Börü

Börü

Son dakika Börü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Börü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Börü haber sayfamızda...

Börü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.986 börü haberi bulunmuştur.
BOTAŞ doğal gaz fiyatlarını değiştirmedi
BOTAŞ doğal gaz fiyatlarını değiştirmedi BOTAŞ, doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmedi.
29.03.2024 Ekonomi
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Haberler
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Gündem
API petrol stokları yükseldi
API petrol stokları yükseldi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları üst üste iki hafta yaşanan düşüşün ardından bu yılın en yüksek haftalık artışını yaşadı.
27.03.2024 Uzmanpara
API petrol stokları geriledi
API petrol stokları geriledi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları beklentilerin aksine üst üste ikinci haftasında da düşüş gösterdi.
20.03.2024 Uzmanpara
Mavi Vatan’a derin kulak
Mavi Vatan’a derin kulak ASELSAN, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde donanmaya deniz altı savunma harbinde önemli bir yetenek kazandırdı. Türkiye’nin ilk millî ufuk ötesi deniz altı savunma harbi sonarı Düşük Frekanslı Aktif Sonar Sistemi (DÜFAS), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın envanterine girdi.
20.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek'
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek' Ankara artık çifte fırsatın farkına varıyor' diyen ekonomi gazetesi Globes, Türkiye ve güney komşusunun ABD'nin Suudi Arabistan ve İsrail üzerinden planladığı koridordaki gecikmelerden yararlandığını yazdı.
19.03.2024 Dünya
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı?
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı? Rus ekonomisinin dayanıklılığı, 1999'dan bu yana Rusya'yı Devlet Başkanı ya da Başbakan olarak aralıksız yöneten Başkan Vladimir Putin için önümüzdeki seçimlerde şüphesiz en önemli avantajı.
16.03.2024 Dünya
TPAO Karaisalı’da 10 sondaj kuyusu açarak petrol arayacak
TPAO Karaisalı’da 10 sondaj kuyusu açarak petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
14.03.2024 Ekonomi
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık Bağdat’taki zirvenin gündeminde üç temel konu var: “Bağdat’ın PKK’yı terör örgütü olarak kabul etmesi, Kalkınma Yolu Projesi ve Dicle’nin ardından Fırat nehrinden de su salınımı”
14.03.2024 Gündem
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
API petrol stoklarında 5 haftalık artış sonlandı
API petrol stoklarında 5 haftalık artış sonlandı Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları üst üste beş hafta süren artışını geçen hafta sonlandırdı ve beklentilerin aksine düşüş gösterdi.
13.03.2024 Uzmanpara
Arap basınından DERİNGÖZ’e büyük ilgi
Arap basınından DERİNGÖZ’e büyük ilgi ASELSAN’ın, su altında hem askeri hem de sivil amaçla kullanılabilen, otonom hareket kabiliyetine sahip, modüler yapıdaki DERİNGÖZ’ün ilk dalışlı sistem testleri başarıyla gerçekleştirildi.
13.03.2024 Gündem
DERİNGÖZ göreve hazır! ASELSAN görüntüleri paylaştı
DERİNGÖZ göreve hazır! ASELSAN görüntüleri paylaştı ASELSAN’ın geliştirdiği Türkiye’nin ilk otonom sualtı aracı DERİNGÖZ’ün dalışlı testleri başarıyla tamamlandı.
11.03.2024 Haberler
DERİNGÖZ göreve hazır! ASELSAN görüntüleri paylaştı
DERİNGÖZ göreve hazır! ASELSAN görüntüleri paylaştı ASELSAN’ın geliştirdiği Türkiye’nin ilk otonom sualtı aracı DERİNGÖZ’ün dalışlı testleri başarıyla tamamlandı.
11.03.2024 Gündem
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023’te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı.
11.03.2024 Milliyet Enerji
Yeşil çelikle hızlı büyüme
Yeşil çelikle hızlı büyüme 40 yaş altındaki genç liderler, artık iş dünyasında fark yaratan kararlar alıyor, şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerine liderlik ediyor. Bu liderlerden sanayi devi Tosçelik'in İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı Avrupa'nın en düşük karbon emisyonlarına sahip boru üreticisi olduklarını anlatıyor
11.03.2024 Milliyet Executive
Yeşil çelikte hızlı koşacak
Yeşil çelikte hızlı koşacak Avrupa’nın en düşük karbon emisyonlarına sahip boru üreticisi olarak, 6 kıtada, 100’e yakın ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Tosçelik’in İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, “İhracat bizim en güçlü kasımız. Katma değerli, yeşil çelik kategorisindeki ürün gruplarında pazar payımızı daha da artırmayı amaçlıyoruz” dedi.
10.03.2024 Ekonomi
Arkeolojinin ‘saklı tanıkları’
Arkeolojinin ‘saklı tanıkları’ Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında yapılan arkeolojik kazı çalışmalarında çıkarılan tarihi eserler, ülkemizin kültürel mirasına saygı projesi ve tarihe bir iz olarak “Anadolu Medeniyetlerinin Saklı Tanıkları” isimli kitapta ölümsüzleştirildi.
8.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Bayraktar açıkladı! Türkmen gazı için anlaşma sağlandı
Bakan Bayraktar açıkladı! Türkmen gazı için anlaşma sağlandı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Türkmenistan'dan Türkiye'ye gazın gelmesiyle ilgili 3 alternatifimiz var. Bunlardan bir tanesi Türkmen gazının swap yoluyla İran üzerinden gelmesi, bir diğeri Türkmen gazının İran ve Azerbaycan üzerinden yine swap yoluyla Türkiye'ye gelmesi, diğeri de esasen daha uzun soluklu daha sürdürülebilir ve daha büyük kapasiteli olan Türkmen gazının Hazar geçişli bir boru hattı ile Türkiye'ye gelmesi. Bunların hepsi masada" dedi.
7.03.2024 Ekonomi
Girişimciye AB desteğini inceliyor
Girişimciye AB desteğini inceliyor İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı raflardaki yerini aldı. Türk girişimcilere sağlanan Avrupa Birliği finansal desteklerini kapağına taşıyan dergide Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin ise bu yıl ödemeler dünyasına ivme verecek 5 etkiyi paylaşıyor.
7.03.2024 Ekonomi
KAAN'ın da stratejik malzemesi olan Türk kompozitine büyük ilgi
KAAN'ın da stratejik malzemesi olan Türk kompozitine büyük ilgi Uzay roketlerinden lüks otomobillere kadar birçok teknolojik ürünün ‘olağanüstü hafif ve sağlam’ olmasını sağlayan kompozit endüstrisindeki yenilikler, Paris’te JEC World Fuarı’nda vitrine çıktı. Fuarda 42 Türk şirketi stant açtı. İTO Başkanı Şekib Avdagiç "Kompozit malzeme teknolojisi Türkiye'nin teknoloji üretiminde kritik bir malzeme. Bu açıdan kompozitler geleceğimiz" dedi.
6.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Börü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.