Houston

Houston

Son dakika Houston haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Houston gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Houston haber sayfamızda...

Houston

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.823 houston haberi bulunmuştur.
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
Luka Doncic coştu! son 10 maçta 9. kez triple-double yaptı
Luka Doncic coştu! son 10 maçta 9. kez triple-double yaptı NBA'de Dallas Mavericks forması giyen Luka Doncic, San Antonio Spurs karşısında alınan 113-107'lik galibiyette parladı. Sloven yıldız 18 sayı, 16 asist ve 10 ribaund ile oynadı ve son 10 maçta 9. kez triple-double yaptı.
20.03.2024 NBA
ABD'de vatandaşlık için kolaylık! Dil bilmek gerekmiyor, tek şartı ise...
ABD'de vatandaşlık için kolaylık! Dil bilmek gerekmiyor, tek şartı ise...  ABD'nin Houston şehrinde Green Card sahibi olmak için yeni bir şart ortaya çıktı. Dil bilmek gerekmiyor, yaş sınırı yok... İşte detaylar
16.03.2024 Dünya
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Göçmen yatırım programını tanıttılar
Göçmen yatırım programını tanıttılar Amerika Göçmenlik ve Vatandaşlık Hizmetleri tarafından 1992 yılında kurulan ‘EB-5 Göçmen Yatırım Programı’nı uygulayan firmalardan biri olan Houston EB5 yetkilileri İstanbul’da Türk yatırımcılarla bir araya geldi.
16.03.2024 Ekonomi
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
Alperen Şengün'e 5 yıllık yeni sözleşme! İşte alacağı çılgın rakam
Alperen Şengün'e 5 yıllık yeni sözleşme! İşte alacağı çılgın rakam NBA'de ülkemizi temsil eden Alperen Şengün'e takımı Houston Rockets, 5 yıllık yeni bir sözleşme önerecek. Milli yıldızın alacağı ücret belli oldu.
14.03.2024 NBA
Alperen Şengün ucuz atlattı! İşte parkelere dönüş tarihi
Alperen Şengün ucuz atlattı! İşte parkelere dönüş tarihi Sacramento Kings deplasmanında sahayı tekerlekli sandalye ile terk eden Alperen Şengün’ün büyük bir sakatlığın kıyısından döndüğü, normal sezon bitimine doğru parkelere dönebileceği ortaya çıktı.
13.03.2024 NBA
Kaan Kural'dan Alperen Şengün müjdesi! Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmişti
Kaan Kural'dan Alperen Şengün müjdesi! Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmişti NBA'de Sacramento Kings'e konuk olan Houston Rockets'ta Alperen Şengün'ün sakatlığı herkesi korkuttu. Konuyla ilgili sıcak gelişme yaşandı.
12.03.2024 NBA
Milli yıldız Alperen Şengün'e nazar değdi!
Milli yıldız Alperen Şengün'e nazar değdi! NBA’de Houston formasıyla fırtına gibi esen milli basketbolcu, Sacramento Kings maçının bitimine 40 saniye kala sakatlandı, tekerlekli sandalye ile kenara geldi. Alperen Şengün’ün durumu çekilen MR’ın ardından netleşecek.
12.03.2024 NBA
NBA'de Alperen Şengün sahayı tekerlekli sandalye ile terk etti!
NBA'de Alperen Şengün sahayı tekerlekli sandalye ile terk etti! NBA'de Houston Rockets deplasmanda Sacramento Kings'e konuk oldu. Houston'da forma giyen Alperen Şengün'den kötü haber geldi.
11.03.2024 NBA
Alperen Şengün, Houston Rockets'ı galibiyete taşıdı!
Alperen Şengün, Houston Rockets'ı galibiyete taşıdı! NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Portland Trail Blazers ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Milli yıldız Alperen Şengün, takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
9.03.2024 NBA
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı FIRST Robotcs Competton liselerarası robot yarışmasında öğrenciler büyük emek verip tasarladıkları robotlarını kullanarak verilen görevleri tamamlamak için zamanla yarıştı.
8.03.2024 Haberler
