Fatih

Fatih

Son dakika Fatih haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fatih gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fatih haber sayfamızda...

Fatih

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103.297 fatih haberi bulunmuştur.
Seyir halindeki ticari taksi alev topuna döndü
Seyir halindeki ticari taksi alev topuna döndü Fatih'te bir ticari taksi seyir halindeyken alev alev yandı. Bilinmeyen bir nedenden yanan taksi kullanılamaz hale geldi.
24.04.2024 Gündem
FSM Köprüsü'nde feci kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı
FSM Köprüsü'nde feci kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde korkunç bir kaza meydana geldi. Otomobil ile çarpışan kamyon köprü üzerinde devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
24.04.2024 Gündem
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı Süper Lig’de 33’üncü hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtları yayınlandı. Haftanın en çok tartışılan pozisyonları arasında yer alan Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararında hakemler arasındaki konuşmalar netlik kazandı.
23.04.2024 Süper Lig
Yakınları ayakta durmakta zorlandı! 21 yaşında son yolculuğuna uğurlandı
Yakınları ayakta durmakta zorlandı! 21 yaşında son yolculuğuna uğurlandı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde arkadaşı ile motosikletle seyir halinde olan 21 yaşındaki Batuhan Oğul, otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden Batuhan Oğul, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
23.04.2024 Gündem
Tuğba Yurt, Radyo D'ye konuk oldu
Tuğba Yurt, Radyo D'ye konuk oldu Yeni şarkısı 'Dünya Hevesi' ile müzik listelerinde yükselişe geçen Tuğba Yurt, Radyo D’de Fatih Uslu'nun sorularını yanıtladı.
23.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fatih Terim'in Panathinaikos'u çifte kupa peşinde!
Fatih Terim'in Panathinaikos'u çifte kupa peşinde! Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Süper Lig
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıncı şampiyonluk yarışında hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. İşte ligin geri kalanında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları, puan durumu ve tüm ihtimaller...
23.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımdaki başarılı kariyerini Türkiye Kupası ile süslemek istiyor.
23.04.2024 Trabzonspor
Bir Zamanlar Geliyor vatman...
Bir Zamanlar Geliyor vatman... Dan dan dan çekilin yoldan, geliyor vatman...
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu"
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den Türkiye açıklaması. Steinmeier "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" dedi.
22.04.2024 Gündem
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Anastasios Bakasetas, Trabzonspor dönemini geride bıraktı!
Anastasios Bakasetas, Trabzonspor dönemini geride bıraktı! Panathinaikos'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Anastasios Bakasetas'ın performansı dikkat çekti.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi!
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in başkanlığını yaptığı Kulüpler Birliği heyeti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için Riva'ya geldi.
22.04.2024 Futbol
Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçlarını yönetecek hakemler belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
22.04.2024 Türkiye Kupası
Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazasında yaralananlardan haber var
Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazasında yaralananlardan haber var Antalya’daki teleferik kazasında yaralanan 7 kişiden Herdem Eyyüpoğlu ile Kaan Akgün de taburcu edildi. Keziban Çapar Gümüş, oğlu Fatih Gümüş ve Özlem Şahin'in tedavisi ise sürüyor.
22.04.2024 Gündem
Fatih’te tartıştığı çarşaflı kadını yerde sürüklemişti! İstenen ceza belli oldu
Fatih’te tartıştığı çarşaflı kadını yerde sürüklemişti! İstenen ceza belli oldu Fatih’te alışveriş anlaşmazlığı iddiasıyla tartıştığı siyah çarşaf giyimli kadını iterek yerde sürükleyen şüpheliye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şüpheli için istenen ceza belli oldu.
22.04.2024 Gündem
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 1.Lig
Kupada yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Kupada yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final perdesi açılıyor. Beşiktaş yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Türkiye Kupası
Pendik'te korkunç olay! Tineri içti, araca döküp kendini yaktı
Pendik'te korkunç olay! Tineri içti, araca döküp kendini yaktı Pendik'te ara sokakta park halindeki bir otomobilin içinde kısmen yanmış bir erkek cesedi bulundu. Olayın ayrıntıları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatih ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.