Hindistan

Hindistan

Son dakika hindistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hindistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hindistan haber sayfamızda...

Hindistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.799 hindistan haberi bulunmuştur.
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’ Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2’ye yükseltirken, Türkiye için olan tahminini yüzde 3’e çıkardı.
28.03.2024 Ekonomi
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Turizmin yeni gözdesi Hindistan
Turizmin yeni gözdesi Hindistan Türkiye ve uluslararası alanda yaptıkları düğünlerle turizm çeşitliliği sağlayan Hindistan, şimdi de sektörün en büyük harcayıcılarından birisi olmaya hazırlanıyor.
26.03.2024 Ekonomi
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım'
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım' Yiğit Kurt, 10 yıldan fazladır dünyayı gezen hem bir gezgin hem de bir rehber. Ancak son yaptığı Yeni Zelanda seyahatinde kendisini, kaldığı hostelde ırkçı saldırının ortasında yumruklanırken buldu. Kafasına aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırılan Yiğit, “Gurur duyduğum Türklüğüme karşı ne olursa olsun savaşırım” diyerek başına gelenleri Milliyet.com.tr'ye anlattı.
26.03.2024 Yaşam
Delhi Cuma Camii
Delhi Cuma Camii Delhi Cuma Camii, 17. Yüzyıl’da Babür İmparatoru Şah Cihan tarafından Hindistan’ın başkenti Delhi’de yaptırıldı.
25.03.2024 Gündem
Hindistan’ı da etkisi altına aldı!
Hindistan’ı da etkisi altına aldı! Demet Özdemir, Bollywood yıldızlarını kapağına taşıyan Hindistan’ın prestijli dergilerinden Hi Celeb’in yeni sayısına kapak oldu.
24.03.2024 Cadde
'Demet Özdemir izleyicileri daha uzun yıllar büyüleyecek'
'Demet Özdemir izleyicileri daha uzun yıllar büyüleyecek' Oyuncu Demet Özdemir, Bollywood yıldızlarını kapağına taşıyan, Hindistan'ın en prestjli dergilerinden Hi Celeb'in yeni sayısına kapak oldu.
23.03.2024 Cadde
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Rusya'daki saldırıda son dakika... 'ABD'nin her şeyden haberi vardı!' Teröristlerin kimliği belli oldu: İyi eğitilmiş asker gibiydiler
Rusya'daki saldırıda son dakika... 'ABD'nin her şeyden haberi vardı!' Teröristlerin kimliği belli oldu: İyi eğitilmiş asker gibiydiler Dünya son yılların en büyük terör saldırısına odaklandı. Rusya'da bir konser alanını basan ve DEAŞ üyesi olduğu tespit edilen teröristler 100'e yakın kişiyi öldürdü ve yaraladı. ABD basınında çıkan haberlerde ise Washington yönetiminin çoktan saldırıyı bildiği ifade edildi.
23.03.2024 Dünya
Bakan Kacır: Türksat 6A'yı Temmuz'da uzaya göndereceğiz
Bakan Kacır: Türksat 6A'yı Temmuz'da uzaya göndereceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ilk milli haberleşme uydusu Türksat 6A projesinin yüzde 81,4 yerlilik oranıyla üretim süreçlerinin tamamlandığını belirterek, "İnşallah uydumuzu 8 Temmuz haftasında uzaya göndermeye hazırlanıyoruz" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular Süleyman el-Halebi, Kürt kökenli bir Osmanlı vatandaşıydı. Ancak bugün kafatası Paris'te İnsan Müzesi'nde sergileniyor. Peki El-Ezher Üniversitesi'nde İslami ilimler okuyan bu genç âlim, Napolyon'un en güvendiği komutanını nasıl öldürmüştü? İşte tüm detaylarıyla Süleyman el-Halebi'nin hikâyesi.
23.03.2024 Yaşam
Japonya'nın ihracatı beklentileri aştı
Japonya'nın ihracatı beklentileri aştı Japonya'nın ihracatı şubat ayında %7,8 artarken, otomobil ve elektrikli makine ihracatı öne çıkmaya devam etti. Ekonomistler ise yüzde 3,5 artış bekliyordu.
21.03.2024 Uzmanpara
2023 Dünya Hava Kalitesi Raporu: Türkiye kaçıncı sırada, havası en kirli şehirler hangileri?
2023 Dünya Hava Kalitesi Raporu: Türkiye kaçıncı sırada, havası en kirli şehirler hangileri? Dünya çapında 134 ülkenin hava kirliliği değerlerinin analiz edildiği 2023 Dünya Hava Kalitesi Raporu kamuoyuna açıklandı.
20.03.2024 Dünya
'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilmişti! Hande Erçel'den açıklama