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı FIRST Robotcs Competton liselerarası robot yarışmasında öğrenciler büyük emek verip tasarladıkları robotlarını kullanarak verilen görevleri tamamlamak için zamanla yarıştı.
8.03.2024 Gündem
NBA'de Alperen Şengün alev aldı! Kariyer rekoruyla triple-double
NBA'de Alperen Şengün alev aldı! Kariyer rekoruyla triple-double NBA'de geçtiğimiz gün tarihi bir performans sergileyen Alperen Şengün, Houston Rockets'ın Los Angeles Clippers ile karşılaştığı maçta da şovuna devam etti. İşte detaylar...
7.03.2024 NBA
Yok artık Alperen Şengün! NBA'de 45 sayılık tarihi performans
Yok artık Alperen Şengün! NBA'de 45 sayılık tarihi performans NBA'de Houston Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün, San Antonio Spurs karşısında inanılmaz bir performansa imza atarak tarihe geçti. İşte detaylar...
6.03.2024 NBA
ABD'den Çin'e petrol yasağı
ABD'den Çin'e petrol yasağı ABD'de Kongre liderleri tarafından açıklanan ABD finansman yasasındaki önlem, Çin'in ABD'nin Stratejik Petrol Rezervi'nden petrol almasını engelleyecek.
4.03.2024 Uzmanpara
NBA'de Alperen Şengün çılgına döndü! Oyundan ihraç edildi
NBA'de Alperen Şengün çılgına döndü! Oyundan ihraç edildi NBA’de heyecan devam ederken Phoenix Suns ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Mücadelede hakem kararlarına çok sinirlenen Alperen Şengün oyuncan ihraç edildi.
1.03.2024 NBA
'İlk Türk astronotum' diye Japonları kandırdı! '130 yıllık tarihimizde böyle bir şey görmedik'
'İlk Türk astronotum' diye Japonları kandırdı! '130 yıllık tarihimizde böyle bir şey görmedik' Sahte doktordan sahte öğretmene birçok meslek grubunun suistimal edildiğini gördük. Ancak astronotun sahtesini hiçbirimiz duymamıştık, ta ki Serkan Anılır'ın hikâyesini öğrenene kadar. Tüm dünyayı, en başta da Japonları 'İlk Türk astronotum' diyerek kandıran Serkan Anılır gerçeklerin ortaya çıkmasıyla sırra kadem bastı.
1.03.2024 Yaşam
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı NBA Batı Konferansı ekiplerinden Oklahoma City Thunder, Houston Rockets ile karşı karşıya geldi. Alperen Şengün’ün double-double yaptığı mücadelede Rockets, Thunder'a direnemedi.
28.02.2024 NBA
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi!
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi! NBA'de Oklahoma City Thunder ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Milli yıldız Alperen Şengün'ün double-double yaptığı mücadelede kazanan Thunder oldu.
26.02.2024 NBA
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı konuk etti. Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
24.02.2024 NBA
Ay’a seyahat başladı
Ay’a seyahat başladı ABD’de Rusya’nın uzay silahı ile iddialar gündemdeyken, Houston merkezli havacılık ve uzay şirketi Intuitive Machines tarafından inşa edilen Ay’a iniş aracı Odysseus, perşembe günü erken saatlerde Florida’dan fırlatıldı.
16.02.2024 Dünya
Alperen Şengün'ün çabası yetmedi! Houston Rockets, Memphis Grizzlies'e mağlup oldu
Alperen Şengün'ün çabası yetmedi! Houston Rockets, Memphis Grizzlies'e mağlup oldu NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Memphis Grizzlies ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Milli yıldız Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi. İşte detaylar...
15.02.2024 NBA
Alperen Şengün'lü Houston Rockets, New York Knicks‘i devirdi!
Alperen Şengün'lü Houston Rockets, New York Knicks‘i devirdi! NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets, nefes kesen maçta New York Knicks‘i devirdi.
13.02.2024 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Houston ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.