Fenomen

Fenomen

Son dakika fenomen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fenomen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fenomen haber sayfamızda...

Fenomen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.346 fenomen haberi bulunmuştur.
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Çocukları oyun alanına bıraktığını söyleyen oyuncu, muhabirlerle sohbet etti. Ünlü isim, 10 yıldır evli olduğu Emir İçgören ile ilgili yöneltilen soruyu da yanıtsız bırakmadı.
29.03.2024 Cadde
‘Arka Sokaklar’a üç yeni isim
‘Arka Sokaklar’a üç yeni isim Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor.
29.03.2024 Cadde
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor Kanal D'de 18 yıldır ekrana gelen 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye; Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
28.03.2024 Cadde
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar Sosyal medya fenomeni Nez Demir'in, şu anda cezaevinde olan Dilan Polat'a hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat, duruşma boyunca ağladı.
29.03.2024 Cadde
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı Nez Demir’in Dilan Polat’a ‘hakaret’ içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat duruşma boyunca ağladı.  
28.03.2024 Gündem
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı!
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Hayâl Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K. tarafından şiddete uğradığını açıkladı. Dava açtığını söyleyen ve bugün duruşması olan ünlü isim, yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.
29.03.2024 Cadde
Survivor Adem Kılıçcı: Acun abi hiç umursamadı!
Survivor Adem Kılıçcı: Acun abi hiç umursamadı! 'Survivor 2018' şampiyonu Adem Kılıçcı, 2022'de düzenlenen 'All Star'ın büyük finalinde, SMS sonucu Nisa Bölükbaşı'na kaybetmesi hakkında konuştu. Survivor Adem, fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'ya kırgınlığının nedenini de ilk kez anlattı.
29.03.2024 Cadde
Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! 'Şansı varmış'
Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! 'Şansı varmış' Yıllar önce yayınlanan ”Gelinim Olur Musun?” adlı izdivaç programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla hafızalara kazınan Sinem Umaş, sosyal medya hesabında yayınladığı paylaşım ile gündem oldu. Tanınan isim, akım videosu çekmek isterken yaralandı.
28.03.2024 Cadde
Antalya’da silahlar konuştu! 7 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı
Antalya’da silahlar konuştu! 7 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı Antalya’da, kıraathanede 2 grup arasında alacak anlaşmazlığından çıkan silahlı çatışmada, 7 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı.
27.03.2024 Gündem
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı. Yıldırım savunmasında, “Sinirden elime bıçağı aldım, elimden tuttu, ilk o beni kesti. Boğazımı sıktı o an bıçak elindeydi. Şimdi takipçi kazanmak için medyaya çıkıyor” dedi.
27.03.2024 Gündem
Efsane yönetmene 'Arka Sokaklar' setinde doğum günü
Efsane yönetmene 'Arka Sokaklar' setinde doğum günü Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Cadde
Heyecan bir an olsun düşmedi
Heyecan bir an olsun düşmedi Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın son bölümünde intikam ateşiyle yanan Eren’in (Uğur Aslan) sahneleri ekrana damga vurdu.
26.03.2024 Cadde
Yüreklere dokunan sahneler
Yüreklere dokunan sahneler Kanal D’nin zirveden inmeyen dizisi ‘İnci Taneleri’, son bölümüyle yine yüreklere dokundu.
23.03.2024 Cadde
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü, delikanlı oldu!
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü, delikanlı oldu! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı 'Osman' karakteriyle şöhreti yakalayan Emir Berke Zincidi, şimdilerde değişimiyle konuşuluyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor.
22.03.2024 Cadde
Zamanla yarış
Zamanla yarış Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’, bu hafta 669’uncu bölümüyle izleyiciyle buluşacak.
21.03.2024 Cadde
Merak uyandıran tanıtım
Merak uyandıran tanıtım Bugün ekrana gelecek ‘İnci Taneleri’ dizisinin tanıtımı merak uyandırdı. Sosyal medya fenomeni Kardeniz Kılıç’ın sette fotoğraf paylaşması, “Acaba Azem’in kızı mı oluyor?” yorumlarına neden oldu.
21.03.2024 Cadde
Nevra Serezli: Uzun ilişkinin sırrı yatağa küs girmemek
Nevra Serezli: Uzun ilişkinin sırrı yatağa küs girmemek Usta oyuncu Nevra Serezli'nin 45 yıllık eşi Metin Serezli, 2013 yılında hayatını kaybetmişti. Katıldığı programda ilişki tavsiyesinde bulunan usta sanatçı, beğendiği kadın komedyenleri açıkladı.
19.03.2024 Cadde
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu “Sahibinin izinden ayrılmayan ördek” olarak sosyal medyada fenomen olan Pamuk isimli ördek ticari taksinin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Pamuk’un sahibi taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.
19.03.2024 Gündem
Bu acıya yürek dayanmadı
Bu acıya yürek dayanmadı Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın önceki akşam yayınlanan son bölümünde, Eren Komiser’in gözyaşları ekrana damga vurdu.
19.03.2024 Cadde
Efsaneler geliyor
Efsaneler geliyor Küba’nın efsanevi Buena Vista Social Club’ın grup üyeleri sekiz sene aradan sonra Buena Vista All Stars adıyla 21 Haziran’da İstanbul’da olacak.
18.03.2024 Cadde
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız'
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız' Hatay'da doğup Hatay'da büyüyen sosyal medya fenomeni Ragıb Narin, CNN TÜRK'e konuştu. Ragıb Narin, "Tek mesajım unutulmamamız." dedi.
17.03.2024 Haberler
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız'
Hataylı fenomen Ragıb Narin CNN TÜRK'e konuştu! 'Tek mesajım unutulmamamız' Hatay'da doğup Hatay'da büyüyen sosyal medya fenomeni Ragıb Narin, CNN TÜRK'e konuştu. Ragıb Narin, "Tek mesajım unutulmamamız." dedi.
17.03.2024 Gündem
‘İnci Taneleri’ menüde
‘İnci Taneleri’ menüde Kanal D’nin reytinglerde zirveye yerleşen dizisi ‘İnci Taneleri’, bu kez BKM Mutfak’a konuk oluyor.
17.03.2024 Cadde
Maicon: Benim için Neymar bir yıldız!
Maicon: Benim için Neymar bir yıldız! Brezilyalı eski futbolcu Maicon, vatandaşı Neymar ile ilgili konuştu.
16.03.2024 Dünyadan Futbol
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fenomen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.