ADSL'deki fatura hatası düzeltiliyor
ADSL'deki fatura hatası düzeltiliyor Şirket, teknik hatadan kaynaklanan yaklaşık 7 YTL'lik fazla ücretlendirmeyi eylül faturalarında telafi edeceğini açıkladı...
4.09.2006 Ekonomi
Osman Şenher'den Prag sonrası Galatasaray eleştirisi: İçime sindiremiyorum
Osman Şenher'den Prag sonrası Galatasaray eleştirisi: İçime sindiremiyorum UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Sparta Prag'a 3-2 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken yapılan hataları mercek altına aldı.
23.02.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan dönüşü uçakta konuştu: AYM, Yargıtay’ı hafife alamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan dönüşü uçakta konuştu: AYM, Yargıtay’ı hafife alamaz Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Can Atalay kararı için AYM ile ilgili suç duyurusunu değerlendiren Erdoğan, “Yargıtay’ın kararı bir kenara atılamaz. Yargıtay AYM’ye ‘sen yüksek mahkemeysen ben de yüksek mahkemeyim’ diyor” ifadelerini kullandı.
11.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Blinken'ın en büyük hatası
Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Blinken'ın en büyük hatası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Liderler Zirvesi’nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'ın Türkiye ziyaretine değinen Erdoğan, çapıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
10.11.2023 Haberler
Türkiye'ye gelen Blinken hakkından Erdoğan'dan ilk yorum: Blinken'ın en büyük hatası
Türkiye'ye gelen Blinken hakkından Erdoğan'dan ilk yorum: Blinken'ın en büyük hatası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Liderler Zirvesi’nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'ın Türkiye ziyaretine değinen Erdoğan, çapıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
10.11.2023 Gündem
Tomas'tan Başkan Sancak ve Adana Demirspor'a tebrik
Tomas'tan Başkan Sancak ve Adana Demirspor'a tebrik NK Osijek Teknik Direktörü Stjepan Tomas, 90 dakika sonrası Başkan Murat Sancak ve rakipleri Adana Demirspor'u tebrik etti.
17.08.2023 Konferans Ligi
Caner Erkin'e yeni talip! 3 büyükler derken ters köşe transfer
Caner Erkin'e yeni talip! 3 büyükler derken ters köşe transfer Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'le yollarını ayıran Caner Erkin hakkında bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Tecrübeli sol bekin Avrupa'dan 3 kulüple transfer görüşmelerine başladığı öğrenildi.
24.12.2022 İspanya La Liga
Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı! 'İhanet edemem'
Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe itirafı! 'İhanet edemem' Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu suskunluğunu bozdu. İtalyan basınının sorularını cevaplayan Rumen teknik adam Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Mircea Lucescu, Dinamo Kiev için 'ihanet edemem' ifadelerini kullandı.
24.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un en büyük kozu Ferdi Kadıoğlu
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un en büyük kozu Ferdi Kadıoğlu Dünya Kupası arası sonrası Süper Lig’de kritik Trabzonspor deplasmanına çıkacak Fenerbahçe’de takımın en büyük kozu Ferdi Kadıoğlu olacak. Kariyerinin en verimli dönemini geçiren genç yıldız hem hücumda hem de savunmada kilit rol oynayacak.
24.12.2022 Fenerbahçe
Rafael Nadal'dan Mbappe için Real Madrid itirafı! "İmkanım olsa getiririm"
Rafael Nadal'dan Mbappe için Real Madrid itirafı! "İmkanım olsa getiririm" Tenis camiasının önemli isimlerinden Rafael Nadal, PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe'nin Real Madrid transferi hakkında dikkat çekici kelimeler kullandı.
24.12.2022 Fransa Ligue 1
Serdar Gürler fırtınası! Dünya Kupası'nın ardından şov yapıyor
Serdar Gürler fırtınası! Dünya Kupası'nın ardından şov yapıyor Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın sona ermesinin ardından Spor Toto Süper Lig hasreti son buldu. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Serdar Gürler, Dünya Kupası arasının ardından muhteşem performansını Ümraniyespor deplasmanında da devam ettirdi.
24.12.2022 Basaksehir
Emirhan İlkhan şoku! Koltuk değneğiyle stattan ayrıldı
Emirhan İlkhan şoku! Koltuk değneğiyle stattan ayrıldı Sezon başı transfer döneminde Beşiktaş ile yollarını ayıran Emirhan İlkhan, Serie A ekiplerinden Torino'ya transfer olmuştu. Cremonese ile oynanan hazırlık maçında ciddi bir sakatlık yaşayan genç futbolcu, stattan koltuk değneğiyle ayrılması dikkat çekti.
24.12.2022 İtalya Serie A
Fatih Terim'den Lionel Messi itirafı! 'Teklif aldım'
Fatih Terim'den Lionel Messi itirafı! 'Teklif aldım' Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, 2022 Dünya Kupası'nın ardından değerlendirmelerde bulundu. Golden Foot ödülüne layık görülen tecrübeli teknik direktör, Galatasaray'dan ayrıldığı dönemde başka takımlardan teklifler aldığını açıkladı.
24.12.2022 Dünya Kupası
Başakşehir deplasmanda Ümraniyespor'u mağlup etti
Başakşehir deplasmanda Ümraniyespor'u mağlup etti Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Başakşehir'i konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip Başakşehir 3-1'lik skorla kazandı.
