Hamburger

Hamburger

Son dakika hamburger haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hamburger gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hamburger haber sayfamızda...

Hamburger

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.815 hamburger haberi bulunmuştur.
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
Süper gıda: Karabuğday
Süper gıda: Karabuğday “Forbes” dergisi, 2024’te dünya genelinde trend olması beklenen işlenmemiş gıdalar arasında “karabuğday”ı da saydı.
3.03.2024 Gündem
Hamileler tükettiğinde zararı çok büyük! Kanıtlandı: Fast food erken doğum sebebi
Hamileler tükettiğinde zararı çok büyük! Kanıtlandı: Fast food erken doğum sebebi Hamburger, pizza, patates kızartması ve daha nicesi. Fast food yiyecekler hem görüntüsü hem de lezzetli oluşuyla çoğu kişi için vazgeçilmezdir. Ancak ne yazık ki uzmanların çoğu fast food'un sağlık için zararlı olduğu konusunda hemfikir. Hamile kadınlar üzerinde yapılan yeni bir çalışma ise bu gerçekliğe bambaşka bir açıdan ışık tuttu.
29.02.2024 Genel Sağlık
Kantinler alarm veriyor! Öğrencilerin yüzde 70'i aynı yanlışı yapıyor
Kantinler alarm veriyor! Öğrencilerin yüzde 70'i aynı yanlışı yapıyor Okul kantinlerinde katkı maddeli birçok ürünün satışı yapılıyor. Bu durumun obeziteye neden olduğunu belirten uzmanlar, denetimlerin artırılması gerektiğini kaydediyor.
7.02.2024 Gündem
Lezzeti de zararı da fazla! Meğer patates kızartması hamburgerle yenmezmiş
Lezzeti de zararı da fazla! Meğer patates kızartması hamburgerle yenmezmiş Muhtemelen hepimizin tüketirken kombinlediği bazı gıda türleri vardır. Bunlar ayrı ayrı sağlıklı olsalar da bir araya geldiğinde hiç de iyi bir etki yaratmazlar. Artık bazı kombinasyonları ayırma vakti. Hangi gıdalar birlikte tüketilmemeli?
Zirvede fiyatlar buz kesiyor! Bir çay 100 lira
Zirvede fiyatlar buz kesiyor! Bir çay 100 lira Sömestir tatilinin başlamasıyla kayak merkezlerinde yoğunluk artarken, yiyecek ve içecek fiyatları ise yazlık beldeleri solladı.
21.01.2024 Cadde
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler Espriler özellikle günlük hayatta arkadaş veya aile ortamlarında eğlence amaçlı yapılmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden espriler bazen sorulu cevaplı olacağı gibi komik, güldüren ve soğuk espri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Esprilerin kendi içerisinde çeşitli kategorileri vardır. İnsanların doğaçlama olarak yaptığı espriler bir yana, herkesin bildiği popülermiş soğuk ve tabiri caizse iğrenç espriler de bulunmaktadır. Derlediğimiz bu içerikte okurken sizleri güldüren, arkadaşlarınıza sorduğunuzda kötü, iğrenç diyebileceği, kahkaha atabileceği ve birbirinden farklı tepkiler vermelerini sağlayacak iyi sorulu cevaplı esprileri yer almaktadır. En komik, iğrenç, güldüren, kötü, sorulu ve cevaplı espriler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için "Soğuk Espriler 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Eğlence
2023'ün en popüler yemeği belli oldu! İşte ilk sırada yer alan yemek
2023'ün en popüler yemeği belli oldu! İşte ilk sırada yer alan yemek Ünlü bir online yemek sipariş sitesi, 2023 yılının "en"lerini açıkladı. En çok sipariş verilen ürünlerin listesini yayınladı. Bakalım o listenin birinci sırasında ne var?
6.01.2024 Haberler
2023'ün en popüler yemeği belli oldu! İşte ilk sırada yer alan yemek
2023'ün en popüler yemeği belli oldu! İşte ilk sırada yer alan yemek Ünlü bir online yemek sipariş sitesi, 2023 yılının "en"lerini açıkladı. En çok sipariş verilen ürünlerin listesini yayınladı. Bakalım o listenin birinci sırasında ne var?
6.01.2024 Gündem
Galatasaray'da fesih kararı! Parası ödenip gönderilecek
Galatasaray'da fesih kararı! Parası ödenip gönderilecek Süper Lig'de ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray'da devre arası transferi için çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılılar yıldız isim için fesih kararı aldı.
30.12.2023 Galatasaray
İstanbul'un göbeğinde kaçırıldığı iddia edilmişti! 16 yaşındaki genç kızdan haber var
İstanbul'un göbeğinde kaçırıldığı iddia edilmişti! 16 yaşındaki genç kızdan haber var Gaziosmanpaşa’da 9 Aralık Cumartesi gecesi evinden çıktıktan sonra kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili haber geldi.
14.12.2023 Gündem
İstanbul'un göbeğinde 16 yaşındaki genç kızın kaçırıldığı iddiası! ‘Koluma iğne yaptılar beni kurtarın'
İstanbul'un göbeğinde 16 yaşındaki genç kızın kaçırıldığı iddiası! ‘Koluma iğne yaptılar beni kurtarın' Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Evden çıktıktan sonraki son görüntüleri ise ortaya çıktı. Öte yandan babası, kuzeni ve teyzesine kaçırıldığına yönelik mesajlar gönderdiği iddia edildi.
13.12.2023 Gündem
Fuudy restoran ağını büyüttü
