Fi Dizisi

Fi Dizisi

Son dakika Fi dizisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fi dizisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fi dizisi haber sayfamızda...

Fi Dizisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 189 fi dizisi haberi bulunmuştur.
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Yazar Azra Kohen, Fi disizini neden durdurduğunu açıkladı!
Yazar Azra Kohen, Fi disizini neden durdurduğunu açıkladı! 'Fi-Çi-Pi' serisinin yazarı Azra Kohen'in 'Fi' dizisinden duyduğu rahatsızlık bir kez daha gündeme geldi. Kohen, dizinin ikinci sezonu için "İzlerken kahroldum" dedi.  
24.07.2019 Cadde
Azra Kohen 'Fi' dizisinden rahatsızlık duymamalı
Azra Kohen 'Fi' dizisinden rahatsızlık duymamalı 'Fi-Çi-Pi' serisinin yazarı Azra Kohen'in 'Fi' dizisinden duyduğu rahatsızlık bir kez daha gündeme geldi. Dizinin ikinci sezonu için "İzlerken kahroldum" diyen Kohen'in duyduğu istikrarlı rahatsızlık size de biraz antipatik gelmiyor mu?
23.07.2019 Ekran
Azra Kohen'in 'Fi' dizisi için yaşadığı burukluk bir ömür sürecek
Azra Kohen'in 'Fi' dizisi için yaşadığı burukluk bir ömür sürecek Azra Kohen'in kitap serisi Fi, Çi ve Pi'den uyarlanan 'Fi' dizisi 22 bölüm sürmüş ve Mart 2018'de final yapmıştı. Kitaptan uyarlanan her dizi gibi 'Fi'de de orijinaline sadık kalma konusunda tartışmalar yaşandı. Hatta olay mahkemeye bile taşındı. Azra Kohen'in ilk gözağrısı, en bilinen kitaplarının bu derece aslından koparılarak ekrana yansıtılması onu bir hayli hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor.
24.07.2019 Ekran
Serenay Sarıkaya, Bergen rolünde
Serenay Sarıkaya, Bergen rolünde Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni sezonda 'Acıların Kadını' olarak tanınan Bergen'in hayatının anlatılacağı filmde başrol oynayacak.
6.09.2018 Cadde
Büşra Develi kimdir?
Büşra Develi kimdir? Büşra Develi kimdir? sorusu merakla araştırılmaya devam ediyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla çok beğenilen Büşra Develi hakkında merak edilen bilgiler şöyle...
12.06.2018 Gündem
Fİ dizisi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Fİ dizisi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Fİ 6. bölümüyle dün akşam ekrana geldi ve izleyenleri heyecanlandırdı. SHOW TV'nin sevilen dizisi Fİ'nin son bölümünde Can Manay, Özge'nin araştırılmasını istedi. Merakla beklenen Fİ 7. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
14.04.2018 Gündem
Fİ yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Büyük sır ortaya...
Fİ yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Büyük sır ortaya... Fİ 3. bölümüyle ekranlara geldi. SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Fİ yeni bölümde büyük sır çok konuşuldu. Can Manay ise yine iddialı cümleleriyle dikkatleri üzerine çekti. İşte Fİ yeni bölüm fragmanı...
5.04.2018 Gündem
Fi dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Can Manay bu kez...
Fi dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Can Manay bu kez... Fi 2. bölümüyle ekranlara geldi. SHOW TV'nin yeni dizisi olan Fİ yeni bölümde Can Manay'ın kendine olan güveni büyük dikkat çekti. Fİ 2. bölümde Can ve Duru arasına giren beklenmedik kişi ise diziye damga vurdu. İşte Fi dizisi 3. yeni bölüm fragmanı...
29.03.2018 Gündem
Fİ 1. bölüm bu akşam başladı! Fİ 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Fİ 1. bölüm bu akşam başladı! Fİ 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Fİ dizisi 1. bölümüyle bu akşam ekrana geldi. İnternet dizisi olarak yayınlanan Fİ, TV ekranında da izleyicisiyle buluştu. SHOW TV'de yayınlanan Fİ dizisi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
22.03.2018 Gündem
Fi dizisi televizyona geliyor
