Büyükçekmece

Büyükçekmece

Son dakika büyükçekmece haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan büyükçekmece gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan büyükçekmece haber sayfamızda...

Büyükçekmece

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.589 büyükçekmece haberi bulunmuştur.
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı...
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı... Büyükçekmece'de TIR'a çarpmamak için ani manevra yapan otomobil göle uçtu. Otomobil sürücüsü kazada hayatını kaybetti. Otomobil yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla gölden çıkarıldı.
16.04.2024 Gündem
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Onvo Büyükçekmece, TOFAŞ deplasmanında galip!
Onvo Büyükçekmece, TOFAŞ deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Onvo Büyükçekmece, TOFAŞ'ı deplasmanda 94-73 mağlup etti.
GAZİOSMANPAŞA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İstanbul Gaziosmanpaşa Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
GAZİOSMANPAŞA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İstanbul Gaziosmanpaşa Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İstanbul Gaziosmanpaşa Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Gaziosmanpaşa ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İstanbul Gaziosmanpaşa Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
BÜYÜKÇEKMECE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İstanbul Büyükçekmece Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
BÜYÜKÇEKMECE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İstanbul Büyükçekmece Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İstanbul Büyükçekmece Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Büyükçekmece ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İstanbul Büyükçekmece Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 7 kez üst üste kazandı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün 7 kez üst üste kazandı CHP’nin Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 48,04’ünü alarak 7'nci kez seçildi.
1.04.2024 Gündem
Galatasaray Ekmas, Çağdaş Bodrum deplasmanında galip!
Galatasaray Ekmas, Çağdaş Bodrum deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Galatasaray Ekmas, Çağdaş Bodrum deplasmanından 81-77 galip ayrıldı.
Onvo Büyükçekmece, Reeder Samsunspor'u farklı geçti!
Onvo Büyükçekmece, Reeder Samsunspor'u farklı geçti! Onvo Büyükçekmece, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25'inci haftasında Reeder Samsunspor'u 96-58 mağlup etti.
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programına katıldı. Yerlikaya, "Bu yüzyılda hiçbir esameleri kalmayacak olan; başta bölücü terör örgütü olmak üzere FETÖ, DHKP/C, MLKP yani bizim birliğimizi dirliğimize kardeşliğimize kim yan bakıyorsa, Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz, sizlerden almış olduğumuz cesaretle, bize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu Çatalca'da halk buluşmasına katıldı
Ekrem İmamoğlu Çatalca'da halk buluşmasına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmaları kapsamında Çatalca Meydanı'nda düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
28.03.2024 Gündem
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
İmamoğlu hakkında çok konuşulacak iddia! 'Mal beyanında olmayan 3 villa'
İmamoğlu hakkında çok konuşulacak iddia! 'Mal beyanında olmayan 3 villa' İBB Başkanı İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 Milyon Dolar) değerinde 3 villası olduğu ve bunları mal beyanında göstermediği ileri sürüldü.
25.03.2024 Gündem
Fernando Torres'ten Xabi Alonso yorumu!
Fernando Torres'ten Xabi Alonso yorumu! Liverpool'un efsanelerinden Fernando Torres, eski takım arkadaşı Xabi Alonso ile ilgili konuştu.
24.03.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray Ekmas, Onvo Büyükçekmece'ye takıldı!
Galatasaray Ekmas, Onvo Büyükçekmece'ye takıldı! Onvo Büyükçekmece, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Galatasaray Ekmas'ı deplasmanda 101-96 mağlup etti.
Murat Kurum: Bizim bu şehre dair rüyalarımız var, hayallerimiz var, hedeflerimiz var
Murat Kurum: Bizim bu şehre dair rüyalarımız var, hayallerimiz var, hedeflerimiz var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız." dedi.
23.03.2024 Gündem
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da barajlardaki doluluk oranlarındaki artış hızla sürüyor. İSKİ verilerine göre ortalama baraj doluluk oranı yüzde 80.3 olarak ölçüldü.
23.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
CHP'ye para sayma soruşturması! Yeni görüntüler ortaya çıktı
CHP'ye para sayma soruşturması! Yeni görüntüler ortaya çıktı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
20.03.2024 Haberler
CHP'ye para sayma soruşturması! Yeni görüntüler ortaya çıktı
CHP'ye para sayma soruşturması! Yeni görüntüler ortaya çıktı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
20.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı: 1 milyon TL'si İBB'nin ihale işinden
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı: 1 milyon TL'si İBB'nin ihale işinden CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı!
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı! Ümit Milli Takımı, Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi.
18.03.2024 Futbol
Onvo Büyükçekmece, Bahçeşehir Koleji'ne takılmadı!
Onvo Büyükçekmece, Bahçeşehir Koleji'ne takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Onvo Büyükçekmece, Bahçeşehir Koleji'ni 75-68 mağlup etti.

Benzer Haber Etiketleri

Büyükçekmece ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.