Gezi

Gezi

Son dakika gezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gezi haber sayfamızda...

Gezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.538 gezi haberi bulunmuştur.
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler?
AB’den 35 bin gence ücretsiz Avrupa turu: Türk vatandaşlarının da başvurabileceği programın şartları neler? Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamında, aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu 35 bin genç için trenle ücretsiz Avrupa turu düzenleyecek.
17.04.2024 Dünya
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
Özel, STK’larla bayramlaştı
Özel, STK’larla bayramlaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütlerinin, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla telefonda görüşerek, Ramazan Bayramı’nı kutladı.
12.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşiyle bayramlaştı
CHP Lideri Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşiyle bayramlaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i telefonla arayarak bayramını kutladı.
11.04.2024 Gündem
Yer: Kırıkkale! Bayramda ziyaretçi akınına uğradı
Yer: Kırıkkale! Bayramda ziyaretçi akınına uğradı Kırıkkale'de Anadolu Selçuklu döneminden günümüze kadar ihtişamını koruyan Çeşnigir Köprüsü ve kanyonunda, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.
11.04.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel Gezi tutuklularının yakınları ile bayramlaştı
CHP lideri Özgür Özel Gezi tutuklularının yakınları ile bayramlaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gezi davasında tutuklananların yakınlarını telefonla arayıp bayramlarını kutladı.
11.04.2024 Gündem
Ünlü tatil merkezinde bayram yoğunluğu! Nüfus 1 milyona dayandı
Ünlü tatil merkezinde bayram yoğunluğu! Nüfus 1 milyona dayandı 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, dünyaca ünlü plajda yoğunluk yaşandı. Tatilcilerin turizm cennetinde ise nüfus 1 milyona dayandı. Başka bir kentte ise 1 günde 20 bin araç ilçeye gelince girişler kapatıldı.
11.04.2024 Gündem
Edirne'de faytoncuların tartışması silahlı kavgaya döndü!
Edirne'de faytoncuların tartışması silahlı kavgaya döndü! Edirne'de aralarında husumet bulunan 2 faytoncu, birbirlerine tabancalarla ateş açtı. Olayda yaralanan 2 kişi hastanede tedaviye alındı.
11.04.2024 Gündem
TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak?
TOPLU TAŞIMA BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ? Bayram tatilinde otobüs, metrobüs, metro, tramvay, marmaray ücretsiz mi, bedava mı olacak? 2024 Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla birlikte bir takım uygulamalar da hayata geçirilmeye başlandı. Tatilde İstanbul'da şehir içi gezi planlayan vatandaşlar "Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi olacak?" sorusuna yanıt arıyor. Bayram tatilinde otobüs, Metrobüs, metro, tramvay, Marmaray ücretsiz mi olacak? Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ile ilgili açıklama gelirken gözler İBB'den gelecek açıklamaya çevrildi. İşte detaylar...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Uşaklı astronot NASA yolcusu
Uşaklı astronot NASA yolcusu 6’ncı sınıf öğrencisi Umut Can Yıldız, ABD’deki Kennedy Space Center’da yapılacak NASA astronot eğitimine katılmaya hak kazandı. Umut’un hedefi Mars’a giden ilk insan olmak.
6.04.2024 Dünya
'Gossip Girl'ün jönü Ed Westwick evlilik yolunda ilk adımı attı!
'Gossip Girl'ün jönü Ed Westwick evlilik yolunda ilk adımı attı! 'Gossip Girl' dizisinde 'Chuck Bass' rolünü canlandıran İngiliz aktör Ed Westwick, bu yılın başında İsviçre'de evlilik teklifi ettiği meslektaşı Amy Jackson ile nişanlandı. Çiftin, Londra'da düzenlediği kutlamaya yakın arkadaşları ve aileleri katıldı.
26.03.2024 Cadde
Bakan Tunç'tan Özgür Özel'in 'darbe' sözlerine tepki
Bakan Tunç'tan Özgür Özel'in 'darbe' sözlerine tepki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın’ın Hasankadı beldesi seçim bürosu açılışına katıldı.
22.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan Özel'in sözlerine tepki: Darbe şakşakçılığı yapmasın!
Erdoğan'dan Özel'in sözlerine tepki: Darbe şakşakçılığı yapmasın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'darbe' sözlerine tepki gösterdi.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da partisinin 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki mitinginde konuşma yapıyor.
20.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Isparta'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara sakın ha kanmayın.' dedi.
20.03.2024 Gündem
‘Bizde kusuru millete atmak yok’
‘Bizde kusuru millete atmak yok’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Mamak’taki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada “Bizim siyaset geleneğimizde beklentiler karşılanmayınca muhalefetin yaptığı gibi suçu, hatayı, kusuru millete atmak yoktur. Biz eksik varsa kendimizde ararız” dedi.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
19.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç: Dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz
Adalet Bakanı Tunç: Dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Bugün yine İsrail, mübarek ramazanda bir ailenin üzerine bomba atıyor ve 36 Filistinli maalesef şehit edildi. Aylardır dünyanın gözü önünde bir insanlık dramı yaşanmaya devam ediyor. Ama buna ses çıkarabilen sadece Türkiye var, Recep Tayyip Erdoğan var. Dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
17.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de konuştu! 'Kaynaklar teröre gitmeyecek'
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de konuştu! 'Kaynaklar teröre gitmeyecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari Mitingi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne ve teröristlere aktarmak yerine Hakkarili kardeşlerim için kullanacak isimler belirledik" dedi ve istihdam müjdesini duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Fransa’nın ‘first lady’si Brigitte Macron'un masrafları devlete kaça mal oluyor?
Fransa’nın ‘first lady’si Brigitte Macron'un masrafları devlete kaça mal oluyor? Fransa’da devletin hesaplarını kontrol etmekten sorumlu Sayıştay raporuna göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte’in 2022 yılındaki masrafları için devlet kasasından 315 bin 808 euro harcandı.
15.03.2024 Dünya
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi taraftarlar arasında gerginlik!
Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi taraftarlar arasında gerginlik! Beşiktaş’ın Galatasaray’ı konuk edeceği derbi maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar deplasman tribününe alınırken, iki takım taraftarları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
3.03.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.