23.12.2022 Ümraniyespor
Abdullah Avcı'ya sert çıktı! 'Gönderin devre arasında eski takımına'
Abdullah Avcı'ya sert çıktı! 'Gönderin devre arasında eski takımına' UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, Sırbistan'da 3 puan aradığı gecede Kızılyıldız deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Bordo-mavililerin futbolu otoritelerin eleştirilerini topladı. Usta kalem, Trabzonspor'un mağlubiyetinde oyuncuların bir suçu olmadığının altını çizdi ve Abdullah Avcı'ya seslendi. Tecrübeli oyuncudan Abdullah Avcı'nın faydalanmadığını belirten duayen isim, yıldız futbolcunun devre arasında eski takımına dönmesi gerektiğini savundu.
28.10.2022 Trabzonspor
Yaşar Kemal Uğurlu tepkisi! 'Her şeyi alt üst etti, çürük elmaları ayıklayın'
Yaşar Kemal Uğurlu tepkisi! 'Her şeyi alt üst etti, çürük elmaları ayıklayın' Süper Lig'de Galatasaray Gaziantep'i 2-1 mağlup ederken Yaşar Kemal Uğurlu'nun Abdülkerim Bardakcı'ya gösterdiği kırmızı kart çok konuşuldu. Öte yandan Mete Kalkavan'ın Josef'e gösterdiği kırmızı kart tepki çekerken hakem performanslarını Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan değerlendirdi.
7.09.2022 Galatasaray
Apronda kahreden görüntü! Kalkış öncesi fark etmedi
Apronda kahreden görüntü! Kalkış öncesi fark etmedi Art arda uçuşların gerçekleştirileceği havalimanında her şey yolunda ilerliyor, yer görevlileri uçakları kalkış öncesi standart olan kontrollerden geçiriyordu. İşte teknisyenin o anda yaptığı hamle ise tüm dünyayı dehşete düşüren bir kabusa dönüştü.
25.08.2022 Dünya
Sıfır araç aldı, 7 yıl sonra hayatının şokunu yaşadı
Sıfır araç aldı, 7 yıl sonra hayatının şokunu yaşadı Avukat Ömer Uruç (26), 2013 yılında bayiden 70 bin liraya 0 kilometre 01 SU 835 plakalı otomobil satın aldı. 2020 yılında ise araçta arıza lambası yandı ve Uruç, yetkili servise gitti.
27.06.2022 Haberler
Sıfır araç aldı, 7 yıl sonra hayatının şokunu yaşadı
Sıfır araç aldı, 7 yıl sonra hayatının şokunu yaşadı Avukat Ömer Uruç (26), 2013 yılında bayiden 70 bin liraya 0 kilometre 01 SU 835 plakalı otomobil satın aldı. 2020 yılında ise araçta arıza lambası yandı ve Uruç, yetkili servise gitti.
27.06.2022 Ekonomi
İngiliz şirketten büyük hata! Türkiye tatilinde başına gelen şoke etti
İngiliz şirketten büyük hata! Türkiye tatilinde başına gelen şoke etti Ailesiyle birlikte 4 günlük Marmaris tatili yapan İngiliz, ülkesindeki telekomünikasyon şirketinin yaptığı hata nedeniyle hayatının şokunu yaşadı. Aile tatili sırasında birkaç e-postayı yanıtladığını ve yaklaşık olarak 15 dakikalık arama yaptığını söyleyen adam, patronundan gelen telefonla sarsıldı.
10.02.2022 Dünya
Altınordu'ya ceza şoku
Altınordu'ya ceza şoku SPOR Toto 1'inci Lig'de 16'ncı haftayı bay takım olarak geçirecek Altınordu, iki futbolcusunun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) aldığı cezalarla sarsıldı.
10.12.2021 1.Lig
‘Sokağa çekmek isteyenler olacak’
‘Sokağa çekmek isteyenler olacak’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup konuşmasında gündeme ilişkin mesajlar verdi. “Sokağa çekmek isteyenler, milleti birbirine düşürmek isteyenler olacak izin vermeyeceğiz ve o kaçınılmaz gün geldiğinde onlar istese de istemese de bu kirli zihniyeti o sandığa gömeceğiz” diyen Akşener, özetle şunları söyledi:
25.11.2021 Siyaset
Belgeleri askıya alınmıştı! Yüzlerce taksici oraya akın etti
Belgeleri askıya alınmıştı! Yüzlerce taksici oraya akın etti Belirlenen şartları uygulamadıkları gerekçesiyle güzergah kullanım izin belgeleri askıya alınan yüzlerce havalimanı taksicisi taksimetre firmasının önünde uzun kuyruk oluşturdu.
9.08.2021 Ekonomi
Bakan Koca'dan grip aşısı açıklaması: 600 bin kişiye yapıldı
Bakan Koca'dan grip aşısı açıklaması: 600 bin kişiye yapıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, küresel dünyada grip aşı arzının yüzde 20 oranında arttığını belirterek, "Biz ne yaptık? 1,1 milyon geçen yıl yapıldı, biz bu yıl 2,3 milyona çıkardık. Peki şu ana kadar kaç kişiye yaptık, 600 bin kişiye yapıldı." dedi.
18.11.2020 Siyaset
Bodrum'da 'yüksek su faturası' tepkisi
Bodrum'da 'yüksek su faturası' tepkisi Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'da az su tüketimine rağmen gelen yüksek faturalar Bodrumluların tepkisine neden oldu. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, faturalardaki hatanın 'ilçe belediyesi katı atık toplama-taşıma bedeli'nin hata sonucu, bilgisayarda aylık değil, yıllık katsayı üzerinden hesaplanmasından kaynaklandığını belirtip, 5 Ekim itibariyle iptal edilen tüm okumalara yeniden tahakkuk oluşturulduğunu söyledi.
7.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri