Fatih Ürek

Fatih Ürek

Son dakika Fatih Ürek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fatih Ürek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fatih Ürek haber sayfamızda...

Fatih Ürek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.169 fatih ürek haberi bulunmuştur.
Demet Akalın: Kendini tanınmayacak duruma sokanları anlamıyorum!
Demet Akalın: Kendini tanınmayacak duruma sokanları anlamıyorum! Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sunuculuğunu yaptığı gündüz kuşağı programıyla da adından söz ettirmeyi başaran Demet Akalın, ünlü isimlerin sosyal medyada gündem olan abartılı filtreli pozları hakkında konuştu.
8.03.2024 Cadde
Fatih Ürek filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü!
Fatih Ürek filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü! Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündem olan Fatih Ürek şimdi de sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Şarkıcı paylaşımında filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü.
1.03.2024 Cadde
Tanyeli hastalığını anlattı, Yelda Kırçuval gözyaşlarını tutamadı! 'Hastanede olumlu şeyler duymadım'
Tanyeli hastalığını anlattı, Yelda Kırçuval gözyaşlarını tutamadı! 'Hastanede olumlu şeyler duymadım' Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı. Hastalığından ve yaşadıklarından bahseden Tanyeli'nin açıklamaları üzerine; Kırçuval gözyaşlarını tutamadı.
21.02.2024 Cadde
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim'
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim' Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Kendisi için düzenlenen moral gecesinde konuşan Tanyeli, hastalık sürecini anlattı. 10 parça müzayede ürününden toplamda 500 TL değerinde satış yapılarak katkıda bulunuldu.
13.02.2024 Cadde
Tanyeli’ye vefa gecesi
Tanyeli’ye vefa gecesi Sekiz ay önce pankreas kanserine yakalanan Tanyeli için önceki akşam Türkan Şerbetçi ev sahipliğinde Cahide Palazzo’da moral gecesi düzenlendi.
13.02.2024 Cadde
Fatih Ürek: Yurt dışı planımı iptal ettim!
Fatih Ürek: Yurt dışı planımı iptal ettim! Şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Sezonluk alışveriş için mağazaları gezen ünlü isim, "yurt dışına yerleşeceği" iddiasına cevap verdi.
7.02.2024 Cadde
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisini getirtti!
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisini getirtti! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam Maslak'ta bir mekanda konser verdi. Sahnede oturması için getirilen koltuğu beğenmeyen Diva, yeni bir koltuk getirttikten sonra sahnesine devam etti.
30.01.2024 Cadde
Fatih Ürek: Artık lanet olası bu yıl bitsin!
Fatih Ürek: Artık lanet olası bu yıl bitsin! Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündem olan Fatih Ürek, önceki gün Kıbrıs'ta sahne aldı. Zor bir 2023 yılı geçirdiğini ifade eden şarkıcı, duygularını ifade etti.
2.01.2024 Cadde
Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan ilk açıklama!
Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan ilk açıklama! Oyuncu Bülent Şakrak, 2015 yılında meslektaşı Ceyda Düvenci ile dünyaevine girmişti. Kadıköy'de objektiflere yansıyan Şakrak, oğlu Okan Ali'nin annesi ile geçtiğimiz temmuz ayında tek celsede boşanmaları hakkında ilk kez konuştu.
30.11.2023 Cadde
Ceyda Düvenci: 'Boşandın, daha da biri hayatına girmesin' tavrını reddediyorum!
Ceyda Düvenci: 'Boşandın, daha da biri hayatına girmesin' tavrını reddediyorum! Oyuncu Ceyda Düvenci'nin, meslektaşı Bülent Şakrak ile sekiz yıllık evliliği 10 Temmuz'da tek celsede bitti. Bu ilişkiden 2017'de Okan Ali adında bir oğlu dünyaya gelen Düvenci, "Boşanan pek çok kadın var" derken, yeni hayatını anlattı.
23.11.2023 Cadde
Giderken 180 bin TL'lik tektaşı da götürmüş! 'Oh, yüzüğü kaptım diyecek'
Giderken 180 bin TL'lik tektaşı da götürmüş! 'Oh, yüzüğü kaptım diyecek' Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, "26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulunduğu" haberleriyle magazin gündemini karıştırmıştı. Nikâh masasına oturacakları konuşulan çift, 31 Ekim'de ayrılık kararı almıştı. Aralarında 40 yaş fark olan Erbil ile Ceylan'ın ayrılığıyla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı.
4.11.2023 Cadde
Bülent Şakrak: Yeni proje için sakal ve bıyığı kestim
Bülent Şakrak: Yeni proje için sakal ve bıyığı kestim Meslektaşı Ceyda Güvenci ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında noktalayan Bülent Şakrak, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Oyuncu, sakalsız ve bıyıksız imajıyla dikkat çekti.
31.10.2023 Cadde
Bülent Şakrak yeni imajına yorum yağdı! 'Fatih Ürek sandım'
