Haber

Haber

Son dakika haber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haber haber sayfamızda...

Haber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 368.895 haber haberi bulunmuştur.
Senad Ok: Fenerbahçe ligden çekilmeyi UEFA'ya sordu | Futbolcular, Galatasaray'ı yeneceklerini düşünüyor
Senad Ok: Fenerbahçe ligden çekilmeyi UEFA'ya sordu | Futbolcular, Galatasaray'ı yeneceklerini düşünüyor Fenerbahçe'de tüm gözler 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Ligden çekilme ile ilgili UEFA'da yaşanan diyalog ve futbolcuların Galatasaray maçı düşüncesi dikkat çekti.
29.03.2024 Fenerbahçe
Kadir İnanır'dan haber var! 'Daha anlaşılır konuşuyor, oturabiliyor'
Kadir İnanır'dan haber var! 'Daha anlaşılır konuşuyor, oturabiliyor' Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen oyuncu Kadir İnanır’dan sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı.
29.03.2024 Cadde
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
29.03.2024 Futbol
Gazze'de can kaybı 32 bin 623'e çıktı
Gazze'de can kaybı 32 bin 623'e çıktı İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 71 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 623 oldu.
29.03.2024 Dünya
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kzının izini buldu
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kzının izini buldu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisine bu hafta; Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.
29.03.2024 Cadde
Rus modelden eski kocası yüzünden ayrılmış! 'Ekibi endişelendi, risk almak istemediler'
Rus modelden eski kocası yüzünden ayrılmış! 'Ekibi endişelendi, risk almak istemediler' Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan Tom Cruise, Rus bir milletvekilinin kızı olan eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerinin ciddileştiği düşünülürken ayrılan ikili, herkesi şaşırtmıştı. Ünlü oyuncunun sosyetik sevgilisinden, bir dönem Kremlin'in en çok arananlar listesinde yer alan eski kocası Dmitry Tsvetkov yüzünden ayrıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek Malatya’da dünyaya gelen ve 6 Şubat depreminin ardından evlerini kaybettikleri için İzmir'e yerleşen SMA Tip 1 hastası 23 aylık Berfin Ada Fırat'ın ailesi bağış kampanyasını tamamlamak için mücadeleye devam ediyor. Annesi Helin Fırat (20) kızının bakımından arta kalan zamanlarda sosyal medyada bağış toplamaya çalışırken babası Cem Fırat (22) da il il dolaşıp kızına destek istiyor.
29.03.2024 Gündem
19 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor
19 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Tamer isimli gençten 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken görüldüğü o günden sonra gezdiği gence de ulaşılamadığı bildirildi.
29.03.2024 Gündem
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu
Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu Beşiktaş'taki müthiş performansının ardından A Milli Takım'dan davet alan ve devlerin radarına takılan Semih Kılıçsoy ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı.
29.03.2024 Beşiktaş
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail bir günde ikinci kez vuruldu, Zibdin havaya uçtu!
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail bir günde ikinci kez vuruldu, Zibdin havaya uçtu! Havalimanı yakınlarındaki bir roket deposunun vurulmasıyla Halep'i sarsan bir dizi patlama tetiklendi, yerel kaynaklar 36 Suriye askeri ve altı Hizbullah üyesinin öldüğünü duyurdu. Arka arkaya misillemeler ise sabah saatlerinde gerçekleşti.
29.03.2024 Dünya
İsrail savaş uçakları Halep'i bombaladı, onlarca Suriye askeri öldü
İsrail savaş uçakları Halep'i bombaladı, onlarca Suriye askeri öldü Kuzey sınırındaki Lübnan'daki en ciddi askeri güç Hizbullah'la 8 Ekim tarihinden bu yana çatışan İsrail ordusu, bir diğer kuzey komşusu Suriye'de savaşın başından beri en kanlı saldırıya imza attı.
29.03.2024 Haberler
İstanbul'da korkutan fabrika yangını
İstanbul'da korkutan fabrika yangını İstanbul Küçükçekmece'de halı fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk saat süren müdahalesinin ardından söndürüldü.
29.03.2024 Gündem
‘Kimin yalancı olduğu ortaya çıktı’
‘Kimin yalancı olduğu ortaya çıktı’  AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğuna ilişkin iddialara, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, “Turgut Altınok adına Antalya il ve ilçe sınırları içinde herhangi bir gayrimenkul kaydına rastlanmamıştır” yazılı belgeyle yanıt verdi.
29.03.2024 Gündem
Şişli Belediye Başkanı ifade verdi
Şişli Belediye Başkanı ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının alımıyla ilgili para sayma görüntülerine dair soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin dün verdi.
29.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 10. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Azem kızının izine ulaştı. Dilber, Zahir'i öldürmek için planlar yapıyor. Cihan, Reyyaz'ı Sırat'ın elinden son anda kurtardı. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programına katıldı. Yerlikaya, "Bu yüzyılda hiçbir esameleri kalmayacak olan; başta bölücü terör örgütü olmak üzere FETÖ, DHKP/C, MLKP yani bizim birliğimizi dirliğimize kardeşliğimize kim yan bakıyorsa, Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz, sizlerden almış olduğumuz cesaretle, bize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem"
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'dan önemli açıklamalar! "Hatırlamayacağım vaadi vermem" Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. A Haber'de canlı yayında soruları cevaplayan Kurum: Verdiğimiz sözleri teker teker tutacağız! Saha 31 Mart'ta 'Murat Kurum geliyor' diyor
29.03.2024 Gündem
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
28.03.2024 Gündem
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangına ekipler müdahale ederken, binada mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.
28.03.2024 Haberler
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu Son dakika haberine göre; Emeklilere 8-12 bin liralık promosyon ödemesine özel bankalar da dahil oldu. SGK'dan yapılan açıklamada protokolün imzalandığı bankalar belirtildi.
28.03.2024 Ekonomi
Yıllar sonra kan donduran intikam! Eski patronunu sokak ortasında öldürdü
Yıllar sonra kan donduran intikam! Eski patronunu sokak ortasında öldürdü Beyoğlu’nda, Mustafa S., yıllar önce marketinde çalışırken kendisine sürekli mobbing uygulayıp, aşağıladığını iddia ettiği eski patronu Salih Aka'yı (66) pazar tezgahının başında kurşunlayarak öldürdü.
28.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Haber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.