Eczacıbaşı Vitra

Eczacıbaşı Vitra

Son dakika Eczacıbaşı VitrA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eczacıbaşı VitrA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eczacıbaşı VitrA haber sayfamızda...

Eczacıbaşı Vitra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.418 eczacıbaşı vitra haberi bulunmuştur.
“Şehir Nerede?”
“Şehir Nerede?” Mevcut “metropol mantığı” üzerine bir düşünme pratiği başlatma ve toplumun sanatsal etkinliklerle karşılaşma olanaklarını arttırma hedefiyle Sultanbeyli’de açılan YUNT, ilk sergisi ile tam da Dünya Şehircilik Günü’nü kutladığımız günlerde kentlerimizin geleceği ile ilgili anlamlı bir soru soruyor: “Şehir Nerede?” Muratcan Sabuncu kuruculuğunda, Sultanbeyli’de açılan YUNT, toplumun sanatsal etkinliklerle karşılaşma olanaklarını arttırmayı amaçlayan ve Sergen Şehitoğlu sanat danışmanlığında hayata geçen bir mekan olarak İstanbul’un kültürel kalkınması için atılmış önemli bir adım...
27.11.2023 Mimarlık
Türk voleybolunda Avrupa kapılarını Eczacıbaşı açtı!
Türk voleybolunda Avrupa kapılarını Eczacıbaşı açtı! Türkiye’ye kulüpler düzeyinde ilk Avrupa kupasını kazandıran turuncu-beyazlılar, faaliyetlerine 1968 yılında başlarken bugüne kadar birçok şampiyonluk yaşadı. Eczacıbaşı Dynavit, A Milli Takıma da birçok sporcu gönderek kadronun iskeletini oluşturuyor.
27.10.2023 Voleybol
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım A Milli Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan ülkemize ilkleri yaşattı. Bizlere büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları’nı yakından tanıyalım...
27.10.2023 Voleybol
Voleybolda bir marka: VakıfBank!
Voleybolda bir marka: VakıfBank! Spor kulüp düşünün; hem 73 maçlık yenilmezlik serisi hem de Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda en çok kupa kazanan (3) takım olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmış. Evet işte bu kulüp Vakıfbank. Faaliyetlerine 1986’da başlayan sarı-siyahlılar Türk voleyboluna damga vurmayı başardı.
27.10.2023 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde yeni sezon heyecanı! İşte lig formatı
Sultanlar Ligi'nde yeni sezon heyecanı! İşte lig formatı Vodafone Sultanlar Ligi'nde 2023-2024 sezonu heyecanı başlıyor. İşte Sultanlar Ligi'nin formatı ve diğer ayrıntılar...
13.10.2023 Voleybol
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
Eski Fenerbahçeli Kim Yeon-Koung Türkiye için bağış topladı! Çığ gibi büyüdü
Eski Fenerbahçeli Kim Yeon-Koung Türkiye için bağış topladı! Çığ gibi büyüdü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde art arda meydana gelen depremlerin ardından voleybol camiası yardım için birleşti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Yeon-Koung'un Güney Kore'de topladığı bağış ise alkış aldı.
15.02.2023 Voleybol
İş dünyasında önemli atamalar var
İş dünyasında önemli atamalar var Türkiye’nin önde gelen şirketleri, ekim ayında da stratejik birimlerdeki yönetici atamalarını sürdürdü. Bankacılıktan telekomünikasyona, tekstilden teknolojiye geniş bir yelpazede gerçekleşen atamalar ağırlıklı olarak pazarlama, finans ve insan kaynakları birimlerinde gerçekleşti.
7.10.2022 Milliyet Executive
Naz Aydemir Akyol üniversite sınavını kazandı! 'Notlarınıza talibim'
Naz Aydemir Akyol üniversite sınavını kazandı! 'Notlarınıza talibim' Fenerbahçe Opet'e veda eden ve yeni takımına transfer olan milli voleybolcu Naz Aydemir Akyol üniversite sınavını kazandığını açıkladı
16.08.2022 Voleybol
ÖZEL - Fenerbahçe Opet'te bir devrin sonu! Yeni adresi ortaya çıktı
ÖZEL - Fenerbahçe Opet'te bir devrin sonu! Yeni adresi ortaya çıktı Misli.com Sultanlar Ligi Final serisi muhteşem bir finale sahne oldu. Oldukça çekişmeli geçen serisinin son maçını kazanan Vakıfbank kupaya uzandı. Fenerbahçe Opet'te voleybolcular büyük üzüntü yaşarken yıldız isim son kez sarı-lacivertli formayı terletti.
13.05.2022 Voleybol
Simge Aköz kimdir kaç yaşında aslen nereli? Oyuncu Berkay Ateş ile aşk yaşayan Simge Aköz hayatı ve kariyeri...
