Epdk

Epdk

Son dakika epdk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan epdk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan epdk haber sayfamızda...

Epdk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.792 epdk haberi bulunmuştur.
EPDK'nın avans ödeme erteleme kararı Resmi Gazete'de
EPDK'nın avans ödeme erteleme kararı Resmi Gazete'de EPDK, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle 4 elektrik dağıtım şirketi ile ilgili alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.03.2024 Gündem
ELEKTRİK ABONELİĞİ GÜVENCE BEDELİ KALKTI MI? Güvence bedeli nedir, kimlerden güvence bedeli alınmayacak?
ELEKTRİK ABONELİĞİ GÜVENCE BEDELİ KALKTI MI? Güvence bedeli nedir, kimlerden güvence bedeli alınmayacak? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik aboneliğinde güvence bedeline dair yeni düzenlemeyi duyurdu. Konutlarda elektrik aboneliği esnasında farklı tutarlarda güvence bedeli temin ediliyor. EPDK elektirik güvence bedeli kalktı mı? Güvence bedeli ne kadar?
22.03.2024 Bilgi Rehberi
Elektrikte ‘güvence bedeli’ kararı
Elektrikte ‘güvence bedeli’ kararı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan elektrik faturası desteği alan vatandaşlardan güvence bedeli de kesilmeyecek. 3 milyon 721 bin haneyi kapsayan düzenlemeyle 681 TL ile bin 634 TL arasındaki güvence bedeli tahsil edilmeyecek.
22.03.2024 Ekonomi
Elektrik aboneliğinde yeni karar: Güvence bedeli alınmayacak
Elektrik aboneliğinde yeni karar: Güvence bedeli alınmayacak Elektrik faturası desteği alan vatandaşların abonelik sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
21.03.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 yılında 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir elde etmeyi hedeflediklerini belirtedek, "Dünya turizm sektörü Kovid-19 süreci ile karşılaştı, peşinden ülkemizde asrın felaketleri depremler yaşandı. Savaşlar başladı ve devam ediyor. Bu coğrafyanın kendine has özellikleri de var, bir de global engellerle de karşılaştık. Geçmişte de bu tür krizlerle karşılaşıyorduk. Günümüzde de karşılaşacağız, gelecekte de karşılaşacağız. Önemli olan sektörümüzü bunlara bağışıklı hale getirmek" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Ekonomi
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi!
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Haberler
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi!
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
Elektrikli oto 88 bini buldu
Elektrikli oto 88 bini buldu Türkiye’de Togg ile ivme kazanan elektrikli araç piyasasında yükseliş sürerken, elektrikli otomobil sayısı 87 bin 941’e, araç şarj noktası da 16 bin 366’ya ulaştı.
11.03.2024 Ekonomi
Resmi Gazete'de yayımlandı! EPDK Başkanlığı'na Mustafa Yılmaz atandı
Resmi Gazete'de yayımlandı! EPDK Başkanlığı'na Mustafa Yılmaz atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı.
4.03.2024 Gündem
Araç sahipleri dikkat: Motorine indirim geldi
Araç sahipleri dikkat: Motorine indirim geldi Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Marketlere oto şarj istasyonu
Marketlere oto şarj istasyonu CarrefourSA, mağaza otoparklarındaki elektrikli otomobil şarj istasyonu sayısını 3 ayda 40, bu yıl sonunda 60’a ulaştırmayı hedefliyor. Şirket, bu amaçla yatırımlarına devam edeceğini duyurdu.
24.02.2024 Otomobil
Gece yarısı fiyatlar değişti: Akaryakıtta çifte indirim!
Gece yarısı fiyatlar değişti: Akaryakıtta çifte indirim! Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim
EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) benzin ve motorin fiyatlarında indirime ilişkin önemli bir açıklama geldi.
20.02.2024 Haberler
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, marj oranında yapılacak güncelleme sonucunda benzin ve motorinde 1 ila 1 buçuk TL düzeyinde bir indirim olacağını söyledi.
20.02.2024 Uzmanpara
Son dakika: EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim
Son dakika: EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) benzin ve motorin fiyatlarında indirime ilişkin önemli bir açıklama geldi.
20.02.2024 Ekonomi
TPAO'nun Siirt'teki 2 sahası için kamulaştırma kararı
TPAO'nun Siirt'teki 2 sahası için kamulaştırma kararı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) başvurusu üzerine Siirt'teki 2 saha için kamulaştırma kararı alındı.
2.02.2024 Ekonomi
Enerji alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi Komisyon'da kabul edildi
Enerji alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi Komisyon'da kabul edildi Enerji alanında düzenlemeler içeren Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
1.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Epdk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.