İstanbul

İstanbul

Son dakika İstanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul haber sayfamızda...

İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 478.655 istanbul haberi bulunmuştur.
Maltepe’de ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi
Maltepe’de ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi Maltepe’de etkili olan yağış ve rüzgar nedeniyle boş arazide bulunan dut ağacı, park halindeki otomobil ve servis minibüsünün üzerine devrildi.
20.04.2024 Haberler
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye ile görüşüyor
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye ile görüşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz, İstanbul'da yakalandı.
20.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den 'kentsel dönüşüm' açıklaması
Bakan Özhaseki'den 'kentsel dönüşüm' açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bakın şimdi seçimler yeni bitti. Belediye başkanı arkadaşlar göreve başladılar. Benim onlardan ricam lütfen kentsel dönüşüm yapacak şekilde şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar. Gelsinler, kapısı sonuna kadar açık. Hangi partili olursa olsun, A'dan Z'ye aklınıza gelen bütün partiler gelsin. Kentsel dönüşüm yapmak istediklerinde elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın start alacak
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın start alacak Antalya'da yarın başlayacak ve dünyaca ünlü yarışçıları ev sahipliği yapacak organizasyon 28 Nisan’da İstanbul-İstanbul etabıyla Sultanahmet Meydanı’nda sona erecek.
20.04.2024 Diğer
YARINKİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumunda kaç gün yağmur görünüyor?
YARINKİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumunda kaç gün yağmur görünüyor? Son dakika hava durumu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il 5 günlük hava durumunu yayımladı. Vatandaşlar ise İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumunu araştırıyor. İşte önümüzdeki günlerin hava durumu listesi
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizi küresel fay hatlarını tetikliyor
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizi küresel fay hatlarını tetikliyor İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki krizin yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Haberler
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi
Hükümetin emekli çalışmasında son durum! Kök maaş ve milli gelirden pay beklentisi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili çalışma var. " ifadelerini kullandı. Peki emekliler ile ilgili çalışmalar neler? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Yurdun batısında fırtına etkili oluyor: İstanbul'da ağaçlar devrildi, İzmir'de hortum oluştu
Yurdun batısında fırtına etkili oluyor: İstanbul'da ağaçlar devrildi, İzmir'de hortum oluştu Türkiye'nin batısında fırtına etkili oluyor. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu.
20.04.2024 Gündem
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim'
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim' 'Adını Feriha Koydum', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Güllerin Savaşı', 'Evlilik Hakkında Her Şey' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Barış Kılıç, ortaokul son sınıftayken hoşlandığı Ayşen isimli kızın doğum gününde yaşadığı olayı anlattı.
20.04.2024 Cadde
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Batı'ya İsrail uyarısı: Bu daha başlangıç!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Batı'ya İsrail uyarısı: Bu daha başlangıç! İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki krizin yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Dünya
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü.
20.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada
Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada Gaziosmanpaşa’da dün akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
20.04.2024 Haberler
Hakan Peker: Ben hesap ödemiyorum!
Hakan Peker: Ben hesap ödemiyorum! Son dönemde belediye başkan adaylığıyla gündem olan şarkıcı Hakan Peker, İstanbul’da gece dışarıya çıkıp eğlenmenin pahalı olduğunu ancak kendisinin hesap ödemediğini söyledi.
20.04.2024 Cadde
Fenerbahçe maçında 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Tzokalis'in sırrı ortaya çıktı! Su şişesi detayı
Fenerbahçe maçında 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Tzokalis'in sırrı ortaya çıktı! Su şişesi detayı Fenerbahçe karşısında Tadic, Cengiz Ünder ve Bonucci'nin penaltılarını kurtararak Olympiakos'a turu getiren Yunan eldivenin sırrı ortaya çıktı.
20.04.2024 Konferans Ligi
Gaziosmanpaşa'da toprak kaymasından yeni görüntüler! Vali Gül son durumu açıkladı
Gaziosmanpaşa'da toprak kaymasından yeni görüntüler! Vali Gül son durumu açıkladı İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan toprak kayması cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, Vali Gül de son duruma ilişkin bilgi verdi.
20.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'den sürpriz hamle! İstanbul'a getirdiler
Fenerbahçe'den sürpriz hamle! İstanbul'a getirdiler Fenerbahçe yönetimi, bir genç oyuncuyu daha kadrosuna katmanın peşinde. Sarı-lacivertliler Fildişi Sahilli genç yıldız adayını İstanbul'a getirdi.
20.04.2024 Fenerbahçe
2024 BAYRAM HABERİ 🎈 23 Nisan etkinlikleri - konserleri 2024 🎉 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek?
2024 BAYRAM HABERİ 🎈 23 Nisan etkinlikleri - konserleri 2024 🎉 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için geri sayım başladı. Hafta sonuna girmemizle birlikte başlayacak olan kutlamalar 23 Nisan gününe kadar devam edecek. Konu hakkında ise 23 Nisan etkinlikleri 2024 araştırması yoğun ilgi görüyor. Peki İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin paylaşımı
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil!
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil! Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş (59), önceki gün ressam Orhan Umut’un ‘Gece Görüşü’ adlı sergisinin açılışına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, objektiflere poz verdiği sırada gözlerinin sulanması üzerine estetik itirafında bulundu.
20.04.2024 Cadde
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil nazara gelmiş! 'Sirkeyle yıkandık'
Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil nazara gelmiş! 'Sirkeyle yıkandık' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı Nazım Akmandil ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturan sunucu Burcu Esmersoy, düğünden sonra nazara geldiklerini açıkladı. Eşiyle elma sirkesiyle yıkanarak kötü gözlerden arındıklarını belirten güzel sunucu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Cadde
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Icardi ve Wanda Nara İstanbul gecelerinde! Ünlü futbolcuya tezahürat yağdı
Icardi ve Wanda Nara İstanbul gecelerinde! Ünlü futbolcuya tezahürat yağdı Başarılı sporculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, önceki akşam İstanbul gecelerinde gezintiye çıktı. Ünlü çift, sevenleri tarafından tezahürat yağmuruna tutuldu.
20.04.2024 Cadde
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf!
İzzet Yıldızhan'dan 23 yıllık eşiyle ilk fotoğraf! Türkücü İzzet Yıldızhan'ın 23 yıldır evli olduğu eşi ilk kez görüntülendi. Eşiyle kamera karşısına geçmeyen ve sosyal medyada fotoğrafını yayınlamayan sanatçının, konservatuvar mezunu Ajda Yıldızhan ile katıldıkları davette fotoğrafı ortaya çıktı.
20.04.2024 Cadde
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.