Simge Aköz kimdir kaç yaşında aslen nereli? Oyuncu Berkay Ateş ile aşk yaşayan Simge Aköz hayatı ve kariyeri... Simge Aköz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Sadakatsiz dizisinde Aras karakterine hayat veren Berkay Ateş ile görüntülenen ve aşk yaşadıkları ortaya çıkan çiftin ardından Simge Aköz kimdir sorusu gündeme geldi. Peki Simge Aköz kimdir kaç yaşında?
23.02.2022 Voleybol
Hande Baladın'dan tam isabet | Sosyal medyayı salladı
Hande Baladın'dan tam isabet | Sosyal medyayı salladı Eczacıbaşı Vitra forması giyen milli voleybolcu Hande Baladın, voleybol topuyla yaptığı vuruşun ardından çılgınlar gibi sevindi ve sosyal medyayı salladı.
28.10.2021 Diğer Sporlar
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 38. sezon başlıyor
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 38. sezon başlıyor Kadınlar voleybol liginde 38. sezon yarın yapılacak maçla başlayacak.  "Misli.com Sultanlar Ligi" adıyla oynanacak organizasyonda şampiyonluk rekoru Eczacıbaşı'nda bulunuyor. 
7.10.2021 Voleybol
Simge Aköz kimdir, boyu kaç? Simge Şebnem Aköz kaç yaşında?
Simge Aköz kimdir, boyu kaç? Simge Şebnem Aköz kaç yaşında? A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'nda mücadele ediyor. Sporcular başarıları ve performansları ile adından söz ettiriyor. Simge Aköz, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda yer alıyor. Peki Simge Aköz kimdir?
27.07.2021 Gündem
Eczacıbaşı'nda yardımcı antrenörlüğe Kawka getirildi
Eczacıbaşı'nda yardımcı antrenörlüğe Kawka getirildi Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı'nda yardımcı antrenörlüğe Przemyslaw Kawka getirildi.
1.06.2021 Voleybol
Simge Aköz: Umarım ülkemizi gururlandırırız
Simge Aköz: Umarım ülkemizi gururlandırırız A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın liberosu Simge Aköz, katılacakları turnuvalarda Türkiye'yi gururlandırmak istediklerini söyledi.
22.05.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA, Saliha ile devam ediyor
Eczacıbaşı VitrA, Saliha ile devam ediyor Eczacıbaşı Spor Kulübü, genç oyuncu Saliha Şahin’in sözleşmesini uzattı. Milli smaçör turuncu beyazlı formayı giymeye devam edecek.
21.05.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA, Yasemin ile sözleşme yeniledi
Eczacıbaşı VitrA, Yasemin ile sözleşme yeniledi Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Spor Kulübü, altyapısından yetişen orta oyuncu Yasemin Güveli ile sözleşme uzattı.
20.05.2021 Voleybol
VakıfBank, ABD'li milli voleybolcu Chiaka Ogbogu'yu transfer etti
VakıfBank, ABD'li milli voleybolcu Chiaka Ogbogu'yu transfer etti VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, ABD'li milli oyuncu Chiaka Ogbogu’yu kadrosuna kattı.
20.05.2021 Voleybol
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, smaçör Meliha İsmailoğlu'nu kadrosuna kattı
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, smaçör Meliha İsmailoğlu'nu kadrosuna kattı Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, eski oyuncusu Meliha İsmailoğlu'nu yeniden renklerine bağladı.
11.05.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA, Maja Ognjenovic'i transfer etti
Eczacıbaşı VitrA, Maja Ognjenovic'i transfer etti Eczacıbaşı VitrA, Sırp voleybolcu Maja Ognjenovic'i yeniden kadrosuna kattı
10.05.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA, McKenzie Adams'ı kadrosuna kattı
Eczacıbaşı VitrA, McKenzie Adams'ı kadrosuna kattı Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, ABD'li smaçör McKenzie Adams’ı transfer etti.
8.05.2021 Voleybol
Laura Heyrman, Eczacıbaşı VitrA'da
Laura Heyrman, Eczacıbaşı VitrA'da Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, Belçikalı orta oyuncu Laura Heyrman'ı transfer etti.
4.05.2021 Voleybol
Filede Şampiyonlar Ligi kupası sahibini buluyor
Filede Şampiyonlar Ligi kupası sahibini buluyor Voleybol CEV Şampiyonlar Ligi'nde erkeklerde ve kadınlarda şampiyon yarın belli oluyor.
30.04.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Eczacıbaşı Vitra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.