'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilmişti! Hande Erçel'den açıklama Son olarak Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, önceki gün Levent'deki menajerlik ofisinden çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı tarafından 'istenmediği iddialarıyla ilgili konuştu.
20.03.2024 Cadde
Yerli güneş paneli üreticisine koruma
Yerli güneş paneli üreticisine koruma Çin’in ardından Vietnam, Malezya, Tayland, Hırvatistan ve Ürdün menşeli güneş paneli ithalatına da damping önlemi geldi. Karara göre, söz konusu 5 ülkeden güneş paneli ithalatında metrekare başına 25 dolar teminat alınacak.
20.03.2024 Ekonomi
Hava çok berbat nefes alınamıyor
Hava çok berbat nefes alınamıyor İsviçre hava kalitesi kuruluşu IQAir’in raporuna göre, dünyada sadece yedi ülkenin hava kalitesi, Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) standartlarına uygun.
20.03.2024 Dünya
Şimdi ne olacak?
Şimdi ne olacak? Rusya’da Putin, seçimi yüzde 87 oyla kazanırken, katılımın yüzde 74 olduğu belirtildi. Bu rakamlar Kremlin’i memnun ederken, Putin’in gelecek dönemde nasıl bir yönetim sergileyeceği merak konusu.
19.03.2024 Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye'ye karşı hain pusular kuran, hain emeller taşıyanlar olduğunu belirterek, Türkiye’yi durdurmak için teröre alet olanlara karşı milletin evlatlarının direndiğini belirtti. Numan Kurtulmuş, "Bugünde nizam-ı âlem davasına sahip olan bir millet olarak Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah
'Bayraktar TB2 düşmanlarımızı şoka uğrattı!' Türk SİHA'sı için resmi tören düzenlediler: İleri teknolojiye sahip bir silah Türkiye'den Bayraktar TB2 satın alan Maldivler geçtiğimiz hafta Hindistan ordusunu adeta çileden çıkardı. Maldivler cumhurbaşkanı ve savunma bakanından ise konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi, yetkililer TB2'ye yönelik övgü dolu sözler kullandı.
17.03.2024 Dünya
Diş çürüğünü bitirmek bu kadar basit! Meğer Hindistan cevizi 20 dakikada etki ediyormuş
Diş çürüğünü bitirmek bu kadar basit! Meğer Hindistan cevizi 20 dakikada etki ediyormuş Diş çürüğü oldukça yaygın bir sorundur. Ancak önlemek için çoğu zaman basit adımlar atmak yeterli. İşte diş çürüğünü önlemek için uygulayabileceğiniz 8 basit yöntem.
16.03.2024 Genel Sağlık
Survivor All Star 2024'te beklenmedik veda! Ödül oyununda nefes kesen mücadele
Survivor All Star 2024'te beklenmedik veda! Ödül oyununda nefes kesen mücadele Survivor All Star'da ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
15.03.2024 Cadde
Ünlü komedyen servetini fillere, orangutanlara ve köpeklere bıraktı!
Ünlü komedyen servetini fillere, orangutanlara ve köpeklere bıraktı! 'The Paul O'Grady Show', 'Blind Date' ve 'For the Love of Dogs' gibi yapımlarla tanınan Paul O'Grady, geçen yıl yaşama veda etti. Vasiyeti ortaya çıkan ünlü ismin, servetinin büyük bir kısmını köpekler, filler ve orangutanlar için çalışan hayır kuruluşlarına, bir kısmını beş köpeğine, kalanını ise ailesine bıraktığı öğrenildi.
14.03.2024 Cadde
Parti için Rusya'ya gittiler, orduya alındılar! Şimdi Ukrayna'da cephedeler
Parti için Rusya'ya gittiler, orduya alındılar! Şimdi Ukrayna'da cephedeler Yılbaşı partisi için Rusya'ya giden bir grup turist, keyif dolu günlerle başlayan seyahat ne yazdığını bile bilmedikleri belgelerin zorla imzalatılmasıyla kabusa dönüştü. Turistler, derhal hızlı bir eğitimden geçirilerek Ukrayna'da cepheye sürülmek üzere Rus ordusuna alındı.
14.03.2024 Dünya
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar Uluslararası arenada kendini kanıtlayan Baykar, geçtiğimiz günlerde Maldivlere Bayraktar TB2 model SİHA satışını gerçekleştirdi. Hintli yetkililer ise bu satış sonrası yerel medyaya adeta öfke kustu.
14.03.2024 Dünya
Dünyada pilotluk Türkiye’de modellik
Dünyada pilotluk Türkiye’de modellik 55 ülkeyi kapsayan, mesleklerin popülaritesiyle ilgili online araştırmaya göre, dünya genelinde en favori iş pilotluk, Türkiye’de ise modellik!
14.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hindistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.