Çağlayan

Çağlayan

Son dakika çağlayan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çağlayan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çağlayan haber sayfamızda...

Çağlayan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.239 çağlayan haberi bulunmuştur.
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! 2003 yılında düzenlenen 'Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan, yarışmanın jüri üyelerinden Armağam Çağlayan hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
18.04.2024 Cadde
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini'
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini' Şarkıcı Elif Karlı’nın eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Ünlü isim, eşinden bahsederken duygusal anlar yaşadı.
13.04.2024 Cadde
Adana’da festival çiçekleri açtı
Adana’da festival çiçekleri açtı 13-21 Nisan tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında “Blossom” temalı bir karma resim sergisi yer alacak. Sergi, Orijinalist Art Gallery’de 40 sanatçının eserlerine ev sahipliği yapacak.
13.04.2024 Kültür Sanat
Şişli'de korkunç son! Ciple geldiler, kurşun yağdırdılar
Şişli'de korkunç son! Ciple geldiler, kurşun yağdırdılar Şişli’de bir kıraathanenin önünde duran 30 yaşındaki genç, silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
11.04.2024 Haberler
Şişli'de korkunç son! Ciple geldiler, kurşun yağdırdılar
Şişli'de korkunç son! Ciple geldiler, kurşun yağdırdılar Şişli’de bir kıraathanenin önünde duran 30 yaşındaki genç, silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
11.04.2024 Gündem
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı'
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı' Masquerade Club yangınında can veren 29 kişinin öldüğü faciadan kurtulan Ercan E. ifadesinde, alevlere yangın tüpüyle müdahale ettiğini, 2. yangın tüpünün çalışmadığını ve yangının bitme noktasına geldiği için içeridekilerin kaçmayı bıraktığını söyledi.
5.04.2024 Gündem
Yangında hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlandılar
Yangında hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlandılar İstanbul Beşiktaş’ta bulunan eğlence mekanında tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden Binali Çayır, memleketi Erzincan’da, 21 yaşındaki Barış Güngör, memleketi Batman’da toprağa verildi.
4.04.2024 Gündem
Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu'
Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu' 2006 - 2009 yılları arasında ekranlarda yayınlanan, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu Popstar Alaturka programı ile hafızalara kazınan ve şimdilerde de geniş bir kitlesi olan Mehtap Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yürekleri burktu.
5.04.2024 Cadde
İstanbul'da korsan gösteri yapanlar gözaltına alındı
İstanbul'da korsan gösteri yapanlar gözaltına alındı İstanbul'da Van'da yaşanan olaylarla ilgili gösteri ve basın açıklaması girişiminde bulunan 132 kişi gözaltına alındı.
4.04.2024 Gündem
Gram gram birikiyor
Gram gram birikiyor Birkaç yıldır gram altın yatırımı popüler oldu. Kuyumcular, küçük tasarruflarını kısa sürede altına çevirmek isteyenlerin diğer sarrafiye cinslerine göre gram altına daha kolay erişebildiğini; çeyrek altın bedeli biriktirene kadar gram almayı tercih ettiklerini söylüyor.
4.04.2024 Ekonomi
Van’da mazbata Zeydan’a döndü
Van’da mazbata Zeydan’a döndü Yüksek Seçim Kurulu (YSK), DEM Parti’nin Van İl Seçim Kurulu’nun Abdullah Zeydan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı “seçilmemiş sayılması” ve mazbatanın seçimi ikinci sırada tamamlayan AK Parti’nin adayı Abdulahat Arvas’a verilmesi kararına yaptığı itirazı, oy çokluğu ile kabul etti.
4.04.2024 Gündem
İstanbul Valiliği: Korsan gösteri yapan 132 şahıs gözaltına alındı
İstanbul Valiliği: Korsan gösteri yapan 132 şahıs gözaltına alındı İstanbul Valiliği, Van’daki olaylara ilişkin korsan gösteri yapan toplam 132 şahsın gözaltına alındığını açıkladı.
3.04.2024 Gündem
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti...
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti... DEM Parti'nin yaptığı itirazı Yüksek Seçim Kurulu kabul etti. Van'da mazbata Abdullah Zeydan'a verilecek.
3.04.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde Van gerginliği! Polis müdahale etti
Çağlayan Adliyesi'nde Van gerginliği! Polis müdahale etti Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın memnu hakkının geri alınmasını protesto eden bir grup avukatla polis arasında arbede çıktı.
3.04.2024 Haberler
Çağlayan Adliyesi'nde Van gerginliği! Polis müdahale etti
Çağlayan Adliyesi'nde Van gerginliği! Polis müdahale etti Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın seçilme hakkının geri alınmasını Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde protesto etmek isteyen avukatlara polis müdahale etti. Müdahale sonrası 14 kişi gözaltına alındı.
3.04.2024 Gündem
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Haberler
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki yangında ölen genç Erzincan’da toprağa verilecek
Beşiktaş'taki yangında ölen genç Erzincan’da toprağa verilecek İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’de 29 kişinin öldüğü yangında Erzincanlı Binali Çayır’ın da hayatını kaybedenler arasında olduğu açıklandı. Çayır, Erzincan’da toprağa verilecek.
3.04.2024 Gündem
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu. Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan Türker İnanoğlu 50'den fazla filme imza attı. İşte detaylar...
3.04.2024 Cadde
Sakaryaspor, Şanlıurfaspor'a yenildi! Eyüpspor kazanırsa Süper Lig vizesi alacak
Sakaryaspor, Şanlıurfaspor'a yenildi! Eyüpspor kazanırsa Süper Lig vizesi alacak Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Şanlıurfaspor evinde karşılaştığı Sakaryaspor’u 2-0 yendi. Bu sonuç sonrası lider Eyüpspor yarın Adanaspor'u deplasmanda mağlup ettiği takdirde Süper Lig'e adını yazdıracak.
2.04.2024 1.Lig
Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! 'Bir bakmışsın banka şubesi çökmüş'
Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! 'Bir bakmışsın banka şubesi çökmüş' Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazanan ama konservatuvarı tercih eden Nurseli İdiz, "Büyük meblağlarda paralar kaybettim" dedi. Usta oyuncu, yüksek kar vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan ve 252 yıla kadar hapsi istenen banka müdürü Seçil Erzan'a esprili bir göndermede bulundu.
2.04.2024 Cadde
İstanbul Adalet Sarayı’na resmi veriler için ekran kuruldu! Sonuçlar yansıtılacak
İstanbul Adalet Sarayı’na resmi veriler için ekran kuruldu! Sonuçlar yansıtılacak 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde oy kullanma işlemi sona erdi. Yüksek Seçim Kurulu resmi sonuçları, İstanbul Adalet Sarayı’nd kurulan büyük ekrandan takip edilebilecek.
31.03.2024 Gündem
Martı TAG davası ertelendi
Martı TAG davası ertelendi Martı TAG’a açılan haksız rekabet davasının 5’inci duruşması bugün İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde görüldü.
29.03.2024 Ekonomi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çağlayan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.