Euroleague

Euroleague

Son dakika euroleague haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan euroleague gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan euroleague haber sayfamızda...

Euroleague

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.474 euroleague haberi bulunmuştur.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.04.2024 Diğer
Fenerbahçe Alagöz'den bir ilk! Danabaş: Bu takımla gurur duyuyorum
Fenerbahçe Alagöz'den bir ilk! Danabaş: Bu takımla gurur duyuyorum Sarı-lacivertliler EuroLeague'de üst üste şampiyon olan ilk Türk takımı unvanına sahip oldu. Fenerbahçe'nin Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, takımın başarısıyla gurur duyduğunu söyledi.
15.04.2024 Basketbol
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon!
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon! Kadınlar EuroLeague finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, Fransız ekibi Villeneuve ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Mersin'de oynanan finali 106-73 kazanarak üst üste 2. kez şampiyon oldu.
14.04.2024 Basketbol
ÇBK Mersin, EuroLeague'de dördüncü oldu!
ÇBK Mersin, EuroLeague'de dördüncü oldu! Kadınlar EuroLeague 3.'lük maçında ÇBK Mersin, USK Prag'a 95-67 mağlup oldu ve turnuvayı 4. olarak bitirdi.
14.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu FIBA Kadınlar EuroLeague'de sezonun enleri ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Ligin en değerli oyuncusu Fenerbahçe Alagöz Holding forması giyen Emma Meesseman oldu.
13.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe'de Jasikevicius'tan Monaco yorumu: EuroLeague'in en iyi takımlarından biri
Fenerbahçe'de Jasikevicius'tan Monaco yorumu: EuroLeague'in en iyi takımlarından biri Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco eşleşmesi hakkında konuştu.
Fenerbahçe Alagöz, Avrupa şampiyonluğu için parkeye çıkıyor
Fenerbahçe Alagöz, Avrupa şampiyonluğu için parkeye çıkıyor Temsilcimiz Fenerbahçe, FIBA Kadınlar Euroleague Final Four'da (Dörtlü Final) yarın Villeneuve d’Asvq LM karşısında şampiyonluk için parkeye çıkacak.
13.04.2024 Basketbol
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezon heyecanı sona erdi. Dev maçların ardından play-off ve play-in eşleşmeleri netlik kazandı.
Augsburg, Union Berlin engeline takılmadı!
Augsburg, Union Berlin engeline takılmadı! Bundesliga'nın 29'uncu haftasında Augsburg, Union Berlin'i 2-0 mağlup etti.
12.04.2024 Almanya Bundesliga
Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a kaybetti! EuroLeague'deki rakibi belli oldu
Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a kaybetti! EuroLeague'deki rakibi belli oldu Turkish Airlines EuroLeague'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a deplasmanda 84-81 mağlup oldu.
Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen'den anlamlı mesaj!
Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen'den anlamlı mesaj! Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen, Mersin halkını finalde Fenerbahçe Alagöz Holding'e destek olmaya davet etti.
12.04.2024 Basketbol
Emma Meesseman: 10 sene sonra buradaki atmosferi hatırlayacağım!
Emma Meesseman: 10 sene sonra buradaki atmosferi hatırlayacağım! Fenerbahçe Alagöz Holding'in yıldızlarından Emma Meesseman, Çukurova Basketbol maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Basketbol
Kayla McBride: Önümüzde bir 40 dakika daha var!
Kayla McBride: Önümüzde bir 40 dakika daha var! Fenerbahçe Alagöz Holding'in yıldızı Kayla McBride, Çukurova Basketbol maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Basketbol
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Alagöz Holding'e tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Alagöz Holding'e tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, EuroLeague Women'da finale yükselen Fenerbahçe Alagöz Holding'i tebrik etti.
12.04.2024 Basketbol
Gabi Guimaraes: Sezonu bir kupayla bitirmek istiyorduk!
Gabi Guimaraes: Sezonu bir kupayla bitirmek istiyorduk! VakıfBank'ın yıldızı Gabi Guimaraes, Türk Hava Yolları maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol'u mağlup etti! EuroLeague Women'da finale yükseldi
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol'u mağlup etti! EuroLeague Women'da finale yükseldi Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol'u 89-80 mağlup etti ve EuroLeague Women'da finale yükseldi.
12.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe Alagöz Holding - Çukurova Basketbol maçından kareler
Fenerbahçe Alagöz Holding - Çukurova Basketbol maçından kareler Fenerbahçe Alagöz Holding, EuroLeague Women Final Four yarı final maçında Çukurova Basketbol ile karşı karşıya geldi.
12.04.2024 Basketbol
Villeneuve - USK Praha maçından kareler
Villeneuve - USK Praha maçından kareler EuroLeague Women Final Four yarı final maçında Villeneuve ile USK Praha karşı karşıya geldi.
12.04.2024 Basketbol
EuroLeague Women'da ilk finalist belli oldu!
EuroLeague Women'da ilk finalist belli oldu! EuroLeague Women Final Four yarı final maçında Villeneuve, USK Praha'yı 84-78 mağlup etti.
12.04.2024 Basketbol
Ergin Ataman: Hedefimize doğru adım adım ilerlemeliyiz!
Ergin Ataman: Hedefimize doğru adım adım ilerlemeliyiz! Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, ALBA Berlin maçının ardından konuştu.
Tomislav Mijatovic: Play-in'e kalarak müthiş bir iş başardık!
Tomislav Mijatovic: Play-in'e kalarak müthiş bir iş başardık! Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic açıklamalarda bulundu.
Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 45 sayı farkla ezdi geçti! Play-in biletini aldı
Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 45 sayı farkla ezdi geçti! Play-in biletini aldı Turkish Airlines EuroLeague'in 34'üncü haftasında Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 100-55 mağlup etti. Lacivert-beyazlılar bu sonucun ardından play-in bileti aldı.

Benzer Haber Etiketleri

Euroleague ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.