Bülent Şakrak yeni imajına yorum yağdı! 'Fatih Ürek sandım' Bülent Şakrak, meslektaşı Ceyda Güvenci ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında noktalamıştı. Sürpriz boşanma ile uzun süre magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncunun son haline, takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.
26.10.2023 Cadde
Fatih Ürek, 102 milyon TL değerindeki beş katlı villasını satıyor!
Fatih Ürek, 102 milyon TL değerindeki beş katlı villasını satıyor! Sahne tarzı, şarkıları ve geçirdiği estetik operasyonlarla zaman zaman gündem olan Fatih Ürek, şimdi de Bodrum'daki beş katlı lüks villası ile gündem oldu. Yazlığını satışa çıkardığını söyleyen şarkıcının, villası için istediği rakam dudak uçuklattı.
3.10.2023 Cadde
Ünlü isimlerin Bodrum isyanı!  'Şov yapmanın anlamı yok'
Ünlü isimlerin Bodrum isyanı! 'Şov yapmanın anlamı yok' Havaların ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının ünlü isimleri de tatil sezonunu açmaya başladı. Önceki gün Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleşen bir davete katılan modacı Ivana Sert, manken Özge Ulusoy ve sunucu Özlem Yıldız, Türkiye'nin popüler turizm bölgesi Bodrum'da bazı işletmelerin uyguladığı yüksek fiyat politikasından dert yandı.
2.06.2023 Cadde
Yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz
Yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz Prof. Dr. Akar, Türkiye’nin afet bölgesine yardım için el ele vermesini, “Enkazın siyaseti olmaz. Orada başka bir siyasetimiz vardır. Hayatta kalabilmek ya da kalamamak gibi” sözleriyle değerlendirdi.
10.02.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Keyifleri yerinde Hailey ve Justin Bieber, hafta sonunda birlikte görüntülendi...
24.01.2023 Cadde
Çocuk yaşta anne oldu! 'İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum'
Çocuk yaşta anne oldu! 'İlk sahneye çıktığımda utanarak dans ediyordum' Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez dansçılarından olan Tanyeli, YouTube’da yayınlanan 'Selim Akar Sorarsa' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun süredir gözlerden uzak olan ve Türkiye'yi terk ederek Avustralya'da kendine yeni bir hayat kuran 52 yaşındaki ünlü oryantal, çocukluk dönemi ve kariyeri hakkında itiraflarıyla dikkat çekti.
19.01.2023 Cadde
Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu! Ozan Doğulu'dan ilk açıklama
Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu! Ozan Doğulu'dan ilk açıklama Yılbaşı etkinliğine katılan aranjör Ozan Doğulu (51) ile dört yıldır birlikte olduğu şarkıcı Hera Aslan’ın (32), yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Doğulu'dan uzun olan Hera, yüksek topuk tercih edince, sevgilisiyle arasındaki fark da açılmıştı. Doğum günü partilerini birleştiren çiftten Ozan Doğulu, "Aşık olmanın boy ile alakası var mı?" dedi.
17.01.2023 Cadde
Bir dönemin en ünlü oryantaliydi! Tam 39 kilo verdi
Bir dönemin en ünlü oryantaliydi! Tam 39 kilo verdi Pandemi döneminde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren, bir zamanların en ünlü oryantali Tanyeli, verdiği kilolarla gündeme geldi. Yeni yaşına tam 39 kilo vererek giren Tanyeli'yi, şarkıcı Fatih Ürek ve diğer yakın dostları yalnız bırakmadı. Ünlü ismin değişimi, kısa sürede gündem olmayı başardı.
6.01.2023 Cadde
2022'yi sahnede uğurladılar
2022'yi sahnede uğurladılar Müzisyenler, 2022’yi sahnede uğurlayarak, yeni yıla “Merhaba” dedi.
2.01.2023 Cadde
Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Fatih Ürek'in hayatı ile ilgili bilgiler
Fatih Ürek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Fatih Ürek'in hayatı ile ilgili bilgiler Fatih Ürek'in hayatı merak ediliyor. Sahnelerin sevilen ismi Fatih Ürek sunduğu yarışma programları ile de büyün beğeni topluyor. Fatih Ürek yılbaşı özel programında Şarkılar Bizi Söyler'de sesiyle izleyenleri ekrana kilitliyor. İşte Fatih Ürek ile ilgili merak edilenler.
31.12.2022 Bilgi Rehberi
'Şarkılar Bizi Söyler' yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor
'Şarkılar Bizi Söyler' yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Cadde
Doğum gününü kutladı
Doğum gününü kutladı Seda Sayan, önceki akşam Mecidiyeköy Dada’da doğum gününü kutladı.
30.12.2022 Cadde
Demet Akalın: Adımı onun adıyla anmayın!
Demet Akalın: Adımı onun adıyla anmayın! Ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Demet Akalın, önceki gün İstinyePark'daydı. Bir arkadaşıyla birlikte AVM'ye gelen şarkıcı, Markalar Sokağı'nda basın mensupları tarafından görüntülendi.
8.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Ürek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.