Kahvaltı

Kahvaltı

Son dakika kahvaltı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kahvaltı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kahvaltı haber sayfamızda...

Kahvaltı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.115 kahvaltı haberi bulunmuştur.
Bayramın gözdesi Yunan adaları
Bayramın gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı. Yıldırım savunmasında, “Sinirden elime bıçağı aldım, elimden tuttu, ilk o beni kesti. Boğazımı sıktı o an bıçak elindeydi. Şimdi takipçi kazanmak için medyaya çıkıyor” dedi.
27.03.2024 Gündem
Bilmeden mahvediyoruz! Yulaf pul pul yapıyor, boş mideye kahve kırıştırıyor
Bilmeden mahvediyoruz! Yulaf pul pul yapıyor, boş mideye kahve kırıştırıyor Gün içinde yapılan bazı yanlışlar cilde zarar verebilir. Bu hatalar aynı günlük kahvaltı rutinine bağlı kalmaktan, güneş koruyucuyu yalnızca dışarıdayken uygulamaya kadar değişebilir ve hemen fark edilmeyebilir. İşte sinir bozucu sivilcelere ve erken kırışıklıklara meydan okumanın yolu.
23.03.2024 Cilt Bakımı
Kaan Urgancıoğlu'ndan 'Yargı' ve Pınar Deniz açıklaması! 'Tabii ki içimde hüzün olacak'
Kaan Urgancıoğlu'ndan 'Yargı' ve Pınar Deniz açıklaması! 'Tabii ki içimde hüzün olacak' Kanal D ekranında pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakteri ile gönüllere taht kuran Kaan Urgancıoğlu, reyting rekortmeni dizi ve partneri Pınar Deniz'le uyumu hakkında konuştu. 9 Aralık'ta ilk kez baba olma mutluluğu yaşayan ünlü oyuncu, "Ardıç kime benziyor?" sorusunu da cevapladı.
21.03.2024 Cadde
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkınca turizm bölgelerinde yoğun hareketlilik için hazırlıklar başladı. Bu dönemde okulların ara tatili de olacak. Turizmciler, uzun bayram tatiliyle yaz sezonunun açılacağı görüşünde...
21.03.2024 Ekonomi
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek el ele! Gazetecileri görünce panik oldular
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek el ele! Gazetecileri görünce panik oldular 'Pek Yakında', 'Başka Dilde Aşk' ve 'Camdaki Kız' gibi yapımlarda yer alan Tuğrul Tülek, önceki gece Şebnem Dönmez ile Etiler'de görüntülendi. Gittikleri mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri görünce, "Biz kol kola çıktık, ne el elesi?" açıklamasını yaptı.
17.03.2024 Cadde
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum'
Doğum saatini hep farklı söyleyince şüphelendi! 'Adres kayıpmış, ben kimim bilmiyorum' İzmir'de 1 yaşında tek başına dolaşırken bulunan ve ailesine de ulaşılamayınca önce çocuk esirgeme kurumuna, ardından da evlatlık olarak bir aileye verilen Güler Güven, 47 yıl sonra biyolojik ailesini arıyor. Gençlik dönemlerinde de bazı şüpheleri olduğunu söyleyen Güler, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlattı.
27.03.2024 Yaşam
Kampüsler Ramazan’a hazır
Kampüsler Ramazan’a hazır Tüm Türkiye’de olduğu gibi üniversitelerde de Ramazan telaşı yaşanıyor.
11.03.2024 Gündem
‘Kutlama değil anma günüdür’
‘Kutlama değil anma günüdür’ İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü renkli etkinlerle kutladı.
9.03.2024 Ege
'Siyasete devam edin' çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt
'Siyasete devam edin' çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt 31 Mart'taki seçimlerin ardından CHP'de yaşanacak olası mağlubiyetin ardından olağanüstü kurultay hazırlığı yapıldığı iddia edilirken Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.
9.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık yaşadığı büyük korkuyu anlattı! 'Hala terapi alıyorum'
Zeynep Bastık yaşadığı büyük korkuyu anlattı! 'Hala terapi alıyorum' Şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem sonrası büyük panik yaşamıştı. "6 Şubat (2023) depreminden sonra bende ciddi bir travma oldu" itirafında bulunan Bastık, uzun süredir terapi aldığını açıkladı.
9.03.2024 Cadde
Yalnızlar kulübü
Yalnızlar kulübü En İyi Film dahil olmak üzere beş dalda Oscar’a aday olan, Alexander Payne’in yönettiği  “The Holdovers/Geride Kalanlar” yalnızlıklarıyla birbirine ilaç olanların hikâyesini konu alıyor.
8.03.2024 Kültür Sanat
Her gün yumurta yiyenler dikkat! Sivilcelerinizin sebebi olabilir, işte anlamanın yolu
