Dyson

Dyson

Son dakika Dyson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dyson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dyson haber sayfamızda...

Dyson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 112 dyson haberi bulunmuştur.
ŞOK 21-27 ŞUBAT AKTÜEL KATALOĞU SATIŞTA! 🛒 ŞOK yeni aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıktı? Dyson V11, Philips Hava Temizleme Cihazı...
ŞOK 21-27 ŞUBAT AKTÜEL KATALOĞU SATIŞTA! 🛒 ŞOK yeni aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıktı? Dyson V11, Philips Hava Temizleme Cihazı... ŞOK yeni haftanın aktüel kataloğu yayımlandı. Bugün ŞOK mağazalarında satışa çıkan aktüel katalog'da yine oldukça fazla ürün seçeneği yer alıyor. ŞOK 21-27 Şubat aktüel kataloğunda satışa çıkan ürünler arasında son dönemin revaçta olan Süpürge markası Dyson V11 modeli 21.899 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Bunun yanı sıra Anne ve Bebek Ürünleri, Mutfak araç gereçleri yeni katalogda yer aldı. İşte ŞOK 21-27 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
22.02.2024 Bilgi Rehberi
Yeni nesil süpürgeyle partikülleri yakalıyor
Yeni nesil süpürgeyle partikülleri yakalıyor Dyson’ın global olarak tanıttığı kablosuz süpürgesi Dyson Gen5detect’in, yeni nesil Hyperdymium motora ve yüksek kaliteli temizlik performansı ve emiş gücüne sahip olduğu belirtildi.
21.12.2023 Ekonomi
Türk ekibin icadı en iyi adaylar listesinde
Türk ekibin icadı en iyi adaylar listesinde Tasarım ve mühendislik yarışması James Dyson Ödülü’nün uluslararası ilk 20 listesi açıklandı. Türkiye kazananı orman yangını tespit sistemi ForestGuard 2.0 projesi de listede yer aldı.
24.10.2023 Teknoloji
En iyi icada 30 bin sterlin ödül
En iyi icada 30 bin sterlin ödül James Dyson Vakfı tarafından her yıl düzenlenen mühendislik yarışması James Dyson Ödülü başvuruları 19 Temmuz’da sona erecek.
7.07.2023 Eğitim
Pandeminin bitişi temizlik alışkanlıklarını değiştirdi
Pandeminin bitişi temizlik alışkanlıklarını değiştirdi 39 ülkede gerçekleştirilen bir araştırmaya göre, geçtiğimiz yıl düzenli bir temizlik programı sürdürenlerin sayısında önemli bir azalma olduğu ortaya çıktı.
14.04.2023 Vitrin
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler Yaşanabilir bir dünya açısından, ‘sürdürülebilirlik faaliyetleri’ şirketler için her geçen gün daha büyük önem kazanıyor.
4.04.2023 Ekonomi
30 bin Sterlin ödüllü yarışma için başvurular başladı
30 bin Sterlin ödüllü yarışma için başvurular başladı James Dyson Vakfı tarafından her yıl düzenlenen ve sürdürülebilirlik odaklı bir mühendislik yarışması olan yarışmanın başvuruları 1 Mart itibariyle başladı.
1.03.2023 Teknoloji
Hava kirliliği araştırmasında dikkat çeken sonuçlar
Hava kirliliği araştırmasında dikkat çeken sonuçlar 2022 Air Quality & Health in Cities raporuna göre küresel ortalama NO2 (Azot Dioksit) maruziyetinin araştırmaya katılan ülkelerin en büyük şehirlerinde yüksek düzeyde olduğu görülüyor. İstanbul, 35.3’lük NO2 maruziyeti seviyesi ile dünya çapında 20 şehir arasında 9. Sırada yer alıyor. PM2.5 (Partikül Madde) kirliliğine bakıldığında ise düşük ve orta gelirli ülkelerdeki şehirlerdeki seviyelerin yüksek olduğu görülüyor.
