İzmir Körfezi

İzmir Körfezi

Son dakika İzmir Körfezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmir Körfezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmir Körfezi haber sayfamızda...

İzmir Körfezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.748 izmir körfezi haberi bulunmuştur.
İzmir'de etkinliğe Pasaport çıkardı
İzmir'de etkinliğe Pasaport çıkardı Sanayici kimliğinin yanına yenilerini ekleyen Perihan İnci etkinlik merkezi BonVivant'ı Alsancak'ın ardından Pasaport'ta da açtı. İnci kentin kültür, sanat ve iş dünyasına yeni bir soluk getirme hedefi olduğunu söylüyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Bu balığı sakın tüketmeyin: Yüzgeçleri kesilmeden yenilirse kesinlikle öldürür
Bu balığı sakın tüketmeyin: Yüzgeçleri kesilmeden yenilirse kesinlikle öldürür Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, çok çeşitliliğe sahip olan balık türlerinden bazılarının bilinçsiz şekilde tüketildiğinde ölüme yol açabileceğini dikkat çekerek, “Aslan balığı, eğer yüzgeçleri kesilmeden yenilecek olursa kesinlikle ölüme yol açar. Balon balığı da kesinlikle tüketilmemelidir. Vatandaşlarımıza tavsiyem, bilmedikleri balığı kesinlikle yememelidirler” dedi.
13.02.2024 Haberler
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı da vardı.
27.01.2024 Gündem
Hamza Dağ: İzmir'i dünya şehirleriyle yarışır bir marka haline getireceğiz
Hamza Dağ: İzmir'i dünya şehirleriyle yarışır bir marka haline getireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kentteki seçim çalışmaları kapsamında, Konak Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.
22.01.2024 Gündem
Faylar kırılırsa oluşabilecek tsunami! 'Toplanma alanlarının güvenliği açısından önemi'
Faylar kırılırsa oluşabilecek tsunami! 'Toplanma alanlarının güvenliği açısından önemi' İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Ökmen Sümer, depremlerin tsunami etkilerini araştırdıklarını belirtip, sonunda oluşturulacak tsunami baskın haritalarıyla, risklerin azaltılmasına imkan sağlanacağını söyledi.
16.01.2024 Gündem
İzmir Körfezi'ni görenler gözlerine inanamadı! Rengi böyle değişti
İzmir Körfezi'ni görenler gözlerine inanamadı! Rengi böyle değişti İzmir'de meydana gelen sağanak sonrası körfezde denizin rengi değişti. Çamur rengini gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. İşte o kareler...
21.12.2023 Gündem
İzmir Körfezi çamur rengine büründü
İzmir Körfezi çamur rengine büründü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kodla uyardığı İzmir'de saat 03.00 itibarıyla şiddetli sağanak ve fırtına etkili oldu
21.12.2023 Haberler
İzmir Körfezi çamur rengine büründü
İzmir Körfezi çamur rengine büründü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kodla uyardığı İzmir'de saat 03.00 itibarıyla şiddetli sağanak ve fırtına etkili oldu
21.12.2023 Gündem
Kuşadası'nda tedavisi tamamlanan 3 deniz kaplumbağası törenle denize salındı
Kuşadası'nda tedavisi tamamlanan 3 deniz kaplumbağası törenle denize salındı İzmir'de yaralı halde bulunan ve Muğla'daki, Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne (DEKAMER) gönderilip tedavileri yapılan 'iribaş' cinsi 3 caretta caretta, Kuşadası ilçesinde denize bırakıldı. DEKAMER Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, denize bıraktıkları kaplumbağalarından birine bir takip cihazı yapıştırdıklarını söyledi.
15.12.2023 Gündem
9 ARALIK 2023 AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU, Kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli/AFAD Son depremler Listesi: Şimdi Deprem mi oldu?
9 ARALIK 2023 AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU, Kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli/AFAD Son depremler Listesi: Şimdi Deprem mi oldu? Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremleri listelemeye devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Marmara'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen deprem bölgede yaşayanları tedirgin etti. Özellikle İstanbul ve Bursa'da hissedilen deprem 5.1 şiddetinde meydana geldi. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 9 Aralık son depremler.
9.12.2023 Bilgi Rehberi
Marmara, Ege ve Karadeniz’e yeni uyarı: Sağanak ve fırtına hayatı felç etti
Marmara, Ege ve Karadeniz’e yeni uyarı: Sağanak ve fırtına hayatı felç etti Kasımda art arda gelen yağışlı hava, tüm yurdu etkilemeye devam ediyor. Marmara, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege’ye bugün için fırtına uyarısı yapan Meteoroloji, hafta sonu denizin taşması sonucu 1000 evin sular altında kaldığı İzmir’de yağışların çok kuvvetli olacağını duyurdu.
