Buca

Buca

Son dakika buca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan buca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan buca haber sayfamızda...

Buca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.510 buca haberi bulunmuştur.
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: İZBAN yer altına alınacak Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Bırakın başka konularla kendinizi meşgul etmeyi, sırf belediye başkanlığını kazanmak için insanların kafasını başka yerlerle konsantre etmeyin alın projeler orada bunu konuşalım. Tabii ki konuşmak kolay, yapmak zordur. Ancak yapmak zorundayız, başlamak zorundayız" dedi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek
Bakan Yerlikaya: Sandığa güvenle gidilecek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında da Allah'ın izniyle sizin iradenizin en güzel şekilde, en huzurlu ve güven ortamında sandığa tecelli etmesiyle ilgili canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
25.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan Su Ürünleri Hali'ne ziyaret
Hamza Dağ'dan Su Ürünleri Hali'ne ziyaret AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir Su Ürünleri Hali'ne ziyarette bulundu.
22.03.2024 Gündem
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Balık halini yenileme zamanı geldi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Balık halini yenileme zamanı geldi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sahuru yaptığı balık halinde esnafa müjde verdi. Dağ, "Artık buraların yenilenme zamanı geldi. İnşallah biz görev süremiz boyunca gerek yenileme, gerek yeni bir hal inşası konusunda gerekli adımları atacağız" dedi.
22.03.2024 Gündem
Buca'da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Buca'da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı İzmir'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol üzerindeki yükseltiye çarptıktan sonra şerit değiştirip aynı istikamette giden ticari araca çarptı. Kazada takla atan hafif ticari araçta bulunan 2 kadın ve 1 bebek yaralandı.
22.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız
Hamza Dağ: Uygun taksilere kabin ve kamera uygulayacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hamza Dağ taksi durakları başkanlarıyla yaptığı toplantıda "Ortak akıl ve istişare kültürünü sonuna kadar benimseyip ona göre hareket edeceğiz. Yıkan değil bugüne kadar yapan olduk. Bundan sonra da yapan olacağız. Engelleyen değil ön açan olacağız. Dinlenen değil sürekli çalışan, koşturan terleyen bir büyükşehir belediye başkanı olacağız. Sadece yol, köprü yapan değil aynı zamanda da gönül yapan bir belediye başkanı olacağız. Günün sonunda şehrimizin kronik sorunlarını el birliğiyle bertaraf edeceğiz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik!
Direksiyon eğitmeninin öldürdüğü Hilal'in davasında gerginlik! Manisa’da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son buldu.
19.03.2024 Gündem
24 saat açık kreş!
24 saat açık kreş! Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sağlık çalışanlarının talebi üzerine, “İnşallah özellikle hastanelerin yakınlarında açmış olduğumuz kreşleri 24 saat çalıştırırız” dedi.
16.03.2024 Ege
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: Hiç endişeniz olmasın
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: Hiç endişeniz olmasın Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Buca ilçesinde seçmenlerle iftar yaptı. İlçe sakinlerinin hayat kalitesini artırmak için gerekli hizmetleri üreteceklerini belirten Tugay, "Yüzünüzdeki bulutlar gitsin. Zihninizde umutsuzluk kalmasın. Çalışırız, çabalarız, haksızlıklara karşı mücadeleyi kazanırız ve bu ülkeyi hep beraber düze çıkarırız" dedi.
15.03.2024 Gündem
Yusuf Demir cinayetinde 2 kişi tutuklandı
Yusuf Demir cinayetinde 2 kişi tutuklandı İzmir'in Buca ilçesinde, uğradığı silahlı saldırı sonucu tabancayla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Yusuf Demir'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerden baba ve oğul tutuklandı; amca ise adli kontrolle serbest kaldı. Cinayet şüphelisi babanın emniyetteki ifadesinde ise, Yusuf Demir'i önceden tanımadığını; lise öğrencisi olduğunu ve yaşını öğrenince çok üzüldüğünü söylediği öğrenildi.
15.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan taksicilere müjde: Sözünü vermiş olduk
Hamza Dağ'dan taksicilere müjde: Sözünü vermiş olduk Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, saha çalışmalarına devam ediyor.
14.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Hal esnafımızın yanında olacağız