5.01.2023 Vitrin
Ev temizliğinde yeni teknoloji
Ev temizliğinde yeni teknoloji Dyson, antitangle tarak teknolojisinin ve evcil hayvan bakım setinin yanı sıra yeni bir toz alma fırçası ve kıvrılabilen temizleme başlığını satışa sunduğunu açıkladı.
13.10.2022 Ekonomi
Dyson Backpack ile hava kirliliği ölçüldü
Dyson Backpack ile hava kirliliği ölçüldü Meteoroloji uzmanı Bünyamin Sürmeli, mobil bir hava kirliliği ölçüm ünitesi içeren Dyson Backpack ile İstanbul sokaklarında dolaştı.
3.09.2022 Ekonomi
Anne filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Anne (Kidnap) oyuncu kadrosu
Anne filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Anne (Kidnap) oyuncu kadrosu Anne filmi 2017 yılında vizyona girdi ve sinema severlerin karşısına televizyon ekranlarında da çıkmaya başladı. Orijinal adı Kidnap olan Anne filminin başrollerinde Halle Berry yer alıyor. Peki, Anne filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
18.08.2022 Bilgi Rehberi
'Deprem kahinleri'nin büyük yalanı! Erken uyarı tartışmasında son noktayı koydu
'Deprem kahinleri'nin büyük yalanı! Erken uyarı tartışmasında son noktayı koydu 17 Ağustos büyük Marmara depreminin üzerinden 23 yıl geçti. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği felaketin acısı hâlâ ilk günkü tazeliğini korurken, geçen süreçte Türkiye'de dönem dönem can ve mal kaybına yol açan başka depremler de meydana geldi. Tüm bunlar yaşanırken özellikle sosyal medya üzerinden depremin yeri ve saatini tahmin ettiğini söyleyen 'deprem kahinleri' ortaya çıktı. Peki yaşanması muhtemel herhangi bir depremi günler öncesinden tahmin edebilmek mümkün mü? Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Özmen dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2022 Haberler
'Deprem kahinleri'nin büyük yalanı! Erken uyarı tartışmasında son noktayı koydu
'Deprem kahinleri'nin büyük yalanı! Erken uyarı tartışmasında son noktayı koydu 17 Ağustos büyük Marmara depreminin üzerinden 23 yıl geçti. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği felaketin acısı hâlâ ilk günkü tazeliğini korurken, geçen süreçte Türkiye'de dönem dönem can ve mal kaybına yol açan başka depremler de meydana geldi. Tüm bunlar yaşanırken özellikle sosyal medya üzerinden depremin yeri ve saatini tahmin ettiğini söyleyen 'deprem kahinleri' ortaya çıktı. Peki yaşanması muhtemel herhangi bir depremi günler öncesinden tahmin edebilmek mümkün mü? Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Özmen dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2022 Gündem
Saç şekline teknoloji kattı
Saç şekline teknoloji kattı Saçlarımızın şeklini de artık teknoloji belirliyor.
1.06.2022 Ekonomi
Yeni ev tipi robotlar
Yeni ev tipi robotlar Dyson, Uluslararası Robotik ve Otomasyon Konferansı’nda (ICRA) robot teknolojileri alanının en parlak zihinlerini hızla büyüyen ekibine katılmaya davet ederken, ev robotlarının geleceğine dair şirketin planları hakkında ipuçları verdi.
26.05.2022 Ekonomi
Saçları yaza hazırlayın
Saçları yaza hazırlayın Mevsimlerin en sevileni yazın geldiği şu günlerde saç stilisti İbrahim Zengin’den bakım sırlarını dinledik.
22.05.2022 Pazar
James Dyson Ödülü artık Türkiye’de
James Dyson Ödülü artık Türkiye’de James Dyson Vakfı tarafından 29 ülkede düzenlenen tasarım yarışması James Dyson Ödülü artık Türkiye’den de yarışmacı kabul edecek.
