Dha

Dha

Son dakika DHA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DHA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DHA haber sayfamızda...

Dha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.657 dha haberi bulunmuştur.
Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı
Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı Isparta'da Hafız Demiralay İlkokulu'nda öğretmen Özlem Kara, 2 hafta önce İlk Yardım Eğitimi Merkezi'nden aldığı acil müdahale eğitimi sonrasında okulunda nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi 'Heimlich' manevrasıyla kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
18.04.2024 Haberler
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa'’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazından zehirlendikleri değerlendirilen 2’si baba- oğul, 3 kişi hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı İzmir'de 19 yıldır yaşadığı apartmanın görevlisi Maşallah Baltacı (47) tarafından darbedildiğini iddia eden site sakini Aysun Bodur (55), sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, darp raporu alıp, apartman görevlisinin işine son verilmesini isterken, Baltacı ise hakkındaki iddiaları reddetti.
17.04.2024 Gündem
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı İstanbul'da A.K., 'sahte kadın profili' ile kendisini sosyal medyadan ekleyip, cinsel içerikli yazışmalar yaptığı kişi ya da kişiler tarafından dolandırıldı.
17.04.2024 Gündem
Batman Havalimanı'nı 45 bin yolcu kullandı
Batman Havalimanı'nı 45 bin yolcu kullandı Batman Havalimanı'nda, Mart ayında 45 bin 466 yolcuya hizmet verildi.
16.04.2024 Ekonomi
20 ton hamsiye el konuldu
20 ton hamsiye el konuldu Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, balıkçılık sezonu içerisinde bin 193 denetim gerçekleştirilen kentte kurallara uymayan 17 balıkçıya toplam 439 bin 235 TL idari para cezası uygulandığını, yasal boy sınırı altında avlandığı tespit edilen 20 ton hamsi ile 80 kilogram istavrite el konulduğunu açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı Antalya’da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı facianın ardından Tünektepe Teleferik tesislerine giriş durduruldu. Savcılık ve bilirkişinin incelemesi sürürken, yaz sezonunda90 bin ziyaretçiye ulaşan teleferikte sesizlik hakim...
16.04.2024 Gündem
Bakan Ersoy rakam verdi! Bayramda 1,7 milyon kişi müze ve ören yerlerini ziyaret etti
Bakan Ersoy rakam verdi! Bayramda 1,7 milyon kişi müze ve ören yerlerini ziyaret etti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde bakanlığa bağlı müze ve ören yerlerini 1 milyon 784 bin 233 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.
15.04.2024 Ekonomi
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu Karlı dağları ve turkuaz mavisi göl manzarasıyla ada, 9 günlük bayram tatilinde yoğun ilgi gördü.
13.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum Ramazan Bayramı'nın son gününde geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu.
12.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: Marmara ve Ege bölgesine dikkat! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: Marmara ve Ege bölgesine dikkat! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısında bulunuldu. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceğinin tahmin edildiği belirtildi. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Kadın muhtar sayısı yaklaşık iki kat arttı
Kadın muhtar sayısı yaklaşık iki kat arttı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, ülke genelinde kadın muhtar sayısı yüzde 100’e yakın arttı.
11.04.2024 Gündem
Pamukkale'de bayram yoğunluğu! Uzun kuyruklar oluştu
Pamukkale'de bayram yoğunluğu! Uzun kuyruklar oluştu Denizli'de UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğrarken, giriş alanlarında uzun kuyruklar oluştu. Travertenler üzerinde yürüyen ziyaretçiler, hatıra fotoğrafı da çektirdi.
10.04.2024 Ekonomi
Galatasaray Ekmas'ın kaptanı Göksenin Köksal hedefi açıkladı!
Galatasaray Ekmas'ın kaptanı Göksenin Köksal hedefi açıkladı! Özel bir hastanenin onkoloji bölümündeki kanser hastalarını ziyaret eden Galatasaray Ekmas'ın kaptanı Göksenin Köksal, sarı-kırmızılı takımın hedeflerinden bahsetti.
10.04.2024 Basketbol
6 Şubat depreminde dili tutuldu, 20 Şubat depreminde kalp kirizinden öldü
6 Şubat depreminde dili tutuldu, 20 Şubat depreminde kalp kirizinden öldü Adana'da 6 Şubat depreminde evde tek başına olan ve yaşadığı korkuyu atlatamayan Leyla Vesile Gevez (68), 20 Şubat 2023’de yaşanan Hatay merkezli 6.4 büyüklüğündeki depremde kalp krizi geçirerek öldü.
10.04.2024 Gündem
Mahra'nın babasından duygulandıran bayram paylaşım
Mahra'nın babasından duygulandıran bayram paylaşım Antalya'nın Serik ilçesinde 2 yıl önce köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalıp yaralanan, 23 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Mahra Melin Pınar'ın (9) babası Murat Pınar, kızının eşine ve kendisine kahve verirken görüntüsünü paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Trabzon- Suudi Arabistan direkt uçuşları başlıyor
Trabzon- Suudi Arabistan direkt uçuşları başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran'da başlayacağını belirterek, "Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon'dan direkt uçuşla hem Cidde'ye hem de Riyad'a seyahat mümkün olacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak" dedi.
9.04.2024 Ekonomi
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı, Everest Dağı'ndan daha büyük
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı, Everest Dağı'ndan daha büyük ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Batuhan Dereli (31), Balıkesir’in Bandırma ilçesine kurduğu teleskobuyla, yörüngesini 71 yılda bir tamamlayan, Everest Dağı'ndan daha büyük, ‘12P/Pons-Brooks’ adlı kuyruklu yıldızı görüntüleyerek fotoğrafladı.
9.04.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan sanayi üretimi açıklaması
Bakan Kacır'dan sanayi üretimi açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sanayi üretim endeksinin şubat ayında yüzde 3,2 yükseldiğini, yıllık bazda yüzde 11,5 artışla son 2 yılın en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı.
8.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.