Hamza Dağ: Hal esnafımızın yanında olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, gece saatlerinde Buca ilçesinde bulunan Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti.
14.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Menemen'de 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "1 Nisan sabahı Menemen'de gerçek belediyeciliğe devam etmek istiyoruz. İlçemize daha nice projeler kazandırmak istiyoruz. Aydın Bey'e önümüzdeki dönem için desteklerinizi beklerken büyükşehirde de İzmir'in çehresini değiştirmek, şehrimizin kronik hale gelen sorunlarını bir an evvel ortadan kaldırmak için de oylarınıza talibiz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Otomobilden açılan ateşle ölen liseli Yusuf'un hayali yarım kaldı
Otomobilden açılan ateşle ölen liseli Yusuf'un hayali yarım kaldı İzmir’in Buca ilçesinde sokaktan geçen otomobilden açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Yusuf Demir'in (17) kuzeni Mehmet Salih Demir (24), "Yolda yürürken şakalaşıyorduk. Bu sırada bir otomobil yaklaştı. Bize 2, 3 el ateş etti. Amcamın oğlu Yusuf, lise son sınıf öğrencisiydi. Hayali, mimar olmaktı" dedi.
13.03.2024 Gündem
AK Parti'li Saygılı: Büyük konuştukları yerlerden imtihandalar
AK Parti'li Saygılı: Büyük konuştukları yerlerden imtihandalar AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer'in 'Ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma' tekliflerinin UKOME tarafından reddedildiği iddiasının tartışma konusu olmasına yönelik açıklama yaptı.
6.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Önce milletin talep ve istekleri
Hamza Dağ: Önce milletin talep ve istekleri AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İnciraltı arsa mağdurlarına seslendi. Hamza Dağ yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşehrilerim, gözünüz aydın olsun. İnşallah ihale bu ay içerisinde gerçekleşecek. Bu vesileyle bu işi de bir noktaya getirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.
2.03.2024 Gündem
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi'
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kemalpaşa Lojistik Merkezi projemiz İzmir için yeni yatırımlar ve yeni fabrikalar, şirketler kurulmasını sağlayacak ve İzmirliler için yeni istihdam imkânlarını beraberinde getirecektir. Lojistik sektörü rotayı Kemalpaşa’ya çevirecektir.” dedi.
29.02.2024 Ekonomi
'Mevcut olan ve yarıda kalan belediye hizmetlerini tamamlayacağız'
'Mevcut olan ve yarıda kalan belediye hizmetlerini tamamlayacağız' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Buca'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarla bir araya geldi.
26.02.2024 Gündem
Ukrayna’da savaş üçüncü yıla girdi
Ukrayna’da savaş üçüncü yıla girdi Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta iki yıl geride kaldı. Batı dünyası, Kiev’de gövde gösterisi yaparak Ukrayna’ya yönelik desteğin azalmayacağını ilan etmiş oldu.
25.02.2024 Dünya
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler'
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler' İzmir'de, şehir içi ulaşımın en önemli aşamalarından biri olan, Bornova Evka-3 ile Narlıdere'yi birbirine bağlayacak Narlıdere Metrosu törenle açıldı. Yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisine sitem etti.
24.02.2024 Gündem
İzmir'in 13 ilçesinde kaçakçılık operasyonu!
İzmir'in 13 ilçesinde kaçakçılık operasyonu! İzmir'in 13 ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 42 şüpheli gözaltına alındı.
20.02.2024 Gündem
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ projelerini tek tek anlattı: Önceliğimiz trafik ve kentsel dönüşüm
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ projelerini tek tek anlattı: Önceliğimiz trafik ve kentsel dönüşüm AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Projelerini anlatan Hamza Dağ, önceliklerinin trafik sorunu ve kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.
19.02.2024 Gündem
Aşkım Kapışmak ile kutladılar
Aşkım Kapışmak ile kutladılar Buca Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda davranış bilimleri uzmanı, psikolog, yazar Aşkım Kapışmak’ı ağırladı.
17.02.2024 Ege
İzmir’de konut satışı azaldı
İzmir’de konut satışı azaldı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü verilerine göre 2023 yılı ocak ayında İzmir’de 4 bin 894 olan konut satışı bu yılın aynı döneminde yüzde 15,6 azalarak 4 bin 131 olarak gerçekleşti.
18.02.2024 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Buca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.