23.03.2022 Gündem
Bu Sevgililer Günü’nde saçınıza hak ettiği sevgiyi gösterin
Bu Sevgililer Günü’nde saçınıza hak ettiği sevgiyi gösterin Türkiye’de yapılan araştırmalar, kadınların saçlarına zarar geldiğine inandıkları durumlarda ilk sorumluyu yüksek ısı olarak tanımladıklarını ortaya koyuyor. Kadınlardaki saç tipi çeşitliliğinin de fazla olduğu göz önünde bulundurulduğunda, şekillendirme için farklı ürünlere ve ısı seviyelerine ihtiyaç oluyor. İnce telli saçlar daha düşük ısı seviyesinde kurutma ve şekillendirmeye ihtiyaç duyarken, kalın telli saçlar daha yüksek ısıya ihtiyaç duyuyor. Yanlış ürün ve ısı seviyesi uygulamaları saçlarda hasar oluşturduğundan, saçınıza en uygun ürünü ve ısıyı uygulamak oldukça önemli.
11.02.2022 Advertorial
Alperen Şengün, NBA All-Star Rising Stars maçında oynayacak
Alperen Şengün, NBA All-Star Rising Stars maçında oynayacak NBA All-Star etkinlikleri kapsamında oynanacak Rising Stars (Yükselen Yıldızlar) maçında Houston Rockets formasını giyen milli basketbolcu Alperen Şengün çaylaklar takımı kadrosunda yer aldı.
2.02.2022 NBA
Yılbaşı gecesi görülüp ortadan kayboldu! Üçgen UFO'nun sırrı...
Yılbaşı gecesi görülüp ortadan kayboldu! Üçgen UFO'nun sırrı... Yıllardır pek çok habere konu olan, en son ABD Savunma Bakanlığı yani Pentagon'un bile araştırmak üzere özel birlik oluşturduğunu duyurduğu UFO'lar 2022'de de gündemde.
6.01.2022 Dünya
Ev tozu ve iç mekandaki hava kirliliği sağlığımızı nasıl etkiliyor?
Ev tozu ve iç mekandaki hava kirliliği sağlığımızı nasıl etkiliyor? Sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz güzel bir yılbaşı buluşması planlarken Dyson mikrobiyologları, temiz ve sağlıklı bir ev için bazı ipuçlarını sizler için derledi.
21.12.2021 Yaşam
Hızlı Teslimat Sektöründe Lider PackUpp
Hızlı Teslimat Sektöründe Lider PackUpp Şikayetvar platformu tarafından hazırlanan “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti” sonuçlarına göre, bu yıl ilk kez açılan “Hızlı Teslimat Kategorisi”nin lideri açık ara farkla PackUpp oldu.
9.12.2021 Ekonomi
Gizli toza karşı lazerli süpürge
Gizli toza karşı lazerli süpürge Dyson, lazer teknolojisine sahip V15 Detect ve V12 Detect Slim süpürge modellerini Türkiye’de satışa sundu.
17.09.2021 Ekonomi
Parsek Nedir? Parsek Ölçü Birimi Nerede Kullanılır, 1 Parsek Kaç Işık Yılıdır?
Parsek Nedir? Parsek Ölçü Birimi Nerede Kullanılır, 1 Parsek Kaç Işık Yılıdır? Parsek kelime anlamı olarak merak edilmektedir. Bir ölçü birimi olan parsek gökbiliminde kullanılmaktadır. Bir uzaklık ölçü birimi olarak bilinmektedir. Parsek nedir? Parsek ölçü birimi nerede kullanılır, 1 parsek kaç ışık yılıdır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
10.06.2021 Eğitim
‘Annemizi ölüme  sürüklediler’
‘Annemizi ölüme sürüklediler’ 26 yıl önce Diana ile yapılan röportajda muhabirin yanıltıcı taktiklerinin üzerini örttüğü ortaya çıkan BBC, Prens William ve Prens Harry tarafından annelerinin ölümüne katkı yapmakla suçlandı
22.05.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dyson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.