Fuudy restoran ağını büyüttü Online yemek siparişi uygulaması Fuudy sadece kendi uygulaması üzerinden hizmet veren restoran ağını büyüttü. Fuudy’nin yeni iletişim kampanyasında “You are what you eat” söylemini sahiplendiğini belirten Fuudy CEO’su Neslihan Uçar Çadırcı şunları kaydetti:
5.12.2023 Kobi
Vincenzo Montella'dan A Milli Takım sorusuna cevap! 'Yüzde 100 sorumluyum'
Vincenzo Montella'dan A Milli Takım sorusuna cevap! 'Yüzde 100 sorumluyum' Türkiye Teknik Direktörü Montella, "İtalyan bir teknik adam olarak başka bir ülkenin milli takımını çalıştırmak nasıl bir his?" sorusuna, "Bir ülkeyi içtenlikle temsil ediyorum. Kendimi bu ülke için yüzde yüz sorumlu hissediyorum" yanıtını verdi.
4.12.2023 Milli Takım
Galatasaray'da Ndombele yemek paketi ile stattan ayrıldı!
Galatasaray'da Ndombele yemek paketi ile stattan ayrıldı! Süper Lig'de Pendikspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da Ndombele'nin görüntüsü yine tartışma yarattı. Maç sonunda yemek paketi ile stattan ayrıldı.
3.12.2023 Galatasaray
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakiplerini korku sardı! 'Volkspark bariz Türklerin elinde'
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki rakiplerini korku sardı! 'Volkspark bariz Türklerin elinde' 2024 Avrupa Şampiyonası'nda kura çekimi heyecanı geride kaldı. A Milli Futbol Takımı, F Grubu'nda Portekiz ve Çekya'nın yanı sıra Play-Off C Yolu'nun kazananı ile eşleşti. Milli Takım'la eşleşen ülkelerde dikkat çeken başlıklar atıldı.
3.12.2023 EURO 2024
Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor! Okan Buruk biletini kesti
Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor! Okan Buruk biletini kesti UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 3-3 berabere kalarak gruptan çıkma şansını son maça taşıyan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yıldız oyuncunun bileti kesildi. Ocak ayında sözleşmenin feshedilmesi bekleniyor.
1.12.2023 Galatasaray
Ekmek arasına koydu, Almanlar müptelası oldu! 'Dönerin babası' Malatyalı Kadir
Ekmek arasına koydu, Almanlar müptelası oldu! 'Dönerin babası' Malatyalı Kadir Almanya’ya işçi olarak gitti ancak şansı bir türlü yaver gitmedi. Elini attığı tüm işler başarısızlıkla sonuçlandı. Gurbette gülmeyen talihini değiştirmekte kararlıydı. Soluğu Türkiye’de aldı. Hemen ticarete atıldı ancak ne yazık ki onda da hüsrana uğradı. Sonrasında baktı olmayacak tekrar Almanya’ya döndü. Hiçbir şekilde pes etmeyen Kadir Nurman şeytanın bacağını ise döneri ekmek arasına koyunca kırdı.
23.11.2023 Yaşam
Galatasaray Ndombele'yi paylaştı! Taraftar yorum yağdırdı
Galatasaray Ndombele'yi paylaştı! Taraftar yorum yağdırdı Galatasaray'da sezon başında Tottenham'dan büyük umutlarla kiralanan ancak şimdiye kadar beklentileri karşılamayan Ndombele'nin idman görüntüsü gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlardan yorum yağdı.
18.11.2023 Galatasaray
Okan Buruk'tan ilk 11 tepkisi! 'Kimler nereden alıyor, bilmiyoruz'
Okan Buruk'tan ilk 11 tepkisi! 'Kimler nereden alıyor, bilmiyoruz' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesi verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.
3.11.2023 Galatasaray
Tottenham'dan Ndombele için resmi açıklama! Sözleşme feshi cevabı
Tottenham'dan Ndombele için resmi açıklama! Sözleşme feshi cevabı Galatasaray'da fazla kiloları olduğu gerekçesiyle büyük eleştiri toplayan Tanguy Ndombele'nin devre arasında sözleşmesinin feshedilebileceği iddia edilmişti. Tottenham'dan Ndombele hakkında resmi açıklama geldi.
3.11.2023 Galatasaray
Okan Buruk'tan Ndombele kararı! Fransız basını duyurdu
Okan Buruk'tan Ndombele kararı! Fransız basını duyurdu Galatasaray'ın Tottenham'dan satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'nin fazla kiloları sebebiyle oynatılmadığı iddia edilmişti. Fransa'dan L'Equipe, Okan Buruk'un Ndombele kararını duyururken Fransız yıldızın neden forma giymediğini okuyucularına aktardı.
1.11.2023 Galatasaray
Türkiye Kupası'nda büyük sürpriz! Kepezspor, İstanbulspor'u eledi
Türkiye Kupası'nda büyük sürpriz! Kepezspor, İstanbulspor'u eledi 3. Lig ekibi Kepezspor, uzatmalara giden karşılaşmada İstanbulspor'u 3-2 yenerek Türkiye Kupası'nda 4. tura yükseldi.
1.11.2023 Türkiye Kupası
Jorge Jesus'u yıkan haber! Neymar şoku
Jorge Jesus'u yıkan haber! Neymar şoku Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'i çalıştıran Jorge Jesus'a Neymar'dan kötü haber geldi.
1.11.2023 Dünyadan Futbol
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe maçı öncesi Bakasetas ve Trezeguet müjdesi! 'Kazanmaya gideceğiz'
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe maçı öncesi Bakasetas ve Trezeguet müjdesi! 'Kazanmaya gideceğiz' Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
1.11.2023 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Hamburger ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.