeden diziye başlamış mıyımdır?
Hazal Kaya: Asla tatile gidemeden diziye başlamış mıyımdır? Son olarak Bizim Hikaye dizisiyle ekranda olan Hazal Kaya, önümüzdeki dönemde farklı farklı projelerde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Hazal Kaya, yeni projesi için imaj değişikliği yaparak saçlarını boyattı. Güzel oyuncu son halini Instagram hesabından paylaştı.
30.08.2021 Cadde
Babası tarafından istismara uğrayan Melisa Döngel'in hikayesi ortaya çıktı
Babası tarafından istismara uğrayan Melisa Döngel'in hikayesi ortaya çıktı Geçtiğimiz günlerde ‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’ gibi popüler dizilerde rol alan Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıkmıştı. Yaşanan bu olayı atlatabilmek için birkaç yıl önce psikolojik tedavi gören ve kardeşinin velayeti için cezaevindeki babasıyla mahkemelik olan Döngel'e, sosyal medya platformlarında binlerce destek mesajı atılmıştı. Dava tutanaklarına yansıyan, yıllarca süren ancak yazılmakta bile zorlanılan istismarın detayları kan dondurdu. Döngel, mahkemede defalarca maruz kaldığı cinsel istismarı ve psikolojik yıkımı anlattı.
7.07.2021 Cadde
Babası tarafından istismara uğrayan Melisa Döngel'e ünlülerden destek
Babası tarafından istismara uğrayan Melisa Döngel'e ünlülerden destek ‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’ gibi popüler dizilerde rol alan Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Genç oyuncuya, sosyal medya platformlarında #YalnızDeğilsinMelisaDöngel etiketi altında binlerce destek mesajı atıldı.
6.07.2021 Cadde
Babası tarafından istismar edilen Melisa Döngel'in hukuk mücadelesi
Babası tarafından istismar edilen Melisa Döngel'in hukuk mücadelesi ‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’, ‘Elif’ gibi dizilerde rol alan genç oyuncu Melisa Döngel'in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Yaşanan bu olayı atlatabilmek için birkaç yıl önce psikolojik tedavi gören Döngel, şimdi de kardeşinin velayeti için cezaevindeki babasıyla mahkemelik oldu.
5.07.2021 Cadde
Aşk Mantık İntikam Çağla kimdir, gerçek adı nedir? Melisa Döngel kimdir, kaç yaşında?
Aşk Mantık İntikam Çağla kimdir, gerçek adı nedir? Melisa Döngel kimdir, kaç yaşında? Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Melisa Döngel, bu akşam yayın hayatına girecek olan Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterine hayat veriyor. Peki Melisa Döngel kimdir, kaç yaşında?
18.06.2021 Cadde
Başulu Hatun kim, nasıl öldü? Uyanış Büyük Selçuklu Başulu Hatun'u oynayan Pınar Töre kimdir, nereli?
Başulu Hatun kim, nasıl öldü? Uyanış Büyük Selçuklu Başulu Hatun'u oynayan Pınar Töre kimdir, nereli? Başulu Hatun tarihte kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Başulu rolü ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Töre hayatı son günlerin en çok araştırılanları arasında. Aynı zamanda Sultan Sencer'in annesi olan Başulu, dizinin kilit karakterlerinden biriydi. Peki, Başulu Hatun tarihte kimdir, nasıl öldü?
24.05.2021 Cadde
Kağıt Ev dizisi Mert kimdir? Nejat Uygur kaç yaşında, nereli?
Kağıt Ev dizisi Mert kimdir? Nejat Uygur kaç yaşında, nereli? Nejat Uygur, Kağıt Ev dizisinde Mert Fırtına karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu usta oyuncu Nejat Uygur'un torunudur. Behzat Uygur'un da oğlu olan genç isim, 1995 yılında doğdu. Peki, Nejat Uygur kim?
19.04.2021 Cadde
Ekin Uzunlar kimdir, kaç yaşında? İşte Ekin Uzunlar'ın yaşamı ile ilgili detaylar...
Ekin Uzunlar kimdir, kaç yaşında? İşte Ekin Uzunlar'ın yaşamı ile ilgili detaylar... Ekin Uzunlar, bu akşam ilk bölümü ile yayınlanacak olan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programına konuk olarak katılıyor. Karadeniz şarkıları ile zihinlerde yer alan Uzunlar'ın hayatı merak ediliyor. Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının konuğu Ekin Uzunlar'ın yaşamı ile ilgili bilgiler haberde yer alıyor. Peki Ekin Uzunlar kimdir, kaç yaşında?
16.04.2021 Cadde
Maraşlı Celal Kün kimdir? Maraşlı rolünü oynayan Burak Deniz kaç yaşında, nereli? İşte Maraşlı hakkında detaylar...
Maraşlı Celal Kün kimdir? Maraşlı rolünü oynayan Burak Deniz kaç yaşında, nereli? İşte Maraşlı hakkında detaylar... Burak Deniz, Maraşlı dizisinde Celal Kün yani Maraşlı karakterine hayat veriyor. Yeni dizi izleyiciler tarafından merak konusu olurken Burak Deniz biyografisi de araştırılıyor. Burak Deniz sevgilisi, boyu, kilosu gibi ayrıntılar da en çok arananlar arasında bulunuyor. İşte, Maraşlı Burak Deniz hayatı...
15.03.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bizim Hikaye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.