Fi dizisi televizyona geliyor Fi dizisi artık televizyona gelmeye hazırlanıyor.
14.03.2018 TV-Rehberi
‘Fi’ yakında ekranda
‘Fi’ yakında ekranda Başrolünde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’nin yer aldığı, Azra Kohen’in çok satan ‘Fi’, ‘Çi’, ‘Pi’ üçlemesinden uyarlanan, ‘Fi’ dizisi yakında Show TV’de ekrana gelecek.
13.03.2018 Cadde
Sosyal medya film gibi!
Sosyal medya film gibi! Türk sinemasında sosyal medya devrimi yaşanıyor. Sadece sosyal medyada yayınlanan film ve diziler yanında YouTube fenomenleri de film çekerek beyazperdeye adım atıyor.
3.02.2018 Ekonomi
'Fi' dizisi oyuncusu 12 bölüm boşa oynamış!
'Fi' dizisi oyuncusu 12 bölüm boşa oynamış! Oyuncu Hivda Zizan Alp, 'Yeşil Deniz' adlı diziden 12 bölümlük ücretini alamadığı gerekçesiyle yapımcı firma TFT Film'e alacak davası açtı.
31.01.2018 Cadde
'Acıların Kadını' Serenay
'Acıların Kadını' Serenay Fi dizisindeki rolüyle adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, 'Acıların Kadını' olarak bilinen şarkıcı Bergen'i canlandıracak.
11.01.2018 Cadde
Fİ Çİ 7. yeni bölüm ne zaman? Çİ 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fİ Çİ 7. yeni bölüm ne zaman? Çİ 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fİ Çİ 7. yeni bölüm ne zaman? Çİ izleyenler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Çİ 7. bölüm fragmanı arayışında olan izleyiciler merakla yeni bölümde neler olacağını öğrenmek istiyor. Peki Çİ 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
7.01.2018 Gündem
Fi dizisi neden erken bitiriliyor?
Fi dizisi neden erken bitiriliyor? Fi dizisininin her bölümünü heyecanla beklerken, yazarı Azra Kohen’den üzücü bir haber geldi. Kohen 4 sezon sürmesi beklenen Fi Çi Pi serisinin 2'nci sezonda bitirilmesi gerektiği kararını aldı.
14.03.2018 Ekran
“MEF’in herkese dokunmasını istiyoruz”
“MEF’in herkese dokunmasını istiyoruz” “Martıların Efendisi” filminde başrolü üstlenen Mehmet Günsür, canlandırdığı “MEF” karakterini hayat verilmeyi bekleyen önceden yaratılmış bir kahraman olarak görüyor. Partneri Bige Önal ise, “MEF ne kadar çok insana dokunursa, o kadar mutlu oluruz” diyor
22.12.2017 Cumartesi
'Fi'de ayrılık! Güzel oyuncudan veda
'Fi'de ayrılık! Güzel oyuncudan veda Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı 'Fi' dizisinin yeni sezonu 'Çi'de önemli bir ayrılık gerçekleşti.
18.12.2017 Cadde
'Fi'de ayrılık! Güzel oyuncudan veda
'Fi'de ayrılık! Güzel oyuncudan veda Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı 'Fi' dizisinin yeni sezonu 'Çi'de önemli bir ayrılık gerçekleşti.
18.12.2017 Cadde
'İçelim sevişelim durumu yok'
'İçelim sevişelim durumu yok' Sevişme sahneleriyle adından söz ettiren ‘Fi, Çi, Pi’nin oyuncularından Ozan Güven, “Kendi otosansürümüzü uyguluyoruz. Hadi, içelim, sevişelim gibi bir durum yok” dedi
15.12.2017 Cadde
'İçelim sevişelim durumu yok'
'İçelim sevişelim durumu yok' Sevişme sahneleriyle adından söz ettiren ‘Fi, Çi, Pi’nin oyuncularından Ozan Güven, “Kendi otosansürümüzü uyguluyoruz. Hadi, içelim, sevişelim gibi bir durum yok” dedi
15.12.2017 Cadde
Yasemin Allen ‘Fi’dizisine dahil oldu
Yasemin Allen ‘Fi’dizisine dahil oldu Oyuncu Yasemin Allen ‘Fi’ dizisinin ikinci sezonu ‘Çi’ dizisine dahil oldu.
22.11.2017 Cadde
Çi 2. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti! Çi 2. bölüm fragman izle...
Çi 2. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti! Çi 2. bölüm fragman izle... Fi dizisi ikinci sezona bomba gibi başladı. Çi olarak devam eden Fi dizinin yayın tarihi 17 Kasım'a alındı. İşte Çi 2. sezon 2. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı...
17.11.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fi Dizisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.