İnternet

İnternet

Son dakika İnternet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İnternet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İnternet haber sayfamızda...

İnternet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 117.192 internet haberi bulunmuştur.
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Kültür Sanat
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı!
Bayern Münih'le anılıyordu! Julian Nagelsmann EURO 2024 öncesi imzayı attı! Almanya Futbol Milli Takımı, Teknik Direktör Julian Nagelsmann'ın sözleşmesini 2026 FIFA Dünya Kupası sonuna kadar uzattı.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
'Faiz indirimi haziranda olabilir'
'Faiz indirimi haziranda olabilir' Avrupa Merkez Bankası (ECB) politika yapıcısı Olli Rehn, ECB'nin faiz oranlarını haziran ayında düşürmeye başlayabileceğini söyledi.
19.04.2024 Uzmanpara
Yatırımda lider oldu ‘hız koşusu’ sürecek
Yatırımda lider oldu ‘hız koşusu’ sürecek 2023 yılında toplam yatırım harcamalarını 2022 yılına göre yüzde 7.4 artırarak 25.8 milyar liraya çıkaran Türk Telekom,  2024’te de güçlü büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, beklenenden daha iyi gerçekleşen 2023 son çeyrek performansının, güçlü bir 2024’ün habercisi olduğuna inandığını söyledi.
19.04.2024 Ekonomi
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı  314 arsayı satışa çıkardı
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 314 arsayı satışa çıkardı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun’da 314 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarda satışa çıkarıyor.
18.04.2024 Ekonomi
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı İstanbul'da A.K., 'sahte kadın profili' ile kendisini sosyal medyadan ekleyip, cinsel içerikli yazışmalar yaptığı kişi ya da kişiler tarafından dolandırıldı.
17.04.2024 Gündem
Kaçak olarak işletildiği tespit edildi! Güzellik merkezine şok baskın
Kaçak olarak işletildiği tespit edildi! Güzellik merkezine şok baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medyadan dolgu ve mezoterapi yaptığı tespit edilen güzellik merkezine baskın yapan ekipler, yerin ruhsatsız çalıştırıldığını tespit ederek mühürledi.
17.04.2024 Gündem
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım Yapılan bir araştırma sonucunda en zeki iller sıralamasında 1'inci sırada yer alan Eskişehir'de, sonucu değerlendiren vatandaşlar, kentin eğitimli göç aldığı için toplum olarak geliştiğini, bu sebeple durumun şaşırtıcı olmadığını söyledi.
17.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık!
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı. DMM, yiyecek ve içecek KDV oranlarında artış olmadığını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Çin, 'İran’ın meşru müdafaa açıklamasını not ettik' dedi; saldırıları kınamadı
Çin, 'İran’ın meşru müdafaa açıklamasını not ettik' dedi; saldırıları kınamadı Çin, iki ülkenin dışişleri bakanları arasında yapılan telefon görüşmesi sırasında İran'ın İsrail'e karşı eylemlerin "meşru müdafaa hakkının kullanılması" olduğu yönündeki açıklamasını not ettiğini söyledi.
16.04.2024 Dünya
TMO’dan fındık satış kararı!
TMO’dan fındık satış kararı! Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Ekonomi
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Stil
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir
E-ihale ile ekonomiye 913 milyon TL gelir Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: E-ihale ile 913 milyon TL gelir ekonomiye kazandırıldı Ticaret Bakanlığı, 2024 yılının ilk 3 ayında, e-ihale yöntemiyle gerçekleştirilen satışlardan 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! "Lütfen bize bildiriniz"
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! "Lütfen bize bildiriniz" Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Baykar'ın resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnternet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.