28.11.2023 Gündem
Körfezde yaşam canlanıyor
Körfezde yaşam canlanıyor İZSU ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nin yürüttüğü çalışma, İzmir Körfezi’ndeki iyileşmeyi gözler önüne serdi.
28.10.2023 Ege
Denizde ayaklarına bidon bağlı halde bulunmuştu! Kimliği belli oldu
Denizde ayaklarına bidon bağlı halde bulunmuştu! Kimliği belli oldu İzmir Körfezi'nde sol ayak bileğine 2 su bidonu bağlı bulunan cesedin Yusuf Balcı'ya (32) ait olduğu belirlendi.
25.10.2023 Gündem
Kent tarihine yolculuk
Kent tarihine yolculuk Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan İzmir Planlama Ajansı’nın (İZPA) İzMiras Programı, kentin çok katmanlı tarihini “Bir Günde 8500 Yıl Turu” ile deneyimleme fırsatı sunacak.
26.08.2023 Ege
700 dairenin bulunduğu 'Yeşil Evler' ile ilgili karar! Dinamitle patlatılacak
700 dairenin bulunduğu 'Yeşil Evler' ile ilgili karar! Dinamitle patlatılacak Malatya’da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar almaları sonrasında boşaltılan yaklaşık 700 dairenin bulunduğu 12 bloktan oluşan Yeşil Evler dinamitle yıkılacak.
14.08.2023 Gündem
Son dakika: İzmir Körfezi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem
Son dakika: İzmir Körfezi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamada İzmir Körfezi'nde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
14.08.2023 Gündem
Bayram hediyesi
Bayram hediyesi 6 Şubat depreminde yıkımı yaşayan Adıyaman’da yaraları sarmaya devam eden İzmir Büyükşehir, ikinci konteyner kenti de tamamlayıp bayram sevinci yaşattı.
24.06.2023 Ege
Yüzülebilir körfeze Paris’ten destek
Yüzülebilir körfeze Paris’ten destek Fransız Kalkınma Ajansı ile yapılan anlaşma, arıtma ve ulaşım gibi kentsel gelişim projelerinin önünü açacak. İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, yüzülebilir körfez hayaline bir adım daha yaklaştıklarını belirtti.
17.06.2023 Ege
İzmir Körfezi'nde 'kırmızı- turuncu renk' uyarısı
İzmir Körfezi'nde 'kırmızı- turuncu renk' uyarısı Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, İzmir Körfezi'nde görülen kırmızı ya da turuncu renk değişiminin alglerden kaynaklandığını belirterek, "İzmir'de başlı başına sorun olan deniz marulu da söz konusu. Bu da yine kirlilik nedeniyle oluşur. Deniz marulu ve bu algler birleştiğinde körfezde müsilaja sebep olabilir. Şu anda görünen durum zaten müsilajın belirtileri" dedi.
31.05.2023 Haberler
İzmir Körfezi'nde 'kırmızı- turuncu renk' uyarısı
İzmir Körfezi'nde 'kırmızı- turuncu renk' uyarısı Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, İzmir Körfezi'nde görülen kırmızı ya da turuncu renk değişiminin alglerden kaynaklandığını belirterek, "İzmir'de başlı başına sorun olan deniz marulu da söz konusu. Bu da yine kirlilik nedeniyle oluşur. Deniz marulu ve bu algler birleştiğinde körfezde müsilaja sebep olabilir. Şu anda görünen durum zaten müsilajın belirtileri" dedi.
31.05.2023 Gündem
Mutluluğa engel yok
Mutluluğa engel yok İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, engelliler ve aileleriyle Kubilay Arabalı Vapuru’ndaki “Yaza Merhaba” etkinliğinde bir araya geldi.
27.05.2023 Ege
İzmir Körfezi’nde midye operasyonu! 50 çuval ele geçirildi
İzmir Körfezi’nde midye operasyonu! 50 çuval ele geçirildi İzmir Körfezi’nde yasa dışı midye avcılığı yaparken Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine suçüstü yakalanan 3 şahıs hakkında idari para cezası uygulandı.
18.05.2023 Gündem
TCG Anadolu içeriden görüntülendi!
TCG Anadolu içeriden görüntülendi! Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yerli ve milli üretim olan en büyük savaş gemisi TCG Anadolu, İzmir'e geldi. Öte yandan dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) TCG Anadolu, içeriden görüntülendi.
3.05.2023 Gündem
Roca Grup Alanının En Büyüğü
Roca Grup Alanının En Büyüğü Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markaları arasında yer alan Roca Grup; Avrupa, Güney Amerika, Kuzey Afrika ve Asya'daki üretim tesisleri ve 2021 yılında imza attığı 34,8 milyon adetlik üretimi ile dünyanın en büyük seramik sağlık gereçleri üreticisi olduğunu kanıtladı.
1.05.2023 Mimarlık

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Körfezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.