Her gün yumurta yiyenler dikkat! Sivilcelerinizin sebebi olabilir, işte anlamanın yolu Protein yüklü ve düşük kalorili bir besin olan yumurtaların dünya çapında popüler bir kahvaltı olmasının fazlaca nedeni var. Ancak sivilceye yatkın cilde sahip olanların endişelenmeleri için bir neden olabilir sivilcelerinizin yumurtadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamanızın bir yolu bulunuyor.
5.03.2024 Cilt Bakımı
Göbek eritme formülü: 7/7
Göbek eritme formülü: 7/7 Uzmanlar, göbek yağını yakmak için beslenme formülünü, güne sabah 6’da başlayıp 7’de kahvaltı yapmak, akşam yemeğini de 19.00’da yiyecek şekilde 7/7 diye tanımlıyor.
5.03.2024 Dünya
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, hal esnafı ile bir araya geldi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, hal esnafı ile bir araya geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde esnafla bir araya geldi.
4.03.2024 Gündem
‘Kibri emin olun aklının önüne geçmiş’
‘Kibri emin olun aklının önüne geçmiş’ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, dün Bahçelievler’de katıldığı kahvaltı programında CHP lideri Özel’in bedelli askerlik yapanlara yönelik sözlerine tepki gösterdi.
4.03.2024 Gündem
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Çocukların zekasını geliştiren kahvaltılık ürünler nelerdir? Uzmanı açıkladı
Çocukların zekasını geliştiren kahvaltılık ürünler nelerdir? Uzmanı açıkladı Uzmanlar, okul çağındaki çocukların en önemli öğününün kahvaltı olduğunu belirtiyor. Çocukların zekasını geliştiren kahvaltılık ürünler birçok vitamin ve minerali içinde barındırıyor. Pediatri Uzmanı Dr. Aysel Açıkgözoğlu, çocuklar için en faydalı besinleri tek tek sıraladı.
1.03.2024 Ebeveyn
İstanbul’u tercih edenler azaldı! Hep kampüsteler
İstanbul’u tercih edenler azaldı! Hep kampüsteler İstanbul’daki üniversiteleri tercih sayısı geçen yıla göre yüzde 25.5 oranında azaldı. Deprem korkusu, nüfus kalabalığı, yaşam maliyetleri bunda büyük etken. Aylık harcamaları 10 bin TL’yi aşan öğrenciler, yemekte üniversite tabldotunu, giyim ve kitapta ikinci eli, sosyalleşmede ise kampüsleri tercih ederek masrafları kısıyorlar.
1.03.2024 Eğitim
Çakallı menemeni aratmayan tarif! Bu püf noktalar lezzetini ikiye katlıyor
Çakallı menemeni aratmayan tarif! Bu püf noktalar lezzetini ikiye katlıyor Menemen, pratikliği ve lezzetiyle Türk mutfağının klasiklerinden biri olma özelliğini korur. Hem kahvaltı sofralarında hem de öğünlerde tercih edilen bu nefis yemek, Türk mutfağının zengin tatlarından biridir. Çakallı menemeni ise neredeyse bilmeyen yoktur. Sizler de Çakallı menemenini aratmayan bu tarifi evinizde yapabilirsiniz.
28.02.2024 Yemek
Turgut Altınok: Sosyal medya anketlerine bakmayın
Turgut Altınok: Sosyal medya anketlerine bakmayın AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Sahte anketlere inanmayın. Az önce bir vatandaş durdurdu ve dedi ki ‘Cumhuriyet Halk Partiliyim; ama oyum sana’. Sosyal medya anketlerine bakmayın" dedi.
28.02.2024 Gündem
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Benden duyun!
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Benden duyun! Komedyen ve şovmen Beyazıt Öztrük, geçtiğimiz gün Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, tekrar başlayacağı konuşulan 'Beyaz Show' ile ilgili açıklama yaptı.
28.02.2024 Cadde
Zeytinin acısı nasıl alınır? Acı aromasından eser kalmıyor, aylarca taze tutuyor
Zeytinin acısı nasıl alınır? Acı aromasından eser kalmıyor, aylarca taze tutuyor Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan besinler arasında zeytin yer alıyor. Ancak zeytinin acı olması ziyan olmasına sebep oluyor. ‘Zeytinin acısı nasıl alınır?’ diyorsanız bu yöntem tam size göre… Acı aromasından eser kalmıyor ve zeytini aylarca taze tutuyor.
27.02.2024 Püf Noktası
'20 yıllık görev süremde paralı pullu soruşturmam yoktur'
'20 yıllık görev süremde paralı pullu soruşturmam yoktur' AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Bizde saklı, gizli iş olmaz. 20 yıllık görev sürem içerisinde paralı pullu soruşturmam yoktur. 20 yıldır görev yapıyorum, adrese teslim bizde bir tane ihale yok" şeklinde konuştu.
24.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kahvaltı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.